Mondial 150 MC Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
23 Ağustos 2011, 12:19
askon adlı üyeden alıntı
mcx yüksek olduğu için rüzgara cok mağruz kalıyor sürücü
lastıklerı hemen değiştırmek lazım bu lastıklerle cok zor
şu an tıtreşim hiç yok ama 5000 km reden sonra ne olur merak edıyorum .ve 5000 km reye kadar montajdan kaynaklanan ne gıbı sorunlar benı beklıyor olacak en ıyısı ben bı beşbın km re yapıp geleyım
ben 10 bini geçtim. kış gelene kadar lastikler ideğiştirme. eskisin biraz üstündekiler.
5bin e kadar yaptıracagın seyler arasında muhtemelen sübap ayarı olacaktır. arka kampana değişebilir. zinciri kontrol etmende fayda var. bir de motorun aksamlarının bağlantılarını mutlaka serviste kontrol ettir veya kendin kontrol et. başkada kafan rahat olsun
Reklamlar
-
24 Ağustos 2011, 00:37
sivernson adlı üyeden alıntı
ben 10 bini geçtim. kış gelene kadar lastikler ideğiştirme. eskisin biraz üstündekiler.
5bin e kadar yaptıracagın seyler arasında muhtemelen sübap ayarı olacaktır. arka kampana değişebilir. zinciri kontrol etmende fayda var. bir de motorun aksamlarının bağlantılarını mutlaka serviste kontrol ettir veya kendin kontrol et. başkada kafan rahat olsun
ok teşekkür ederım .dedıklerıne dıkkat ederım şu an motosıkletındekı tıtreşim durumu nedır merak ettım
-
24 Ağustos 2011, 00:54
on camurluğun vidası düştü debriyaj telini tutan bi parcanın vidası düştü ekzosun üstündeki nikelajlı parçanın bi vidası düştü arka kuyruktaki grenaj az bişey ayrıldı bu benim hatam ve en onemlisi motor ısındıktan sonra yağ damlatıyor buna hala bi çare bulunamadı herkes horda kullanmıyorum napıcam ben bunları servis olarak zeytinburnu çırpıcıya gidiyorum...
[B][COLOR="Red"]Roadracer 150 MC[/COLOR][/B]
-
24 Ağustos 2011, 01:06
brein_box adlı üyeden alıntı
on camurluğun vidası düştü debriyaj telini tutan bi parcanın vidası düştü ekzosun üstündeki nikelajlı parçanın bi vidası düştü arka kuyruktaki grenaj az bişey ayrıldı bu benim hatam ve en onemlisi motor ısındıktan sonra yağ damlatıyor buna hala bi çare bulunamadı herkes horda kullanmıyorum napıcam ben bunları servis olarak zeytinburnu çırpıcıya gidiyorum...
arkadaşım motorun şu an kaç km rede bırde gazıosmanpaşada selahattın usta var mondıal servısını aldı .tavsıye ederım
-
24 Ağustos 2011, 07:50
km. yapmadıki daha motor 2.800 daha olmadı.. gaziosmanpaşa bana uzak ama bi bakalım
[B][COLOR="Red"]Roadracer 150 MC[/COLOR][/B]
-
24 Ağustos 2011, 10:47
selahattin ustadan memnun kaldınmı ..bizzat kendi ilgilendi mi ? ben 2 kez gittim oraya konuştum 2. ustaya anlattım biraz oda hafta içi bi gün uğrarsın dedi ama ...sora vazgeçtim ...hiç motoru bırakmadım oraya...işini ciddi yapıyolarmı...
γ@píяєگگ@mí
Mehmet ERDOĞAN
-
28 Ağustos 2011, 10:59
bizaat usta ilgılendı zaten benı de tanıyordu .fakat genelde orda ustaları var işi onlara bırakmış vazıyette ilgı var sağlam iş yapıyorlar öncesınden de bılırdım ama şimdi servısımız oldu .bakalım ilerkı gunlerde daha ıyı anlayacağız .
-
29 Ağustos 2011, 10:41
Nasıl yağ damlatıyor yaw..neresinden geliyor yağ
-
29 Ağustos 2011, 14:24
abii bendede vardı o sorun silindirin altından mı sızdırıyor?? üst kapağı açtırıp orda silindiri tutan vidalar var onları sıktır sorun çözülsün benimde canımı sıkıyodu serviste hallettik..
4000 km deyim debriyaj balatamı değiştirdim dün motor şuan canavar 2 gün önce rampa aşa 135 i gördüm ama daha tık demiyo
bu arada motoru satıyorum evdekileri ikna ettim hyosung gt250r veya kawasaki alacam nakit durumuna göre buyrun linki burda aklınızda bulunsun arayan olursa
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...7791365/detay/ 2250 yazdım oraya ama pazarlık sünnettir..
Orange Devil:flower::flower:
-
29 Ağustos 2011, 23:19
yorumları okuyunca tırsıyorum haaa abı 4000 km rede debrıyaj balatasımı değişirmiş yaw yanlış bır sey yaptım galıba ama bu motoru almakla değil tabı eskı motorumu satmakla 80 000 de sattığım arkadaş usta getırmiş yanında usta bana debrıyajın yenımı dıye sordu bende hayır dedım daha orjınal üstundekı bakalım kullanıcı ile ilgılımı buraya mcx motorum ile ilgılı her gelışmeyı yazacağım
-
30 Ağustos 2011, 00:29
Çıkma ön far arıyorum... Özel mesaj ile ulaşabilirsiniz.
-
30 Ağustos 2011, 15:31
mc ve mcx kullanıcıları hayırlı bayramlar
-
30 Ağustos 2011, 19:39
askon adlı üyeden alıntı
yorumları okuyunca tırsıyorum haaa
abı 4000 km rede debrıyaj balatasımı değişirmiş yaw yanlış bır sey yaptım galıba ama bu motoru almakla değil tabı eskı motorumu satmakla 80 000 de sattığım arkadaş usta getırmiş yanında usta bana debrıyajın yenımı dıye sordu bende hayır dedım daha orjınal üstundekı bakalım kullanıcı ile ilgılımı buraya mcx motorum ile ilgılı her gelışmeyı yazacağım
motorla bi alakası yok debriyajı değiştirmemin..normal kullanımla rahat 4000 daha yapardı ama ben belirtmiştim zorladım diye hem 15 tl kökü balatanın değişse nolck değişmese sıkıntı yok
Orange Devil:flower::flower:
-
30 Ağustos 2011, 23:32
Yapmayın.on binlerde yirmi binlerde debriyaj değişimi demek :Balatanın tüm aşınan malzemesini bir iki yağ değişimine sığdırıp motoru bu atıkla çalıştırmak demek.Atılan bu malzeme ,başta yağ pompasının ölü noktalarına birikim yaptırmak demek.Bu eşittir basınç kaybı demek,olası kanalları saymıyorum,segman cidarlarını saymıyorum.Her balata değişiminden sonra varsa süzgeç kontrol edilmeli,pompa temizlenmeli.Benden söylemesi.Bu araçlar yirmi ,elli bin kilometre kullanım ömrü için üretilmiyor ve bu kadar kısa süreler için satın alınmamalı.Milli sermayedir,alın teridir.Dışarı akan sermaye demek fakirleşen ülke demek.Somali demek.Mübarek ramazan bayramınız kutlu olsun kolay gelsin.
-
31 Ağustos 2011, 22:19
http://www.motorparcalari.net/Mondia...-urun2250.html
sizce olurmu bızım mc lere yada kullanan kardeşlerımız varmı
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
-
31 Ağustos 2011, 22:45
ramizan83 adlı üyeden alıntı
Çok güzel olur ben kullanıyorum arka çantaya 50 kg koy banamısın demez
-
01 Eylül 2011, 12:55
dıkkatımı cektı kullanıcılar ve üyeler dışında bu formda hep konuk mısafırler var demekki mondıalın bu modelı takıp altında
-
01 Eylül 2011, 17:48
askon adlı üyeden alıntı
dıkkatımı cektı kullanıcılar ve üyeler dışında bu formda hep konuk mısafırler var demekki mondıalın bu modelı takıp altında
evet takip te fakat yakıt biraz fazla olduğu için pek üzerine düşmedim kaliteli olsada biraz fazla yakıyor bence
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
02 Eylül 2011, 04:13
650 km oldu .ama yakıt ıncelemedığım halde benı memnun ettı .şu an yenı olduğu için bıraz fazla yakacaktır .ilerleyen zamanlarda yakıt konusunu burda ızah ederım 130 krş gıbı yakıt beklıyorum .
-
02 Eylül 2011, 16:42
askon adlı üyeden alıntı
arkadaşım motorun şu an kaç km rede bırde gazıosmanpaşada selahattın usta var mondıal servısını aldı .tavsıye ederım
Selahattin ustaya bugün gittim Allahtan açıktı.Dükkanın önüne yanaştım yardımcısı genç bir arkadaş nesi var dedi,sürekli stop ediyor, galiba sübap ayarı gerekiyor dedim sen nerden bilecen ki dedi aldı motoru bir tur attı geldi o aradada selahattin usta geldi hiç motora bakmadan sübap ayarı lazım dedi araya cuma namazı girdi namazdan sonra selahattin usta sübap ayarını yaptı sol kırılan kütüklüğüde değiştirdi aynayı da taktı motorum yağ gibi oldu.sesi bile değişti motorumun.Selahattin usta tanıdıkta çıktı bu arada valla iyiki gitmişim sağol sinan abi.Bu arada mcx si sürmekte nasip oldu mc den baya bi farklı geldi sürünce arada ki fark sürünce belli oluyor.Sele sayesinde daha konforlu sürüşü var diyebilirim çay içinde teşekkür ederim sinan abi.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)