MCX alanlar dikkatle benı dinleyın kesınlıkle motor koruma demırını ybr esd modelınde olduğu gıbı yukarı kıvrık olanından almayın dizinınz cok kötü carpıyor ve diz örtüsü kullanmak istersenız olmuyor haberınız olsun
MCX alanlar dikkatle benı dinleyın kesınlıkle motor koruma demırını ybr esd modelınde olduğu gıbı yukarı kıvrık olanından almayın dizinınz cok kötü carpıyor ve diz örtüsü kullanmak istersenız olmuyor haberınız olsun
Çok teşekkür, güzel bir uyarı.
---------- Post added at 23:53 ---------- Previous post was at 23:48 ----------
MC X te diz örtüsü kullanan var mı, nereden ve kaça aldınız?
Orhan KÖNİ
ben kullanıyorum ama eskıden vardı hala yenı onu kullanmaya devam edıyorum sirkecıden aldım doğubank ın arka kapısının karşısında mondial satan arkadaşlar var onlar ıyıdırler esnaf olarak devamlı ordan alışverış yaparım ama sen yınede orda bulunan esnafları dolaş fıyat araştırması yapmalısın tahmını olarak 30 ile 50 arası olması lazım
s a arkadaşlar benim ehliyet yok alacam ama vermiyorlar ilkokul mezunuyum diye kursdan dediler acılacak telefon nosu birak biz sizi ararız dediler gercekden acılacakmı bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim cezalar fena
Askon, teşekkür ederim.
Orhan KÖNİ
Bu gün MC nin arka amotisörlerini yine değiştirdim.
Bu seferde Mobylette amartisörleri taktım arkaya.Gayet yumuşak oldu.Elinde Beldesan ın mobylette amortisörü olan denesin derim.
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.
cezaların fena oluşunun farkında olman güzel sakın bu konuyu hafıfe alma ilkokul konusunda bir söylenti olduğu doğru kurs ta bunun takıbındedır ve senın gıbı başvuranlar coğalınca onlarda bı sekılde bu konun önünün acılması için baskı yaparlar yada sonuç istendiği gıbı olursa müşterı kacırmamak için senı muhakkak ararlar ama sen yınde peşini bırakma devamlı sor ara olmuyorsa da nasıl alabılırsın kollarını sıva işe başla senın adına kolay gelsın arkadaşım benımde motosıkleti cok sevıp okulu sevmeyen oğlum var elınden gelse ılkokulu bıle okumayacak o derece yani
mc x selesi sert uzun yolda sorun oluyor cumartesi baba eskiye gittim istanbuldan rahat bi sele değil çözümü varmı arkadaşlar ehliyet için bekle dediler bekliyoz bakalım nolacak yoksa yalan dolan bi diploma alacagım cevaplarınız içinde ayriyetden teşekür ederim askon bi sorun olmassa cumartesi 8 de cafedeyim ama işim cıkacak gibi bi aksilik olursa kusura bakma kardeş
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:25 ----------
ahmet orhan kardeş bu arada motorunda hayırlı ugurlu alsun kardeş allah kaza bela vermesin
ohh yaa forum azda olsa canlanmış. herkese hayırlı günler dilerim.
TAKARIM KASKIMI GİYERİM MONTUMU VERİRİM GAZIMI ALIRIM YOLUMU
Dün bir iş görüşmesıne gıttım malum benım işler kışın durgun oluyor bende boş durmayayım dıye gıdıp calışıyorum eğerki perşembe evrakları teslım edersem hemen akabinde cuma çalış dıyecekler durum öyle olunca cumartesi benım gelmem zor olacak calışma saatlerim 12 00 20 00 olacak eğer aksi bır durum olursa ben cumadan buraya durumumu tekrar yazarım
hayırlı olsun inşallah üstad
arkadaşlar ben mersinde ögrenciyim ve mc almaya karar verdm fakat ehliyet yok. Szce sabredip bu işe ehliyetlemi girmeliyim yoksa kask takıp dikkat ettkten snra sorun olmazmı polislerin son zamanlardaki davranşlarnı blmyorum
Ehliyetsiz binme, birisi gelir sana çarpar ceza yersin.
Orhan KÖNİ
kardeş ehkiyetsiz seni yakaladıkları taktirde 800 TL civarında ceza yersin. Allah korusun birine çarpsan ölümüne sebep olsan içerden çıkamazsın. başın çok ağrır yani bence motora vereceğin paranın bir kısmını git ehliyete harca hem ehliyetini almış olursun hem demotorun için belki daha fazla para biriktirmiş olursun en azından atıyorum 100lük alacağına 150lik daha iyi daha güzel bir motor alırsın.saygılarımla
arkadaşlar selamlar.
bende kısmetse bugün mc almayı düşünüyorum.
mcx le arasındaki tek fark sanırım arka disk fren oluşu. bunun dışında başka bir fark var mı?
mc almayı düşünen varsa http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...7678773/detay/
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
merhaba kerem;
benim bildiğim kadarıyla farklar; disk fren, deponun şekli biraz farklı. selesi biraz daha geniş (teknik verilere göre 2 cm galiba), birde lastik ebatları farklı. mc: 90-90-18, mc-x: 110-80-17. bunların dışında varsa bilmiyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:13 ----------
Arkadaşlar merhaba;
Geçen hafta aldığım motoru, ruhsat plaka işlerinin de bitmesiyle teslim almaya gittim. Daha doğrusu arkadaşlarımda merak ettiği için arkadaşlarımla beraber gittik. Daha ben hiç sürmeden, teslimatı yapan usta sonra arkadaşlarımın hepsi sürdüler. Çok da memnun kaldılar. Hepsi sevindirik olmuştu. Sevinme sırası bana geldi diye düşünmüştüm. Bir arkadaşımın illa gel arkama otur diye ısrarı üzerine oturmuş bulundum. Tabi ben 90 kg üzeri, arkadaş motorun acemisi, bende (artçı olsam dahi). Akıl o ya; durduğumuz yerde dik rampa Hayde bakalım motor stop eder gibi oldu. Dedim arkadaşa gaz ver gaaaazzz. O da verdi, Allah bismillah önce bi yalpalama sonra ikimizde yerdeyiz. Motor bi yerde biz biyerde. Bize bişey olacak diye çok korktum. Özellikle arkadaşıma. Çok şükür kırık çıkık olmadan ufak tefek zedelerle atlattık. Sonra motora baktık. Bize bişey olmadı ya motor ne olursa olsun dedim. Ama yine de merakla baktım ne oldu diye. Çok şükür onda da bişey yoktu. Gerçi henüz gündüz vakti bakmak nasip olmadı. Hayırlısı. Olayın haricinde motor gerçekten çok güzel. Kazadan sonra aldım kullandım. Alacak olanlara gerçekten tavsiye ederim. Selamlar...
hocam yani dakika 1 gol 1 olmuş sizinkisi. çok geçmiş olsun hayırlı uğurlu olsun kardeşim. kazasız belasız sürüşler dilerim.motorla ilgili ilk izlenimlerinizi de burada paylaşabilirseniz sevinirim çünkü bende bu ay başında alacağım inşallah.
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)