soğalasın boğazlarım düzeldi biraz en azından faydasını gördüm sirkeli suyun öksürüğüm azaldı sayende. kuru papatya yerine papatya çayı koysam olmaz mı suyun içine o da papatya sonuçta
soğalasın boğazlarım düzeldi biraz en azından faydasını gördüm sirkeli suyun öksürüğüm azaldı sayende. kuru papatya yerine papatya çayı koysam olmaz mı suyun içine o da papatya sonuçta
dene istersen suyu kaynat ondan sonra kaynamış suyu bi kaba veya tasa dök üstüne papatyayı dök buharını çek ahanda doğal nargile :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:25 ----------
motoru aldığım adam arka lastiği dublex yapmış ön lastiği değiştirmemiş ama ön lastik hiç güven vermiyor geçen gün 5 km hızla gidiyodum sağa dönecektim araba geliyodu döneceğim yerden hızım en fazla 5 km ben ön freni sıktım ön teker hemen kaydı motor yan yattı ben acayip şaşırdım bu hızda motor kayarmı milletde şaşırdı galiba hepsi bana bakıyordu neyseki koruma demiri vardı ne bana nede motora bir sıkıntı olmadı çok şükür bir kaç gün içinde dublexe çevirtcem İNŞAALLAH ıslak zeminde heralde bu lastikle buz pateni yaparız
Birde ben motoru aldığımda koruma demiri yan ayaklıklar arka çanta silindir şeklinde sağda ve solda çantalar ekstradan geldi bayağı hesaplı oldu bana yarın unutmazsam fotolarını koyarım
eğer motoru viraj alırken yatırdığın anda ön frene basarsan kayar onda lastiğe suç atmamak lazım. bende düştüm öyle hatta sıfır aldım ertesi gün çarşının göbeğinde düşürdüm şöyle düşün motor yana yatık ve sen ön frene bastın ön tekerlek durmak istiyor ama arka tekerlek devam etmek istiyor sonuçta ön taraf kayar bu normal. ama lastiklerde dandik tabi manlung marka %100 nylon yazıyor üzerinde
Tamam, birden 125mg deluxe alma isteği geldi. Hemen çarşıya gidip alacam aaaa
bendeki motosiklet de bunların tipinden yani cg türevlerinden ön arka çelik jant lastikleri biraz daha kullanıp dublex yaptırmayı düşünüyorum hızda çekişte azalması olur mu?
125MG Deluxe kullanıcıları motorun bir videosunu çekip koyabilirmi lütfen?
lastikleri aynı ebatta alırsan neden olsun ki
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:41 ----------
nasıl bir video istiyosun ? ben bir tane çekmiştim tel ile ama video boyutu çok büyük 105 mb felan yüklenmesi çok çok uzun sürer bilgisayar aşırı yavaşladı zaten virüs koruması felan yok 2-3 senedir. format attırmam gerek
Kaspersky internet security yükle tarattır uzun sürer ama virüs bırakmaz benim harddisk 500 gb 2 gün taradı ama bilgisayar hızlandı virüs felan bırakmadı inan bana daha iyi antivirüs yok denedim gördüm
bi bakayım sağol
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:36 ----------
tamam bakalım atmaya çalışırım
deminden performas egzozu mu taktım bundan 2-3 ay önce kadar ceza yemiştim motoru bağlamışlardı egzozdan dolayı birde otopark parası ile birlikte 130 lira ödemiştim. ondan sonra sökmüştüm. dayanamadım evin altında duruyordu sessiz kullanmaya alışmışım ağzında susturucusu dahi olsa ses çok geldi bir anda. bir de yusuf yusuf ediyorum polis çıkacak bi yerden yine bağlayacak motoru diye resim atayım egzozlu halinin
[/url][/IMG]
Bende dusunuyorum deluxe almayi ama tedirginim boyum 1,78 kilo 83-85 cok siritirmiyim ben uzerinde cekisi iyi bunu sormaya bile gerek yok bu arada 1900 tl ye dusmus fiyati
Benimde boyum 1.80 ben kullanıyorum sıkıntı yok dışarıdan hiç öyle acayip bakanada rastlamadım :D
Bende 1.80 boy 90 kiloyum :-) normalde bana da bakmiyorlar ama egzozu taktiktan sonra cok dikkat cekiyor. Bir de mmilletsaygi duymaya basladi yoluma atlayan yayalar yok artik :-D
En çok ona uyuz oluyom kadınlar yaşlı adamlar yola atlıyo gördüğü halde sonra kararsız kalıyolar beni fıtık ediyolar mecbur duruyorum yada kaçacak yer varsa sağa sola kaçıyom
Bir arkadaşda skutır var h sun 10 40 onada uyarmı acaba
Benim motor almam biraz yaş gibi babam ogretmen bir ogrencisi motor kazasinda olmus bakalim nolucak cok sicak bakmiyor nasil ikna ederim korumaliklarin en iyisini almaya calisirim butcem yetecek kadar artk
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)