Mondial 150 MC Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
08 Kasım 2010, 23:59
atiturhan adlı üyeden alıntı
Güvenli olacagi ve koruyacagi kesin de ben görüntü olarak pek sevmiyorum. Bakalim sonradan gözüm alisir.
Sırf ben de onun için düşünmüyordum, ama taktırmak iyi olacak sanırım.
Reklamlar
-
09 Kasım 2010, 00:19
CBF 150 için satılan mat siyah koruma olur mu acaba? Şaseye kelepçeyle mi yoksa cıvata ile mi tutturuluyor? Yani şasede özel yer var mı acaba? Çok soru sordum
-
09 Kasım 2010, 00:47
AyhaN2 adlı üyeden alıntı
CBF 150 için satılan mat siyah koruma olur mu acaba? Şaseye kelepçeyle mi yoksa cıvata ile mi tutturuluyor? Yani şasede özel yer var mı acaba? Çok soru sordum
Sasede yer var . Yüksek ihtimal olur. Olmazsada demir üzerinde kücük bir tadilatla olur.
-
09 Kasım 2010, 09:12
Sasede yer var . Yüksek ihtimal olur. Olmazsada demir üzerinde kücük bir tadilatla olur.
75x35 cm lik koruma demirleri tam bu motora göre.
gidip servisine taktırdığımda biçilmiş kaftan gibi oturdu.sırıtmadı.sağa sola tasmadı. fren yaparken vites değiştirirken ayak numaranız isterse 60 olsun problem cıkarmıyor.
bu arada bu sabah itibariyle benzin rezerve düşene kadar toplam 1 hafta motoru kullandım.şehir içi ve şehir dışı olmak üzere toplam 520 km yol kat ettim.
kullanım şeklim yarıyarıya agresif ve sakindi.
-
09 Kasım 2010, 09:26
dün fatihte bir mc topcase takmıştı eğer yanlış görmediysem aşağıdaki linkteki topcase idi. çok da yakışmıştı. topcase düşünenler olursa bir fikir olur diye yazayım dedim.
http://www.motovizyon.com/dukkan/ret...ta-p-1420.html
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
-
09 Kasım 2010, 09:34
http://www.motosiklet.net/forum/etki...urulari/82951-[mt-istanbul]-12-kasim-10-cuma-aksam-durum-yiyoruz-biz-etkinligi.html
arkadaslar yukarıdaki linkte bir etkinlik var.ben katılıyorum.başka katılmak isteyen arkadaslar varsa ne ala.
-
09 Kasım 2010, 16:16
ortadadogulu adlı üyeden alıntı
topcase güzelmis ama fiyat olarak yüksek buldum. Bide benim tercihim 33-40lt lik topcaseler. Ama sanirim renk olarak falan gayet uygun bir case yakisir yani.
-
09 Kasım 2010, 20:39
atiturhan bu mc modelini merak ediyorum yarın akçaya uğrayacağım motorunu görme imkanı varmı
-
09 Kasım 2010, 22:58
halil2580 adlı üyeden alıntı
atiturhan bu mc modelini merak ediyorum yarın akçaya uğrayacağım motorunu görme imkanı varmı
Uygun oldugum sürece var elbet. Kac gibi burada olacaksin?
-
09 Kasım 2010, 23:00
Motosikleti orta sehpaya aldığımda ön tekerleği çevirdim balata sürtüyordu. Ön fren ayarı nasıl yapabilirim?
-
09 Kasım 2010, 23:02
Motosikleti orta sehpaya aldığımda ön tekerleği çevirdim balata sürtüyordu. Ön fren ayarı nasıl yapabilirim?
Servise götür kardes onlar yapsinlar....
-
09 Kasım 2010, 23:12
Uygun oldugum sürece var elbet. Kac gibi burada olacaksin?
Öğlen saat 12:00 civarı oralarda olurum
-
09 Kasım 2010, 23:16
Ön fren balataları diske temas etmek zorundadır ve haliyle dönerken hafif ses çıkarır.
Ama, senin ses dediğin bundan fazla bir şey mi? Kazıntı veya ötme gibi bir ses mi? Öyle olsa bile önce bir balata spreyi sıkar duruma bakarsın.
-
09 Kasım 2010, 23:24
halil2580 adlı üyeden alıntı
Öğlen saat 12:00 civarı oralarda olurum
Kardes, özelden yazdigim gibi yarin istisnayi bir durum var. Irtibat halinde kalirsak olabilir.
-
09 Kasım 2010, 23:53
Levsy adlı üyeden alıntı
Ön fren balataları diske temas etmek zorundadır ve haliyle dönerken hafif ses çıkarır.
Ama, senin ses dediğin bundan fazla bir şey mi? Kazıntı veya ötme gibi bir ses mi? Öyle olsa bile önce bir balata spreyi sıkar duruma bakarsın.
Normal sürtme sesi değil. Tekerlek sıkı zor dönüyor.
-
10 Kasım 2010, 00:16
Normal sürtme sesi değil. Tekerlek sıkı zor dönüyor.
Balatalar diske temas ettiği için arka teker gibi veya bir bisiklet tekeri gibi öyle kolaylıkla boşta dönmez ön tekerler. Yeni motorcuysan bu durumu bilmiyor olabilirsin. Ama şimdi yazışarak tarif etme yerine sen gene servise göster bu durumda, belki dediğin gibi bir sorun vardır, olabilir böyle şeyler. Ancak halen sorun olmama ihtimalini düşünüyorum.
-
10 Kasım 2010, 02:26
sivernson adlı üyeden alıntı
evet hepsi dahil.sadece vergi hariç.
almak istiyorsan buradan sanada alabiliriz.
motoru alırsan memnun olursun bu fiyata.
sana yardımcı olmayı isterim.
MC daşlık kurarız aramızda
amcanın dediği bencede doğru.2500 km deyim.biraz sert kullandıgım için sadece 2 kez zinciri bollaştı o kadar.
resimler için çok teşekkür ederim Ramazan bey.
motorun deposunun yanındaki kararma dizliklerdenn ötürü.
bir de motora elcik koruma yaptım.nasıl olmuş sizce?
Sağol sivernson kardeşim, ben Çanakkalede yaşıyorum, buradaki bayii yardımcı oluyor sağolsun. Burada alabilecekken İstanbuldan almak yorucu olur. Ama MC'yi alır almaz MCdaş olacağız sanırım. Buralara gelirseniz haberim olsun.
-
10 Kasım 2010, 12:46
korsankedi adlı üyeden alıntı
Sağol sivernson kardeşim, ben Çanakkalede yaşıyorum, buradaki bayii yardımcı oluyor sağolsun. Burada alabilecekken İstanbuldan almak yorucu olur. Ama MC'yi alır almaz MCdaş olacağız sanırım. Buralara gelirseniz haberim olsun.
havaların ısınmasını bekliyorum.İnşaALLAh ege turuna çıkıcam.sanada ugramayı ihmal etmem
-
10 Kasım 2010, 14:43
sivernson adlı üyeden alıntı
havaların ısınmasını bekliyorum.İnşaALLAh ege turuna çıkıcam.sanada ugramayı ihmal etmem
Hoca yolun kesin benim buradan gececektir. Ugramadan gitme. Akcay'da oturuyorum.
-
10 Kasım 2010, 14:49
kısmet olursa uğrarım tabii.balıkesire geçen sene gelmiştim.ayvalık sarımsaklıya..ok güzel yerler.kleopatra koyunda yüzdüm.ayaklarımın arasından balıklar geçiyordu.çok güzel denizi vardı.ha birde yunus sürülerini hayatımda ilk defa canlı olarak orada izledim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)