125 MH drift 129 kg. son sürati 110 km/h
150 MC 130 kg. son sürati 115 km/h
Arkadaşlar 120-130 km/h süratlerden bahsediyorsunuz.
Bu ağırlıktaki motor bu süratleri bulursa(?) asfaltta uçar ve motoru pistlerde kullanmak lazım.
Bence 100-110 km/h son sürat emniyetli bir gidiş için yeterli,kendinizi ve motoru fazla zorlamayın,motorunuzdan keyif almaya bakın.
eğitim>ehliyet>full koruma>motosiklet>eğitim
genede daha gitmesi lazım abi mh lere göre gitmiyo gibi geliyo
Orange Devil:flower::flower:
arkadaşlar 120,130 hızda gitmek için motorun son hızı 150,160 olmalıki 130 la falan gidesin zaten son nefesi bu hem çok yakar hem de çabuk yıpranır bence
valla bnde bi aralar mondial 125 mt scooter vardı ben genelde şehiriçinde kullanırım motor 85 i geçmiyor[2 kişi ise 65 ] diye 200 cc lik bir çin çappırı aldım 100 km hız yetiyor fazla bile geliyor :D geçenlerde 130 bastım fena korkuttu :D ve benim motor 200 cc sizin motordan daha az yakıyor
şuan 7000 devride 90 - 95 arası gidebiliyorum....sanırım 9000 lere çıkardığım zaman 115-120 yapıcak.... ama benim için 0 - 100 performansı çok tatminkar...6 vites olsa 140 da 150 liyide görürmüş motor ..ancak ozaman kontrol artık bizde değil uçuyor oluruuz heralde...
γ@píяєگگ@mí
Mehmet ERDOĞAN
0-100 testi yapanınız oldu mu?
Yanlış yapmadıysam benimki 11-12 saniye arası zaman alıyor.
www.motorumla.net
s.a. arkadaşlar mondial mc 150 kullanıcısıyım bende ama motoruma sakal felan atmayı düşünüyorum tokat merkzdeyim bana bu konuda yardımcı olacak birisi varmı acaba ?
kırmızı rengi cıkacakmı bir arkadaş alacaktı ben kırmızı modeli cıkacakmış dedim deme yav cıkacaksa kırmızı rengig bende bekleyem dedi sonra yalancı cıkmayalım adama ama forumda okudum dedim hemen inandı biraz daha bekleyem dedi bilgisi olursa bilgi verebilirmi acaba
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
@Bugrahan55, subap ayarindan sonra son hizda herhangi bir degisiklik olmuyor ama motorun canliligi inanilmaz degisiyor. Acaip bisey oluyor yani. Sanki baska bi motora binmis gibi.
Son hiz icin disli büyütme isine yönelmek lazim.
Arkadaşlar bu 150 mc nın yeni modelı olan 150 mcx in fiyati mc yle aynımı olur yoksa baya fark olurmu alcam ama drift alcam belkı begenırsem 150 mcx de alaıblrm
merhaba arkadaşlar.
450 km ye geldim tek depoyla ama hala benzin var.
fakat ne kadar kaldı bilmiyorum
Arkadaşlar motoruma topcase taktıktan sonra stop lambamın iyi görünmedigini bir arkadaşım söyledi bende topcasesime led taktım daha dogrusu tapmaya çalıştım ilk sorun topcasedeki kırmızı plastigin altına silikonlu led girmedi silikonu komple sıyırdım ikinci bomba ise arka stop lambasına iki faz bir nötr geliyor hesaplarken tam tersi çıktı iki nötr bir faz geliyormuş ve haliyle stopla fren lambası ayrı olacakken maalesef aynı oldu ama şans böyle daha iyi oldu
One Turk .. Against The World .. !!..
elverengin@gmail.com
guzel olmuş ama elıne saglık
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)