FARI YAKINCA PARK SÖNMEYECEK ŞEKİLDE TAKTIRDIM...
FARI EN AŞAĞIYA ŞEKİLDE AYARINI İNDİRDİM...
KISALARDA 10 MT ÖNÜMÜ ÇOK NET AYDINLATIYOR...BİRAZ YUKARI KALDIRSAM 20 MT DE AYDINLATICAK TA (ÇOK GÜÇLÜ IŞIK ) BEN YETERLİ GÖRDÜM...KARŞIDAN GELENİN GÖZÜNÜ ALMASIN (12000 K KOYU MAVİ HAVA KARARDIĞINDA DİĞER XENONLARDAN KOLAYCA AYRILIYOR FARK EDİLİYOR )
UZUNLARDA ÜNÜNÜ AYDINLATMIYOR ÇÜNKÜ AYDINLATMA ÇOK FAZLA OLDUĞU İÇİN.. IŞIK DAĞILIYOR ( MALUM MERCEKLİ FAR OLMADIĞI İÇİN ) ANCAK SELLEKTÖR YAPTIĞINIZDA GÜNDÜZ BİLE OLSA MUTLAKA FARK EDİLİYORSUNUZ YOL VEREN DE OLUYOR...
BELKİ ÇOK ELEKTRİK ÇEKER DİYE DAHA BÜYÜK BİR AKÜ ALMIŞTIM AMA GEREK KALMADI KISALARDA KORNAMIN SESİNDE BİR AZALMA YOK ...
YANLIZ HEM BU PARKLARIN HEM XENONUN DİBİNDEKİ DÜY LERİDE DEĞİŞMENİZ GEREKİCEK ORJİNAL FAR LAMBASI VE PARKI DİP DÜY LERİ İLE BİRLİKTE SAKLAYACAKSINIZ...
PARKLAR ÇİFTİ 8 TL XENON 130 TL (12000k UZUN KISA) www. hepsiburada.com dan aldım bir arkadaşınızla ortak alırsanız yarı yarıya ödersiniz...30 tl de taktırma parası verdim...
her motoruma taktığım gibi bunada yaptım ... SIKINTI YOK MEMNUNUM...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:48 ----------
bu arada ...dün 100 km kadar ..bir ist gezisi yaptım (iki kişiyle) ... 100 km de şehir içi gezmiştim tam 200 km olduğunda depoyu 2. kez fulledim 5.8 lt benzin aldım... önceki ilk 200 km de 6.5 litre almıştım ... motor şuan 450 km yi buldu ... 80 km/h hiç geçmedim....hem şehir içi hem otoyol uzun gezi yapmama rağmen çok fazla yormadı motor dengeli titreşimi hiç yok değil... ama rahatsız etmiyor işte... seyir halinde iken bile neredeyse her viteste atak yapabiliyor kolay kolay bayılmıyor...şimdiye kadar en memnun olduğum motor diyebilirim....
atillacım koyuyosun gezi resimlerini ..link lerini kıskandırıyosun bizleri ...ah sana ...