Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
32. sayfa BirinciBirinci ... 223031323334 ... SonuncuSonuncu

Mondial 125 MG Delux Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    boora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha ybr 125 esd
    hayir cevirmiyor. 18 disli taktim 8000 de kaldi. belki 8500 yapardi biraz daha beklesem

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:11 ----------

yarin tofas bobini takiyorum nasipse. bakalim sonuclar ne olacak bujiyi yakmaz insallah...

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:55 ----------

tofaş bobini bir şey değiştirmedi. başka modifiyelere devam

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    mondial mg125, mondial 150 mc
    bu devir çevirmeme işi snn piston kısa olduğu içinmi acaba kısa olduğu için biraz hafif kalıyor ondanmı

EKONOMİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MOTORU SATTIM GİTTİ
    Alıntı boora adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayir cevirmiyor. 18 disli taktim 8000 de kaldi. belki 8500 yapardi biraz daha beklesem

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:11 ----------

yarin tofas bobini takiyorum nasipse. bakalim sonuclar ne olacak bujiyi yakmaz insallah...

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:55 ----------

tofaş bobini bir şey değiştirmedi. başka modifiyelere devam
    egr iptali konusunda bilgi ne ihtiyacım var
    motor blogundaki 2 vidayi söküp
    metal conta TAKIP kapatıyoruz

başka isleme gerenk var mi???

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:43 ----------

Alıntı moturmotur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu devir çevirmeme işi snn piston kısa olduğu içinmi acaba kısa olduğu için biraz hafif kalıyor ondanmı
    fazla benzinden devir ceviremiyor olabilir mi
    hava ayarını açıp denemek gerek

daha kalın yagda daha fazla max hiz yapılıyor demişti birisi
    ince yağ belli devir sonrası yaglama yapamıyor mu acaba

Motosikleti
    yamaha ybr 125 esd
    [IMG][/IMG]
    resimde görüldüğü gibi karbüratör boğazının üzerindeki hava hortum ykesilip ucuna vida takıldı. birde hava fitresine giden kısım var akü sökülüp o deliğede ya bant ya da başka şekilde tıkamak gerek benim arkadaş sert sünger köpük gibi bir şeyle tıkadı

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:41 ----------

halit pistonla alakalı olduğunu sanmıyorum. arkadaş araba alacaktı bugün üç kişi safranbolu karabük yaptık arabaya bakmaya. rampa aşağı 11000 devir yaptırdım bugün hatta yol baya uzundu 2-3 dk 10500-11000 devir arası gittim. üst kapağı oymam hiç iyi olmadı 5. vites 7500 le çıktığım rampayı bugün 5 vitesle çıkmadı devir 6 binin altına indi 4 e attım mecbur. birde bugün arkadaşın seyhan 150 sini kullanınca benim motordan soğudum. o motor resmen yola oturuyor koltuğu geniş çok rahat oturma pozisyonu olsun vites değiştirmesi felan olsun benimkinden çok daha iyi ayağım vites pedalını rahat değiştiriyordu. benimkine binince bisiklete binmiş gibi oldum :( benim amortisörler pinpon topu gibi sektiriyor motoru. bu arada seyhan 150 beni yakalayamasada peşimden ayrılmıyordu. neyse 15000 km ye geldim sayılır. vites sensörü hariç sıkıntı çıkmadı motorda

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:51 ----------

standart 150 lik silindir takan murat vardı forumda o da gözlemlerini anlatsa aslında bizde bilgi edinmiş olurduk.

Motosikleti
    yamaha ybr 125 esd
    benim motor bugün satıldı. benden başka yazanda pek yoktu mg sayfasına artık hiç yazan olmaz herhalde motorsuz kalmak kötü ya baya alışmışım. bugün mr 150 kullandım tat vermedi. bakalım kt 125 arayışındayım

Motosikleti
    yamaha ybr 125 esd
    bora kardeş adına üzüldüm motorsuz kalmak çok kötü bişey bende var busefer süremiyorum bel fıtığı çıktı şimdi sürerken sıkıntı oluyor tedavi bitipte iyileşirsem inşallah gezmelere devam hayırlısıysa motoru 150 cc yaptıktan sonra ancak 50 km gidebildim sen düşün bi de işe başladım buda cabası oldu en kısa zamanda motorlanman dileğiyle

Motosikleti
    yamaha ybr 125 esd
    Alıntı muratarslan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bora kardeş adına üzüldüm motorsuz kalmak çok kötü bişey bende var busefer süremiyorum bel fıtığı çıktı şimdi sürerken sıkıntı oluyor tedavi bitipte iyileşirsem inşallah gezmelere devam hayırlısıysa motoru 150 cc yaptıktan sonra ancak 50 km gidebildim sen düşün bi de işe başladım buda cabası oldu en kısa zamanda motorlanman dileğiyle
    gecmis olsun. isinde hayirli olsun. kt 125 var dediler ucuza gittim baktim heryeri pas icinde deposu delinmis artik deponun ici curumus herhalde bi hitap.haldeki motora 1200 fiyattan asagi inmedi bu ne ya benim motor bedavaya gitmis o zaman 1500 e verdim bende

Motosikleti
    bora kardeşim hayırlı olsun İNŞAALLAH yakın zamanda istediğin motoru alırsın alırsan yine buraya yaz aldığını meraklandırma bizi

Motosikleti
    yamaha ybr 125 esd
    sağol halit. sattığıma pişman oldum bide ya :( keske motorunu komple büyütüp binseydim ucuza kt 125 te bulamadım dımdızlak kaldım ortada havalarda tam motora binmelik bu aralar ne sıcak ne soğuk. offf evdekilerde birdaha motor alamazsın araba al felan diyolar :(

Motosikleti
    hayırlısı olsun ama motorsuz kalmak zordur heralde gitmek istediğin yere gidemezsin rahat rahat bide kt 150 çıkmış mcx motoru koymuşlar motor sanırsam fena olmuldur kt kasasına balansör lü motor bence süper ama fiyat 2.800 tabi 2. ele düşerse 2500 ilerde :D

Motosikleti
    yamaha ybr 125 esd
    drift buldum bi tane ama almayacagim vazgectim. gecen arkadas mr 150 almis sifir test ettim yok.oyle bi titresim ya bizimki gibi titresim var ayrica ince bi titresim daha var ayaklikta resmen damarlarimdaki kan akisi durdu uyusturuyor adami.kt 150 alttan egzantirikli yani mcx-mr-drift uclusunde kullanilan motordan degil krank felan.bizimki ile ayni sadece balansor var. kafam eserse sifir kt 150 alirim binerim ya sikildim hurdalara bi dunya para istiyorlar. bu arada mr 150 benim motor gibi gitmiyordu haberiniz olsun 166 lik cg affetmez onu :-) :-)

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:10 ----------

[IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:40 ----------

telefonda kalan resimlerini atayım dedim motorun. 65,5 luk kısa silindir resimdeki. matkapla üst kapağın içini oyduğum resimleri silmişim galiba. zaten yaptığım işlem iyi olmamıştı rampa çekişi azaldı

Motosikleti
    100mg sport
    Stronglu krank ne işe yarıo bide öyle bşy var mı

Motosikleti
    yamaha ybr 125 esd
    stronglu demek sıkıştırma oranını temsil ediyor benim bildiğim yani daha uzun daha fazla sıkıştırmaya sahip olan. ama farklı farklı uzunlukta kranklar var silindirler var bakmak denemek bilgi almak gerek sen hangi şehirdesin ?

Motosikleti
    100mg sport
    ıspartalıyım bu gün her yeri gezdim ama her sordugum yer o ne dedi strong nee dedi bende biraz daha uzun fln saçmalamıştım yani heryer sordum bilmiolar

Motosikleti
    yamaha ybr 125 esd
    normal yedek parçacılar bilmez onu modifiye işiyle sıkı fıkı olanlar bilir ıspartada varmıdır onu da bilemem. bizim burada hiç bi şey yok ondan eminim sen 200 lük yapmayacak mıyıdın motoru ?

Motosikleti
    100mg sport
    Evet öyle yapmayı düşünüyorum

Motosikleti
    yamaha ybr 125 esd
    tamam 200 luk normal krank tak silindiride 67 mm lik takarsin 218 cc felan yapiyor zaten yetmez mi 97 kiloluk motorda :-) piston asagida kalirsa silindir kafasindan aldirirsin sikistirma artar baya iyi olur. keske satmasaydim benim motoru seyhan-kt bi sey alacam dedim ortada temiz uygun fiyTli motor yok

Motosikleti
    100mg sport
    Öyle diyon da stronglu krank torku etkiliomş kuba çitalarda mesela tork cok yüksek stronluk krank var bide 1 sitede 150 stronglu krank var 75mm uyumlu yazıo onun siparişini veresim vr bir iki gün içinde arıyacagm bklm

Motosikleti
    yamaha ybr 125 esd
    motostar daki parcalardan bahsediyorsun herhalde. valla 75 neyin olcusu bilemedim. sen 62 lik hareket mesafesine sahip kranki takinca baya tork gelir.zaten orhinali 49,5 ne kadar uzun kol o kadar tork cekis demek. birde standarta yakin parcalar alirsan birinden biri sorun cikarsa dahi bulundugun ilde parca bulabilirsin

Motosikleti
    100mg sport
    Anladım saolasın yani normal krank alsmda olur dmi

32. sayfa BirinciBirinci ... 223031323334 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)