Bir yakit ölcümüm daha.. 177km yol. Bunun 40km.si asfalt yani uzun yol. tüketim 4,9lt. 100km/de 2,76lt tüketmisim. Gecen günkü sirf sehir ici tüketimimde 150MC 2,48lt yakmisti. Gel gör ki asfalta cikmaya durun MC hemen degerleri yükseltiyor. Bugün 2.si düzenlenen Soma Motosiklet festivalinin ilk günü. Festival dikilide gerceklesecek. Motor suan kamp malzemeleriyle yüklü beni bekliyor 1 saate kadar yola cikacagim. Döndügümde yine tüketim degerlerini bildiririm. Ama 3,5lt den fazla yakacagim simdiden belli )) ee malum uzun yolda MC fazla yakiyor. Hayirli günler herkese...
yedek depo dahil rekorum 460 km.benzinide opetten aldım tavsiye ederim.Zorlasam 15-20 km daha yapardım 15 lt benzin aldı depo yani 1 lt depoda hala varmış
Akilzsizlar hirsizlarin en zararlilaridir: Zamaninizi ve nesenizi çalarlar.
RESUL KARDEŞ hayırlı olsun gule gule kullan şimdi yedek parca sıparışı verırken eskı kasamı dıyecez eheheheheheh...
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
Geçen hafta motorumda stop etme sorunu baş gösterdi bağcılar ikiler yetkili servise götürdüm ustayla baya uğraştık olmadı en son depodaki benzini komple boşalttık benzine su karışmış o yüzden motor stop ediyomuş.En son totalden benzin almıştım ama depo kapağından motoru yıkarken su kaçmasındanda şüpheleniyorum,tavsiyem motoru yıkarken depo kapağına fazla su dökmeyin.Ayrıca bağcılar ikiler servis ustalarına ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum motorumla çok ilgilendiler,sorunu çözdüler.Galiba sonunda aradığım yetkili servisi buldum.
Uploaded with ImageShack.us
google dan buldum fotoşopta yaptım... yapışkanlı kağıt a çıktı alıp arkadaşlara dağıtıyorum...
isteyen burdan alıp kullanabilir...
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:34 ----------
http://imageshack.us/f/855/motoa4.jpg/
γ@píяєگگ@mí
Mehmet ERDOĞAN
@sarıdev nikli arkadaşa
Merhaba. Daha önce CBF150 kullandığınıza göre kıyaslama yapabilirsiniz. Ben 2011 CBF150 aldım.Fakat gözüm yeni çıkan MCX te bir kıyaslama yaparsan(Her iki motorun eksi ve artıları) çok memnun olurum.
Bunlardan çoğaltıp yoldaki magandaların alnına yapıştırmak lazım anca farkederler teşekkürler bu arada bende çıkarıyorum arka çantaya yapıştırıcam.
---------- Post added at 13:56 ---------- Previous post was at 13:41 ----------
Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin
Sonuçta honda ama
mondialin ki 162 cc daha güçlü bir motor
hondaya göre yedek parçası daha ucuz
hondaya göre 1000 tl daha ucuz
150 mcx arka disk frenleme daha iyi
ben birazda ülkemizdeki cbf 150 hegomanyasına kızdığım için mondial aldım o kadar çok cbf var ki.Biraz kızılay dağıtmış gibi oldu ben kuryelik yapıyorum bir buçuk ayda 3500 km tek sıkıntım selenin rahatsızlığı cbfin selesi daha rahat.Birde ülkemizde marka takıntısı olan insanımız çok honda kullanan arkadaşlarıda takip ediyorum yaşanan sorunlarımız ortak mondialdeki sorunlar hondadada çıkabiliyor.50000 km de kurye arkadaşın motoru bitti (tabiki hor kullanımdan)yetkili serviste motoru yaptırdı 850 tl para verdi ama motor hala yağ yakıyo motoru kullanımada bağlı tabiki
cbf 150 ile uzun mesafe ve uzun süreli sürüşler 150 mc ye göre daha konforlu. ben bir tek bu konuda pozitif yaklaşabiliyorum cbf ye.
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin 150 mc x bu fiyata bu özelliklerle rakiplerine 5 çeker düşüncesindeyim.
[QUOTE=sarıdev;2409149]Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin 150 mc x bu fiyata bu özelliklerle rakiplerine 5 çeker düşüncesindeyim.[/QUOTE
Allah razı olsun dostum...
resulyekeler, hayırlı olsun. Resim isteriz katalog fotoğraflarından başka
2010 Kanuni Breton 21.000km|2013 Kuba XR 125 8.000km|2012 Hyosung GT250R 25.500km|2016 Bajaj Pulsar 200NS 14.500km|2018 Motolux Rossi 50(King 139)|2013 Mondial Mash 150 6.000km|2017 Mondial Drift 135 6000km|2021 RKS Azure 50|2022 Arora Freedom 50|2023 Hero Dash 125
depoyu komple boşalttık son damlasına kadar düzeldi.Valla stop etmesine öyle sinir oluyodum ki kırmızı ışıkta sürekli hafif hafif gaz veriyodum motora stop etmesin diye stop edince 3-4 defa marş yapmak zorunda kalıyodum.motoru çok sık yıkıyorsan dikkat et su kaçmasın
acemi60 kardeş güzel makina almışsın hayırlı olsun mondiye hiç bulaşma ben aldım pişman oldum
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)