artık benimde bir sevgilimm var aldım abilerim motorumu 10 numara kerata
artık benimde bir sevgilimm var aldım abilerim motorumu 10 numara kerata
Allah razı olsun abi cümlemizden
Değerli arkadaşlar
mc 150 motorsikletimi aldım ve yola çıktım akdeniz - içanadolu-güneydoğu 7000 km yol gezdim. Titreşim yok , tek şikayetim motordan turboya giden bir lastik hortum vardı sürekli onu patlatıyordu. turboyu iptal ettim boruyu körledim o sorunuda öyle hallettim.. yaz gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum .
hocam turbo olayını anlayamadım ama tahminim o hortum silindirin üst taraflarından çıkıp deponun alt taraflarına bir yere giden ve parmak kalınlığında siyah bir hortum deme ? eğer aynı hortumdan bahsediyorsak yazın servise gittiğimde usta geldi benim motordaki o hortuma baktı ben noldu falan derken içerideki mc yi gösterdi ve 2 oldu bu hortumu patlatıyor dedi ama bende hiç öyle bir sorun olmadı
slm arkadaşlar forumda bi süredir yazamıyorum bi ara gv veya gt arama sevdasına girmiştim ama bütçe uygun olmadığı için mc 150 ye karar verdim..sahibinden.com da attiturhan kardeşin ilanını gördüm galiba, yanlış görmediysem büyük ihtimal senin motorun bende izmir dikilide oturuyorm ama öğrencilik sebebiyle antepteyim eğer motor sizinse pm atayım görüşelim..
-Daha kaç kez ıskalayacağız hayatı olric?
-Oklarımız bitene kadar efendimiz.
forumdan okduğum kadarıyla sakin kullanımda en düşük 3lt+-200ml, en fazla da 4lt yaktıranı gördüm
birgün yeteri kadar iyi giyinmemişim hazırlıksız yakalandım soğuktan donmamak için ortalama 65 km hızla 5. viteste 30 km gittim ve ortalama yakıt tüketimim 100 km de 2.5 litreye kadar düştü ama nornalde 80-90km hızla gittiğimde 3 litre civarı yakıyor
turbo değil o zannedersem
katalizör borusu motorun ön tarafında bende 2 kere patladı patlayınnca motor su motoru gibi çalışıyor o kadar rahatsız edici bi şekilde bağırıyorki bütün herkes yol veriyor
en sonunda sanayiye gidip sadece boru işiyle uğraşan yyerler var onlardan boru kestirdim sorunum hal oldu öneririm
onu iptal ettirdiğinizde motor fazla yakıyormuş serviste öyle dediler iptal edenler bilsinler ;)
[B][COLOR="Red"]Roadracer 150 MC[/COLOR][/B]
yine yanlış bilmiyorsam o hortum geri dönüş hortumu olabilir, bahsettiğiniz hortumun yerini tam bilmiyorum ama büyük ihtimal öyle..
arkadaşlar michelin marka lastik almaya karar verdim, istanbul buz motordan fiyat aldım. montaj hariç 2,75-18 ön 90/90-18 arka olmak üzere 180 tl fiyat verdiler.
daha uygun alabileceğim bir yer var mı bildiğiniz?
Daha uygununu bulamazsın gayet iyi fiyat.
Akilzsizlar hirsizlarin en zararlilaridir: Zamaninizi ve nesenizi çalarlar.
fuarda sanırım 160 lira fiyat almıştım ama kartını bulamadım. yanlış mı hatırlıyorum acaba
Dogrudur arkadaşım benim ilanım var sahibinden.com sitesinde. Hacım büyütmek için satmak istiyorum.
---------- Post added at 17:29 ---------- Previous post was at 17:23 ----------
Bende bir kez 2.5lt ye kadar düşürebildim. ama onun haricinde en az 3lt ortalama yakıyorum. üstüne bile çıktığım oluyor kullanım tarzına bağlı olaraktan..
tabi sizin motorda çok aksesuar var özellikle yan çantalar falan rüzgarda aerodinamiyi olumsuz etklideği için biraz daha fazla yakması normaldir. bu arada bundan sonra almayı düşündüğünüz motor nedir acaba sorun olmazsa öğrenebilirmiyim ? bende yaza doğru belki değiştirebilirm çünkü muadilleri arasında ne kadar güçlü olrsa olsun 125-150 cc sınıfında pek kalınmıyor. illaki biraz daha güç istiyor insan, özelliklede 90 km/h ve üstü hızlardaki sollama anında...
Slm lar sakaryadan ıyı aksamlar oncelıkle yukarıda yazan turbo murbo yazıları gorun ce)) arkadaslar o gırtlaklı hortum gerı donusum malesef gecen yaz benım de patladı vede korledım sorun yok bır ıkıncısı 4100 km redyım orta sehpayı sanırım cok zayıf yapmıslar yamuldu adeta sekız oldu dıyebılırım ben de orjınal ayaklık ıstedım vede ayaklık gelın cede ıcıne onluk demırı soktum her ıkı ayaktan da gırecegı derın lık kadar vede ucların dan saglam bır kaynak vede o agırlıgı tasıyabılecek esneklıkte celık yay ıle degıstırdık adeta guzel vede orjınal bısey oldu ben ce de sayet bole bıs orun yasadıysanız tavsıye ederım tesekkurler ıyı gunler.
geri dönüşü iptal ettirince karbüratörde yanmamış çiğ benzin ne oluyor peki merakımdan soruyorum...bu arada bu motorlarda okuduğum kadarıyla en büyük sıkıntı bu, ki buda büyük bi sıkıntı değilde en büyüğü bu herhalde =)
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)