bizim motorlar cidden güzel ya. hem dikkat çekici, hem de performansı tipine göre çok uçuk. küçücük içi dolu turşucuk
bugün bir de orjinal lastiklerin gazabına uğradım ve nihayet ilk kez motordan düştüm. sağanak yağmurda 2 saat kadar sürdüm, kendime yağmurluk falan aldım. sonra eve geldim tam apartmanın önünde düştüm anasını satayım. rezil kepaze oldum
düşüşüm de şöyle gerçekleşti. bundan bikaç gün önce motorumla oynayıp düşürmüşlerdi, koyduğum yer çok açıkta diyerek önceki gün motoru yolun karşısına parkettim. zemin topraktı, yağmur da bastırınca toprak çamur oldu ve güven vermedi. dün ise biraz daha abartarak apartmanın dükkanların bulunduğu zeminine koydum motoru. hemen altımızda market var. ve 3 mermer basamak. basamakların yanında da alışveriş arabaları için eğimli yol. tabi o da mermer
dün bir şekilde çıkmayı başarmıştım, ondan gaz da alarak dayandım eğime, gazı verdim biraz çıktı sonra başladı kaymaya. sonuç gıdım gıdım düze indim ve motoru tutamadım ikimiz birlikte düştük
aslında fren yapmasam sanırım düşmezdim ama o an aklıma hiç gelmedi bu. neticede o yer de yalan oldu, millete de rezil oldum. sanırım bahçeli bi eve taşınacağım bu iş böyle yürümüyo
)