sagol atilla bey hem facebokktakı gurubunuz hemde burdakı bu formu takıp ettım yorumlarınıza bakıp bende 150 mc aldım ilk ızlenımlerım guzel ama motorun alt tarafından benzın akıyor sandım heralde hepınızın dedıgı gıbı akuden kaynaklanan bır sıvı dayamadım motorun resımlerı cektın sizlerle paylaşıyorum
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._5160697_n.jpg
[img] [/img]
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
iyi gunlerde gule gule kullan
on camdaki fitili hemen sök tek tav oldugum yeri o motorun
One Turk .. Against The World .. !!..
elverengin@gmail.com
bugün kırmızı ışıkta cbf 150 ile yanyana geldik o tekti, bende artçı vardı.. normal şartlarda kapışma pek bana göre değil ama yanımda gazla çok oynayınca kendimi tutamadım) sarı yanınca ikimiz birden kalktık ve tamamen hüsrana uğradı zavallı ve bugün tekrar ne kadar isabetli bir karar verdiğimi düşündüm.. Allah hepimize kazasız sürüşler nasip etsin.
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
wolf^^
Arkadaslar, bilgi ve paylasimi arttirabilemek icin facebook sayfasi olusturdum. ilgilenenler sayfaya katilirsa memnun olurum...
iste linki : https://www.facebook.com/pages/Mondi...25396214139757
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:13 ----------
Yag kesinlikle dogrudur kardesim. Bundan kullanilacak. Bu ayni yagin 4 farkli tipi var. Altini tekrar cizerek söylüyorum castrol power 1 motosiklet yagi 10-40 koyulacak...
Ayni yagin, scooter tipi var, iki zamanli tipi var, bide racing tipi var. Dikkat !!!
Allah hayırlı ugurlu etsin kazasız sürüşler nasip eylesin tekrar hayırlı olsun
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:46 ----------
ben 225 km deyim motor da bir sorun var sanki gaz bir veriyor bir vermiyor yani gazı kesiyor gibi oluyor birde xenon 12000 k almayı düşünüyorum nerde bulabilirm
nasıl takılıyor yada nerde taktırabilirim acaba takması kolay mıdır?
Dört teker bedenimi iki teker ruhumu taşır :cat:
@belo :iyi gunlerde gule gule kullan
on camdaki fitili hemen sök tek tav oldugum yeri o motorun
tamam kardeş hıc fark etmedım tşk ederım sagolasın
@kolcay :güle güle bin kardeşim Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin
tşk ederım sagolasın kardeş.
@umutfdn Allah hayırlı ugurlu etsin kazasız sürüşler nasip eylesin tekrar hayırlı olsun
tşk ederım guzel dıleklerınız ıcın sagolun.
@atiturhan Arkadaslar, bilgi ve paylasimi arttirabilemek icin facebook sayfasi olusturdum. ilgilenenler sayfaya katilirsa memnun olurum...
iste linki : https://www.facebook.com/pages/Mondi...25396214139757
katıldım bıle sagol atilla bey....tşkler
kışınmı 10-40 koydum yoksa yazınmı unuttum sorarım ama 15-40 koydum ve hatta yaz kış ısı farkı vardiye bunu yapmıştım ilk 500 km kullandıgım yag würth 1000 kmde repsol 2000 de castrol kullandım neden derseniz o zaman hangisi ucuzdu onu kullandım ama 15-40 mı 10-40 hangisini kış hangisini yaz kullandım onu unuttum
One Turk .. Against The World .. !!..
elverengin@gmail.com
@BUGRAHAN55 hayırlı olsun abi kazasız sürüşler:
TŞK EDERIM KARDEŞİM...SAGOLASIN
kardeş hayırlı uğurlu olsun.çok güzel
Arkadaşlar merhaba aranıza dün katıldım eski cbf 150 yeni 150 mc kullanıcısıyım makinamı yarın teslim alıcam herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.
herkese selamlar bende mc 150 aldim kuzenimde ise halen 3 yasinda cbr 150 var.ama bu mc 150 baska ya tokatlamak guzel oluyor cbr yi kalkısta cok kuvvetli.bu arada butun formu okudum ve atilla abinin yaptırdıgı motorsiklet radiosu cok hosuma gitti.acaba akuye bir zararı var mı yani kullanım sekli nasil abi..ve kaca mal oldu..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:17 ----------
bu arada mototrum 300 km de ve yakit olarak 3.1 lt 100 kmde hiz olarak ortalama 80 km yapiyorum simdilik malum rodaj diye
şuan 600 km deyim 540 km de yağı değiştirdim ve artık full dipgaz gidiyorum dünden bugune bile gidişi farkediyo motorun 102 kg yim 1.75 boyundayım çok kısa mesafede düzde anında 110 diyo şuan ama açılacak daha.. bgn aynı yerde 115 yaptım az yatsam 120 yi görcek şuan memnunum ama yakıt konusunda biraz yakıo cidden hakkı gitsinde yaksın ben rağzıyım tigeri aratmıyo nerdeyse bu arada ladik ilçesinde oturuyorum samsunun burda baya bi motor var kn ler kt ler ck125 ler yuki ler felan ama daha kimseyle deneyemedim bu civarda ön kaldırmada rakibim yok zaten 2 gundür caddede yapmadığım kalmadı ön kaldırma konusunda hele 2 kişiyken debriyaja gerek kalmadan diplediğin anda kaldırıyo zaten bakalım şu 1500 lere bi gelimde ondan sonra tokatlamalara başlayım bende
Orange Devil:flower::flower:
yok abi yakında atarım face ye bakarsın
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:29 ----------
bu arada faceden ekleyebilirsiniz
http://www.facebook.com/bugrahan55
Orange Devil:flower::flower:
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)