Mondial 125 MG Delux Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
Zaten yaşlı olsun çocuk olsun kedi köpek olsun artık normal karsiliyorum yola atlamalarini cunki bilincinde değiller. Ama normalyetiskinler gözümün içine baka baka önüme yürüyor. Bisiklete benzetiyor herhalde ama fren tutmasa bi vursam ikimizde ucacaz haberi yok. scooter için bir şey diyemeyeceğim ama kesin emin değilim 10-40 olur büyük ihtimal
Reklamlar
-
Ben motoru direk aldım getirdim babam bayağı kızdı sonradan alışdı kızmakda haklı ama bende kafaya bayağı takmışdım bu motoru alıcam diye 4 ay ehliyet için bekledim hergün siteden motor araştır en sonunda aldım rahatladım şimdide diz örtüsü birde elciklere takılan rüzgar önleyici var ondan aldım takılıyom ev merkez arası sadece kask biraz dandik biyerden hava alıyor
-
Bende alicak parada yok napicam bilmiyorum ocaktan sonra ehliyet alicam para biriktiriyorum bu sene sinifta kaldim babamdan umudum yok ama dedem filen yardim eder diye umuyorum.. ehliyetler nekadar bu arada ben 300-400 die duydumda (kurs ucreti, ehliyet, sinav filen)
-
obk11 adlı üyeden alıntı
Bende alicak parada yok napicam bilmiyorum ocaktan sonra ehliyet alicam para biriktiriyorum bu sene sinifta kaldim babamdan umudum yok ama dedem filen yardim eder diye umuyorum.. ehliyetler nekadar bu arada ben 300-400 die duydumda (kurs ucreti, ehliyet, sinav filen)
Ben geçen sene aldım 600 kusura geldi. Şimdi daha pahalı olması gerek. Ama bulunduğun ile göre değişebilir tabi ki. Para olarak ta part time ise girersin olmaz mi ? Hangi sehirdesin ?
-
boora adlı üyeden alıntı
Ben geçen sene aldım 600 kusura geldi. Şimdi daha pahalı olması gerek. Ama bulunduğun ile göre değişebilir tabi ki. Para olarak ta part time ise girersin olmaz mi ? Hangi sehirdesin ?
Ben bilecikdeyim 600 tlden fazlami one oyle ya Allah yardim eder ins bana yoksa ruyada alirim anca
-
Sen okula gidiyorsun galiba biraz zor olabilir senin için en azından ehliyeti al ilerde uğraşmazsın 100tl lik taksite böldürürsün kurs masrafını
-
moturmotur adlı üyeden alıntı
Sen okula gidiyorsun galiba biraz zor olabilir senin için en azından ehliyeti al ilerde uğraşmazsın 100tl lik taksite böldürürsün kurs masrafını
En iyisi oyle yapmak
-
Motora binememek kötü ya. Bugün üç gun oldu. Yagmur yağıyor hiç dinmeden :-(
-
boora adlı üyeden alıntı
Motora binememek kötü ya. Bugün üç gun oldu. Yagmur yağıyor hiç dinmeden :-(
Aynen abi yaa
-
Memolale adlı üyeden alıntı
Aynen abi yaa
Sizin yine varda binemiyorsunuz ben napayayim kardesim
-
obk11 adlı üyeden alıntı
Sizin yine varda binemiyorsunuz ben napayayim kardesim
Nasıl yani sizin yokmu? cbr125 var yazıyo?...
-
-
boora adlı üyeden alıntı
bindim bi onbeş dk tur attım geldim
bi yerde su birikmiş azdır diye girdim ayaklarım ıslandı jantın göbeğine kadar varıyordu su
satacağım felan diyorum ama seviyorum heralde ben bu motoru ya binmediğim gün bi tuhaf hissediyorum kendımi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:54 ----------
seninde olur elbet sıkma canını
Oh yine iyisin balansör varmiydi bunda bide benzin kapagi yeni modellerdeki gibimi vites sistemi nasil (N-1-2-3-4-5 mi)
-
Balansor yok masaj aleti var ama :-) depo kapağı sabit kalan modeli kasteddin herhalde ama değil açıyorsun elinde kalıyor :-) ybr kullandım o da oyleydi. Vites sistemi 1-N-2-3-4-5 şeklinde
-
boora adlı üyeden alıntı
Balansor yok masaj aleti var ama :-) depo kapağı sabit kalan modeli kasteddin herhalde ama değil açıyorsun elinde kalıyor :-) ybr kullandım o da oyleydi. Vites sistemi 1-N-2-3-4-5 şeklinde
Cok titresim varmi hic durmadan 100 km yaparmi bu alet yorulurmu. Ben yorulmassam iyi benzin depo kapagi yerinde kalsa iyi olurmustu goz zevki acisindan kilit varmi benzin kapaginda bide vites neden oyle 1 den 2 ye gecmek icin 2 keremi basicaz vitese ( kusura bakmayin bende bu motor sevdasi vardi ama alt komsunun oglu alinca delirdim manyan bi istek var icimde ins sorularimi sacma bulmuyorsunuzdur bu siralar cok istek var icim de ) komsunun oglu mondial mg superboy almis cocukla konusmam etmem gidemiyorum yaninada
-
Ben rahatsız olmuyorum titresimden. Öyle aman aman değil. Ama rahatsız olan da var. Vites sistemi ş u anda en büyük makineyide kullansan aynı şekilde olur. Birden ikiye geçerken az hızlı atıyorsun o ikiye geçiyor yavaş böyle yarım çekerse n boşa geçer ;-)
-
Ben bu motoru yeni aldım aldığım 3 4 günü üstünden hiç inmedim yahu bu titreşimmidir kıpraşımmıdır :D hiç hissetmedim motorla en fazla 100 basdım otoban da 5. vites bence titreşim yok ben çok gürültülü.bir işde çalışıyorum belkide onun etkisi olabilir alacaksan iyi motor titreşim yok bence
-
Memolale adlı üyeden alıntı
Nasıl yani sizin yokmu? cbr125 var yazıyo?...
Hayalimdeki asil motor o ama baslangicta cinle baslamayi tercih ettim scoter kullandim sadece hayatimda. Ben saten ogrenciyim honda cbr 125 parasini nerden bulucam universitede alirim die hayal ediyorum
-
obk11 adlı üyeden alıntı
Hayalimdeki asil motor o ama baslangicta cinle baslamayi tercih ettim scoter kullandim sadece hayatimda. Ben saten ogrenciyim honda cbr 125 parasini nerden bulucam universitede alirim die hayal ediyorum
İnş hayalin gerçekleşir ;)
-
bakımları düzgün yapılırsa subap ayarı ve karbüratör ayarı düzgünse titreşim minumum seviyede. yani sadece titreşim var dersiniz ama kesinlikle uyusma ağrı karıncalanma vs yapmaz. ama ben gibi 11 bin km de ve hala subap ayarı yaptırmazsan ayaklıklarda titreşim var ve koltukta titreşim var popom da hafif karıncalanma yapıyor yüksek devirde haliyle kaşınma isteği
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)