motorumda birilerinin gözü kaldı sanırım, daha alalı 3 hafta oldu, önceki gün düşürmüşler kapının önünde duran motoru. allahtan sadece ayna kırılmış, debriyaj maneti ve elcik çizilmiş. depoda hiçbir sorun yok
motora bindiğimde aynanın olmadığını gördüm. motor koyduğum gibiydi ama, sanırım düşüren ... kaldırmış tekrardan sağolsun
üzülüp kara kara düşünmeye başlıyordum ki yedek parça fiyatlarına bakmak geldi aklıma. aynanın fiyatı sadece 20 tl imiş, sevindim
ayrıca bugün okuldan arkadaşlar motor aldığımı duydular falan, mondial deyince milletin dudağından garip bi gülümsemeyle birlikte "keşke ybr alsaydın" tarzında saçma sapan ifadeler çıkıyor. bugün çileden çıktım resmen. kimseye kendimi kanıtlama ihtiyacı duymuyorum fakat insanların "mondial eski mondial değil" dememe bile izin vermemeleri çok acı... bir de kimin parasıyla aldığını bilmediğim biri cbr 125'iyle hava atmaya çalıştı bana
10 kiloluk karenaj, 15-20 km/h son sürat, 1 beygir de fark var arada anasını satayım. sanki 1000'lik ss var altında, daha ehliyeti bile yok
benim motora şöyle bir baktı da, gözüne kestirmiş olmalı. drag teklifi etti
110'a kadar ya yerim, ya da kafa kafaya giderim, ötesine ihtimal dahi vermiyorum.
not: cbr 125'e o kadar para veren arkadaş, bir de motorun her tarafına (HONDA) yazılarına kadar reflektif yeşil yapışkanlarla kendince şekil yapmış. gülmemek için zor tuttum anasını satayım kendimi
güzelmiş demekle yetindim. hepiciiinii geçiyorum da, umarım birileri onun motoru da benimki gibi düşürmez, o zaman büyük zarara girer. hadi benimki öğrenci işi, parçası ucuz
gece gece amma dolmuşum beee...