Mondial 150 MC Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
07 Haziran 2011, 23:18
Reklamlar
-
08 Haziran 2011, 00:58
-
08 Haziran 2011, 02:51
3onur5 adlı üyeden alıntı
merhaba kardeş
http://www.upload.gen.tr/ bu siteden resmi upload edip link olarak paylaşabilirsin ilgilendiğin için çok sağol eğer güzel olursa mc farı taktırcam motoruma
kardeşim umarım dediğini becerebılmısımdır ) resım cıkarsa gorebılırsen ınsallah bıraz olsun yardıcı olabılır sana http://www.upload.gen.tr/resim.php/w...mr_mc.jpg.html
Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir....:)
-
08 Haziran 2011, 09:54
pek yakışmıyor gıbı herkez kendı orjınallıgıyle guzel
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
-
08 Haziran 2011, 10:01
tattocu150mc adlı üyeden alıntı
çok sağol kardeş çok güzel olmuş eline sağlık
ramizan83 katılıyorum bence orjinalinde bırakmak daha iyi olur
-
08 Haziran 2011, 10:07
atiturhan adlı üyeden alıntı
@bugrahan55, karbüratörün ayariyla oynamakla yanlis yapmissin. Direkt subap ayarindan sorun yasiyorsun. Motor sicakken bile kirmizi isikta durdugumda stop ediyordu benimde. Sen yaptir subap ayarini dua edicen bak bana :O ) Motoru taniyamiyacaksin
tamam abicim
Orange Devil:flower::flower:
-
08 Haziran 2011, 12:28
-
08 Haziran 2011, 12:31
sıkıntı varmı arkadaşlar motorlarda?
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
-
08 Haziran 2011, 13:23
ELLE tutukur gozle gorunur buyuk sorunları yok ama kucuk sorunlar elbet olacakçç.
-
08 Haziran 2011, 15:27
3onur5 adlı üyeden alıntı
çok sağol kardeş çok güzel olmuş eline sağlık
ramizan83 katılıyorum bence orjinalinde bırakmak daha iyi olur
sen saol kardesım lafı bıle olmaz ama bencede kendı farını kullansan en ıyısını yaparsın
-
08 Haziran 2011, 16:41
bu forumun ilk yazanlanlarından belkide ilk bu motoru alanlardan olan necatik abi içinh ayrı bir konu açılmış kalp krizi geçirip anjiyo olmuş bende ordu geçmiş olsun dileklerimi sundun ama mc topikindede bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum
-
08 Haziran 2011, 16:56
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
-
08 Haziran 2011, 17:03
çok geçmiş olsun allah şifa versin
-
08 Haziran 2011, 17:08
bugrahan55 adlı üyeden alıntı
evet abilerim bi soru soruyum
mc ye iridyum buji takan varmı??
ben takmayı düşünüyorum
+ ları - leri neler olur bi konuşalım
orjinal buji takılı bende
herkesten cevap bekliyorum
Artilari : rölantide daha sessiz, benzin sarfiyati dusmesi, belki performans artisi, daha uzun ömurlu
Eksi : Standard bujilere göre daha pahali, baskada eksileri yok
"Some see things as they are, and ask why?
I dream things that never were, and ask why not?"
-
08 Haziran 2011, 17:10
allah acil şifalar versin ...
-
08 Haziran 2011, 18:36
bugrahan55 adlı üyeden alıntı
evet abilerim bi soru soruyum
mc ye iridyum buji takan varmı??
ben takmayı düşünüyorum
+ ları - leri neler olur bi konuşalım
orjinal buji takılı bende
herkesten cevap bekliyorum
ben bir dahaki buji degişiminde kesin takacagım pahalı olması buji degişim periyodunu göze alınca sorun gibi görünmüyor
One Turk .. Against The World .. !!..
elverengin@gmail.com
-
08 Haziran 2011, 20:04
akgunusta adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar,
Uzun süredir foruma girememiştim. Motor 4000'e geldi ve 2 kez katalizör hortumu patlattı. Başına aynı şey gelen var mı benden başka?
ben 4000 gectim ama bende çok ciddi sorun yok ufak tefek gevşemeler hariç
ama forumda bazı arkadaşlar ısrarla bakımlarını ve tamirlerini serviste yaptırmıyorlar birde motoru beğenmiyorlar üstelik sanırım sende biraz kullanıcı hattası var
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:01 ----------
ben depodaki mondial yazısının ğüstünü sticer ile kapatmak istiyorum nasıl bir şey yapayım bir fikir verin bana
atalarımız at, avrat, silah demişler... ben at yerine motora biniyorum o da demirden attır...:):cat:
-
08 Haziran 2011, 21:11
mrb 1 hafta önce zeytinli dağına çıktk fakat yokuş aşşğı yapıştıran şahinli çocuklar kpmuş geliyolardı bize çarpıcaklardıki sğa direksiyonu kırdım ve ufalanmış kaya parçaları yüzünden motorla düştük işn garip tarafı motorun üzerinden nasıl atladığımı bilmiyorum ayaktaydım motor sürüklendi ve dağdan 15-20 metre kadar aşğıya kaydı dahada ilginci sadece sağ sinyalimin kapağı kırılmıştı far hafif çizildi belli olmuor motoru kaldırdım benzin akmıştı sonra marşa bastım 15 sn ye gaz yemedi ve yola tekrar tırmandım sinyal dışında hiç birsey olmıstı işimi gördüm eve geldim ve sinyalin kapağını yapıştırdım...bu arabesk staylalar bi gün öldürecekler beni
[COLOR="Blue"][B][I]Bize motorsiklet tamirini öğreten ayda 5 dolara çalışıp günde 3 öğün prinç yiyen çinlilere kucak dolu teşekürler...:bounce:[/I][/B][/COLOR]
-
08 Haziran 2011, 21:58
numan94 adlı üyeden alıntı
Artilari : rölantide daha sessiz, benzin sarfiyati dusmesi, belki performans artisi, daha uzun ömurlu
Eksi : Standard bujilere göre daha pahali, baskada eksileri yok
belo adlı üyeden alıntı
ben bir dahaki buji degişiminde kesin takacagım pahalı olması buji degişim periyodunu göze alınca sorun gibi görünmüyor
belo abi benide haberdar et lütfen bende almak istiyorum senden haber bekliyorum yada bizim motora uygun şeklini biliyorsan netten alabileceğim biyer varsa bilgilendirirsen çok sevinirim orj ngk
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:32 ----------
ramizan83 adlı üyeden alıntı
bu forumun ilk yazanlanlarından belkide ilk bu motoru alanlardan olan necatik abi içinh ayrı bir konu açılmış kalp krizi geçirip anjiyo olmuş bende ordu geçmiş olsun dileklerimi sundun ama mc topikindede bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum
allah acil şifalar versin abimize
Orange Devil:flower::flower:
-
09 Haziran 2011, 00:58
emre750291 adlı üyeden alıntı
ben 4000 gectim ama bende çok ciddi sorun yok ufak tefek gevşemeler hariç
ama forumda bazı arkadaşlar ısrarla bakımlarını ve tamirlerini serviste yaptırmıyorlar birde motoru beğenmiyorlar üstelik sanırım sende biraz kullanıcı hattası var
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:01 ----------
ben depodaki mondial yazısının ğüstünü sticer ile kapatmak istiyorum nasıl bir şey yapayım bir fikir verin bana
slm emre bir kaç güne kadar motoru bakıma götürecegim hünere müsait olursan buluşuruz benim motor iyice acaip olmaya başladı için den şakırdıya benzer sesler çıkmaya başladı bu önceki halinin ilerlyen durumu dur diye tahmin ediyorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)