yahu arkadaşlar mc buluşması yapacaktık ses çıkmıyor kimseden. yapalım şu şişi yağmurlar başlamadan. bayrampaşa ve çevresinde çok arkadaş var. bayrampaşa parkada da bir çayır çimen buluşması yapalım. ya da başka biryer.
yahu arkadaşlar mc buluşması yapacaktık ses çıkmıyor kimseden. yapalım şu şişi yağmurlar başlamadan. bayrampaşa ve çevresinde çok arkadaş var. bayrampaşa parkada da bir çayır çimen buluşması yapalım. ya da başka biryer.
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
yapalım yapmasınada burda se yok seda yok sanırım mc ve mcx kullanıcılar motosıkletın üzerınden inecek vakıt bulamıyorlarki buraya yazmıyorlar
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:42 ----------
şimdi bılmece gıbı soru bana ve sizlere benım kullandığım mcx in benzın deposu 16.5 lt.
şimdi göstergede iki kırmızı çizgının başında duruyor ibre dolaşıyorum 300km reye geldım hala ibre o cizgıde dedım benzın alayım benzıncıye girdim pompaya yanaştım depo kapağını actım merak ettım 2 ci kırmızıda duran ibrenın depoda ne kadar benzın olduğunu gösterır dıye ve depoyu salladım öyle cok benzın yok gıbı geldı bana ve pompacıya fulle dedım .40 tl tutarında 9 lt benzın aldı .
o halde benım depomda 7 lt den fazla benzın olması lazım 2 ci kırmızı cizgıye gelınce 7 lt mi benzın kaldığı anlamına gelıyor .
şimdi ya depo 16 lt değil yada bu deponun benım göremediğim bır haznesı var orda 7 lt benzını saklıyordu.şaka olsun dıyede ibrenın bittiği işaretını verıyordu. bence bıraz karışık
abi göstergenin arızalı olması durumu var. benim benzin musluğunu tamir ettirmeye götürdüğümde depoyu boşaltmak gerekti. gösterge kırmızının dibindeyken halen kırmızı bir bezin bidonu 5te 4 ü doldu. yaklaşık 4 litre kadar. sürpriz yapıyor depo bize.
Mc Kullanan arkadaşlar. bende mc almak istiyorum.bilgi sahibi arkadaşlara danışmak istediğim birkaç husus olacak
Özel mesaj attım sarıdev topici kirletmemek için
arkadaşlar bende bu motora göz diktim, ilkinde 125 mh drift çok hoşuma gitmişti ama 150 mc için forumda yazılanları görünce dikkatim bi anda başka yere çekildi kullanan arkadaslar varsa acaba bana bilgi verebilir mi , motorun sesi nasıldır , çekiş gücü nasıldır , sağlıklı bi motormu yani merak ediyorum da cevaplarınızı bekliyorum .. şimdiden teşekkürler.
DERSİMLİ :wiinkk:
3000 kılometredeyım zıncır degıştı ved şimdı depriyaj arıza verdı kaçırıyot usta balatalar bıtıyor dedı ne kadar cabuk bıttı bu balata yav
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
evet abi buluşalım konuşalım bu işe kesin bi tarih getirmeden kimse gorüşmicek bence o yüzden ben bi tarih belirteyim haftaya 24 cumartesi ya da 25 pazar günü bi yerde toplanalım yer olarak ortak bi yer seçelim mekan tanıdığı olan biri varsa daha iyi olur motorlarımızı gozumuzun onune park edip kafeteryada çayımızı içip konuşacağımız bi yer olsun
24 veya 25 i katılım durumuna gore gunu seçelim
istanbul mc etkinliği
KATILANLAR:
1:brein_box
katılacaklar sırayla nick name yazsın..
[B][COLOR="Red"]Roadracer 150 MC[/COLOR][/B]
ls2 ye boşuna para vermeyin bence,sadece adı var.GDR ALIN ÇOK DAHA GÜZEL VE FİYATIDA UYGUN.
---------- Post added at 19:52 ---------- Previous post was at 19:48 ----------
katılıyorum,buluşma yeri beykoz olsun
---------- Post added at 19:54 ---------- Previous post was at 19:52 ----------
PAZAR GÜNÜ BEYKOZ DA BULUŞALIM DERİM,
bahçelievler, bayrampaşa, gaziosmanpaşa her şekli ile uyar.
Yarın sirkecide olucam kışlık kıyafet bakmam lazım gelen olursa ufak bir gezinti ve çay muhabbeti yapabiliriz gelmek isteyen olursa özelden msj atabilir yoksa kimsenin toplanacağı yok
ilk mc buluşmasınıda yaptık biz omer abiyle bahçelievlerde buluştuk güzel oldu
vefa kafesi değilde daha çok doğayla iç içe olan yer olsun bence sahil de çay bahçesi olabilir bence
facede omer abi yuşa tepesi dedi oda güzel... ???
[B][COLOR="Red"]Roadracer 150 MC[/COLOR][/B]
nu iş böyle olmayacak gidelim yapı ressamının tükkanda çay içelim en iyisi o sesi çıkmıyor baksanıza.
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende 150 mcx kullanıcısıyım sitede yeniyim tam olarak kullanamıyorum hatam olursa affola. benim size sorum şu akünün yanında ki takım kutusunda anahtar takımı varmıdır benimkinde yok da birde sizlere sormak istedim
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)