Selam Millet, 150 MC yi en son 15 dislisini 16 disli ile degistirmistim. Önceden sehir icinde daha az benzin yakiyordum 16 disli ile daha cok benzin yaktim. Uzun yol deneyimim henüz olmadi bu konuda.
bende dişliyi 17 ile değiştim ....uzun yolda 100 e çıkmak için 6000 deviri biraz geçmeniz yeterli oluyo bu da yakıt için önemli bi katkı olumlu yönde etkileyecektir diye düşünüyorum hem titreşim çok fark etti ...motor çok rahat gidiyor artık tek eksi tarafı 2 ile kalkmıyorum artık dur kalk larda yada hafif rampalarda önceden toparlıyodu şimdi mutlaka 1. vites istiyor artık... yağmur gelmeden haftasonu elcik dizlik lerimi de taktım ohh...fıstık
γ@píяєگگ@mí
Mehmet ERDOĞAN
mc x almak üzereyim tavsiye edermisin aga yakıtta nasıl ?
3000 bakımına ortadadoğulunun tavsiyesi üzerine servise gittim bir numara büyük dişli taktım gayet iyi vitesle savaşmak bitti birden deliriyodu alet bitti...
motorumda çözülemeyen yağ damlatma sorunu bitti gibi gözüküyor ilerleyen zamanlarda net belli olur..
depomda pislik var diye ustaya söyledim burayı iyi dinleyin motoru almaya gittiğimde usta MOTORUN DEPO KAPAĞININ ORDAN İÇERİ SU ALIYOR DEDİ depo kapağını açtım ne göriyim hakketen suyla inen çamur köşelerde birikmiş.. bence bu sorun diğer mc lerde var aman diyim yağmurda dikkat yoksa depo boşalıcak karbüratör yıkanıcak masraff...
[B][COLOR="Red"]Roadracer 150 MC[/COLOR][/B]
Bu sıkıntıyı motorsikletimi ilk yıkadığımda farkettim ve depoyu komple boşalttım gerçekten dikkat etmek lazım
Akilzsizlar hirsizlarin en zararlilaridir: Zamaninizi ve nesenizi çalarlar.
neden hiç kimse yazmıyor bu topiğe ya bu durum iyi değil ya birilerinin sorunu yok mu motora değişiklik yapan foto ekleyen yok mu nerdesiniz MC grubu
şıtttttttttt sessiz ol kardeşim uyyanlar var
bugün lastikleri mıchelın le değiştirdim buz motordan pılot sporty 90-90-18.200 tl takmasıda dahil.eğer kışın motorsikletinizi kullanacaksanız şiddetle tavsiye ederim.Uyandırdıysam özür dilerim
Akilzsizlar hirsizlarin en zararlilaridir: Zamaninizi ve nesenizi çalarlar.
lastiklerle bn ekonomik sebeblerden dolayı bu kışı böyle atlatıcam yağmurda çıkmak yok
Aslında bütün site uyuyor Abonesi olduğum hiç bir konuya mesaj yazılmıyor
Mt gün geçtikçe kan kaybediyor.
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.
dostum... benim telefon foto çekmiyo ..foto makine de evde olunca foto için özel plan ve vakit gerekiyo ama sana şunu sölim aynı cevre yolunda giden kuryelerin ki gibi duruyo gözünü kapa hayal et... hala almadıysan da motosay var yilmaz bey kendisinin deri aksesuarları üzerine atöleyesi var kendisi sürüş eğitimide veren inanılmaz faydalı biri gerçi aldıysanda kendisi ile mutlaka tanışın motosay.com dan bakın o 3 kez dükkan taşıdı ama ben onu hep buldum... depo kılıfı dizlik (paçalıklı, arka teker e kadar çamur önleme için) ayna sökmeden takılabilen elcik ve uygun fiyat tavsiye ederim..
γ@píяєگگ@mí
Mehmet ERDOĞAN
arkdaslar merhaba 4. ayda aldıgım mc suanda 12.000 km ye yaklastı ama hala viteslere gecişte takılma gibi konular oluyor ilk zamanlar gecer denmişti hala gecmedi ne yapmak lazım saygılar ...
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)