http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kymco-2011-model-like-125-114337157/pasif-ilan/#classifiedTitle
arkadaşlar bu like 125 alınırmı sizce bi bakarmısnız
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kymco-2011-model-like-125-114337157/pasif-ilan/#classifiedTitle
arkadaşlar bu like 125 alınırmı sizce bi bakarmısnız
Merhabalar 2012 model ikinci el bir like 200i aldım, like 125'imi satıp.
Şöyle bir sorunla karşı karşıyayım like 125'i şubat ayında almıştım 2010 modeldi ve 130 liralık sigortası çıkmıştı. Bugün like 200i 2012 model için sigorta yaptırmak istediğimde tam 370 lira çıktı en ucuz sigorta şirketinden rakam. Ki bir gün öncesinde ruhsatı tekrar çıkartmak için aynı motosikletin sigortası başkasına dün 220 lira olarak çıkmıştı.
Anlamsızlıklar içinde kaldım 370 lira bi sene sigorta için cidden verilesi durmuyor, çözüm önerisi olan var mı?
Arkadaşlar elinde Kymco Like 125 ön cam aparatı fazla olan varmı bana bilgi verebilirmi.?
Sele altına kask sığmıyor diyorlar var mı aslı?. Gerçekten güzel motor ciddi düşünüyorum.
Selamlar,arkadaşımın like 125 ine artçı olarak bindim.Çukurlarda engebelerde kafam kaskın tepesine çarptı desem yeridir.İnanılmaz rahatsız,sakat bırakabilecek bir sertlik ya da amortisör bitik anlamadım.Arkadaşım tek bindiğinden o kadar rahatsız olmuyor.
motor 25000 km civarı 2010 falan sanırım.
Bunun nedeni nedir?Kymcolara genelde sert diyorlar bu açıdan ama bu şekilde seyahat edilemez.
sertlik ayarı kaçmış olabilir. Genelde scooterların hepsinde aynı durum mevcut. Çukur tümsek hangi motor girerse girsin hoplatır. Özellikle kymco daha sert mi bilemiyorum. sym fiddle2 ye de sert diyorlardı. Konfor için zaten otomobil var. Amaç şehir içi pratik yol alabilmek bir nebze trafik yoğunluğu sıkıntısını hafifletmek. 2-3 yıla kadar İstanbul trafiğinde araba ile yol almanın giderek zorlaşacağını tahmin ediyorum. Toplu taşıma (metro, metrobüs, tramvay, banliyö) ve motorsiklet kullanımı yaygınlaşacak mecburen.
sertlik ayarı kaçmış olabilir. Genelde scooterların hepsinde aynı durum mevcut. Çukur tümsek hangi motor girerse girsin hoplatır. Özellikle kymco daha sert mi bilemiyorum. sym fiddle2 ye de sert diyorlardı. Konfor için zaten otomobil var. Amaç şehir içi pratik yol alabilmek bir nebze trafik yoğunluğu sıkıntısını hafifletmek. 2-3 yıla kadar İstanbul trafiğinde araba ile yol almanın giderek zorlaşacağını tahmin ediyorum. Toplu taşıma (metro, metrobüs, tramvay, banliyö) ve motorsiklet kullanımı yaygınlaşacak mecburen.
Arkadaşlar selam like 200 i motor la uzun yol yapan varmı varsa kaç km yol yaptı bilgi verirmisiniz...
gecen ay cbr250 ve like125 birlikte uzun yol yaptık çanakkaleye gidip geldik 1 gün içerisinde oldu bukadar yolculuk toplam 740km uzun yolda like125 bize sıkıntı çıkarmadı dip gaz gitmesine rağmen senin like200 ünde hiç bir sıkıntı olmaz sadece geceleri farları çok yetersiz kalır biz onun çözümünü cbr250yi öne alıp yolu aydınlatmasında bulmuştuk.
2014 motoshow gelsin de gezelim, görelim.. hem gözümüz gönlümüz açılsın hemde bir Like 125 veya 200 sahibi olalım diye beklerken ufaklıgın diz mesafesinin kısa oluşu ve sele altına kask sığmayışı canımı sıktı.
Belki üzerine oturunca ebatları tatmin edecektir,
ama fuar'a kadar Kymco Like 125/200 mü? Yamaha Delıght mı?? Yoksa biraz daha bütçeyi zorlayıp daha büyük abileri Aprilla Scarabeo 200 mü?? diye düşünmeden edemiycez
Merhabalar, malum kış geldi istanbul soğuğunda yol almak güçleşti. Motoruna ön cam yaptıran var mı istanbulda maliyeti nedir? Yine soğuktan korunmak için diz koruması kurye işi olmayan uygun fiyatlı battaniye bakıyorum. Bu konularda yardımcı olabilecek olan varsa sevinirim, teşekkürler şimdiden.
Yazılan yazıların çoğu olumlu... Bir like200 alma hevesine kapılmadım dersem yalan olur...
Like 125/200 için son yazılar 2013 te kalmış...2015 de neler olmuş yazacak arkadaş yok mu?
Bu motor ya çok iyi ve o yüzden satanı yok! Ya da çok az satmış çünkü bileni yok...Üçüncü şık,Bu da çinli motorlar gibi bir görünüp bir kaybolan yıldızlar gibi...
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:07 ----------
Artık yenisini almanın bir şansı yok...
Yenileri daha farklı... Ben şahsen,uzun koltuğu,az yakması,retro görüntüsü yüzünden bu modeli sevmiştim...Hala da seviyorum...
Olumsuz fikirleri olan arkadaşlar varsa sebeplerini merakla bekliyorum.....
iyi aksamlar arkadaslar benim kymco like 125 2011 model füme renk motorum var ben daha yeni aldım 500 km yol yaptım daha süspansyon haricinde motor super ben cok memnunum frenler falan 10 numara 5 yıldız yanlız bir sorum olacak ben alırken 8600 km deydi 9000km ye gelinde göstergede 9000 kmdeki 9 beyaz punto üzeri kırmızı yazı oldu normalde beyaz punto üzeri siyah yazıydı.Bunun anlamı nedir bilen arkadaşlar beni aydınlatırlarsa sevinirim
iyi aksamlar...
orjinal arka çantası elinde fazla olan ve satmak isteyen olursa benimle lütfen irtibata geçsin.
"capoverde" kymco toplantısında like 125'in fotoları paylaşılmış. Sanırım like 125 tekrar piyasaya sürülecek. Aşağıda toplantıda çekildiği iddia edilen fotoyu paylaşıyorum. bu konuda farklı bir gelişmeden haberdar olan varsa buradan paylaşabilir mi? gelecek ise ben de almak isterim.
arkadaşlar konuyu hortlatıcam biraz km ler kaça dayandı varmı hala sorun sıkıntı yaşayan ;)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)