Like 125/200i kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
08 Mayıs 2011, 22:11
twona adlı üyeden alıntı
bu gün motorumla 300 km lik bir gezi yaptım. boludan yola çıktım ve kdz. ereğliye gittim biraz deniz havası alıp döndüm, işte resimler...
bolu dağından bir manzara...
Ohh abi kendin gez hiç haber verme
Reklamlar
-
08 Mayıs 2011, 23:11
ToLGa_09 adlı üyeden alıntı
selam herkese,
motorun 200 lüğü 125 liğinden daha az yakıyor, aslında tam 200 cc denemez 163 cc.
bende müsait olunca detayları fotoğrafları atıcam inşallah.
bu arada 500 km bakımı mı diyim artık, yağını değiştirdik ve biraz rolanti düşürdük, sağolsun servis ücret almadı, 2500 de bir daha götürücem.
bir çok firma artık 1000 bakımında yağ hariç servis parası almıyorlar,çünkü ilk bakım parasını genelde firma servise ödüyor,benim scarabeo dada ilk 1000 bakımında servis ücreti alınmadı,neden diye sorduğumda ferco nun ilk servis parasını ödediğini sadece yağ ve filitre ücreti ödemem gerektiği söylediler
İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"
-
10 Mayıs 2011, 16:33
tekerlek basıncını/havasını ne kadar da bir kontrol ediyorsunuz?? şişiriyorsunuz
-
10 Mayıs 2011, 16:53
tekerlek basıncını/havasını ne kadar da bir kontrol ediyorsunuz?? şişiriyorsunuz
fabrıkaya gore asagıdakı adrese bakıver.
http://www.kymco.com.tr/html/like125.html buradan kısa teknik tablolara tıkla.
-
10 Mayıs 2011, 17:06
ayda bir kontrol etmen yeterli, ön lastik için 26psi, arka lastik için artçısız 30 ,artçı ile 32 psi olacak şekilde ayarla
İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"
-
10 Mayıs 2011, 17:46
hmm, peki 32 psi motorun üstünde biri varken mi?
-
10 Mayıs 2011, 17:53
hmm, peki 32 psi motorun üstünde biri varken mi?
iki kişi binecekseniz 32,yok ben tek kişi biniyorum diyorsan 30psi yeterli,motosikletin üstündeyken lastiği nasıl şişircen birde onu bana söylersen onada çare bakarız
-
10 Mayıs 2011, 18:16
babamla beraberde biniyorum, babam da tek biniyor, bende biniyorum
-
10 Mayıs 2011, 18:20
babamla beraberde biniyorum, babam da tek biniyor, bende biniyorum
kiloluysanız hepsi için 32psi yap gitsin,sonuçta çok fark yok arada
-
10 Mayıs 2011, 18:28
ben 70 babam 90 küsür
yav birde bu scoter da bilmiyorum sizde var mı lastik basıncından mı, hafif bir tümsekte bile amortisör yok gibi ya, resmen kıçım 1-2 santim havaya kalkıp iniyor. büyük bir tümsek gördüm mü zaten iyice abanıyorum motora, kalkıp inmeyi azaltıyorum
http://www.altinelbiseliadam.com/ ayrıca şunu izleyin çok hoşuam gitti.
-
10 Mayıs 2011, 19:17
ben 70 babam 90 küsür
yav birde bu scoter da bilmiyorum sizde var mı lastik basıncından mı, hafif bir tümsekte bile amortisör yok gibi ya, resmen kıçım 1-2 santim havaya kalkıp iniyor. büyük bir tümsek gördüm mü zaten iyice abanıyorum motora, kalkıp inmeyi azaltıyorum
arka amortisörleri ayarlamayı denedinmi? 3 kademe var yumuşak-orta-sert şeklinde,birde orjinal lastikleri çok sertti ,onları değiştirdikten sonra dediğin problemlerin çoğu gitti
-
10 Mayıs 2011, 19:35
Tolme adlı üyeden alıntı
arka amortisörleri ayarlamayı denedinmi? 3 kademe var yumuşak-orta-sert şeklinde,birde orjinal lastikleri çok sertti ,onları değiştirdikten sonra dediğin problemlerin çoğu gitti
kumho galiba orjinal lastikleri, değiştirmedim, ilk defa sizden duydum ayarlamaya çalışırım.
-
10 Mayıs 2011, 21:46
kumho galiba orjinal lastikleri, değiştirmedim, ilk defa sizden duydum ayarlamaya çalışırım.
orjinal lastikler kenda marka,çok sertler,amortisöre ayar yapabilmen için özel bir anahtarı var (resimdeki 6 numaralı anahtar) ondan olması lazım eğer yok ise servisine götürüp yaptırabilirsin
-
11 Mayıs 2011, 08:56
125 liğinin titreşim sele konforu uzun yol rahatlığı nasıl acaba hiç durmadan kaç km gidebiliyorsunuz?
-
11 Mayıs 2011, 11:26
mankind1976 adlı üyeden alıntı
125 liğinin titreşim sele konforu uzun yol rahatlığı nasıl acaba hiç durmadan kaç km gidebiliyorsunuz?
çok ama çok rahat değil. bunun nedeni ufak lastikler. bana yeterli geliyor ve tahmin edildiği kadar yormuyor. ben depoyu doldurduktan sonra gazı sonuna kadar açmazsam 150-160 km gıdebılıyorum. genelde bu mesafelerde gazı tam acmadan 1-2 cm daha az açarak seyehat ediyorum. gazı sonuna kadar açıp gidersem 120-130 km gidebiliyorum.
-
11 Mayıs 2011, 11:40
dün ebay den dr.pulley 18*14 10 gr varyatör bagaları sipariş ettim. sanırım 15 güne kadar elime geçer, bakalım performansta ne gibi değişiklik olacak.
-
11 Mayıs 2011, 11:52
twona adlı üyeden alıntı
dün ebay den dr.pulley 18*14 10 gr varyatör bagaları sipariş ettim. sanırım 15 güne kadar elime geçer, bakalım performansta ne gibi değişiklik olacak.
adresi verebilir misin ? bende incelemek istiyorum.
-
11 Mayıs 2011, 12:12
twona adlı üyeden alıntı
sipariş ettiğin ne iş yapar acaba?
-
11 Mayıs 2011, 20:30
the_doberman adlı üyeden alıntı
çok ama çok rahat değil. bunun nedeni ufak lastikler. bana yeterli geliyor ve tahmin edildiği kadar yormuyor. ben depoyu doldurduktan sonra gazı sonuna kadar açmazsam 150-160 km gıdebılıyorum. genelde bu mesafelerde gazı tam acmadan 1-2 cm daha az açarak seyehat ediyorum. gazı sonuna kadar açıp gidersem 120-130 km gidebiliyorum.
İyimiş normal yani daha fazlası gereksiz zaten küçük lastik zıplama mı yapıyor?
-
11 Mayıs 2011, 22:08
mankind1976 adlı üyeden alıntı
İyimiş normal yani daha fazlası gereksiz zaten küçük lastik zıplama mı yapıyor?
çok zıplama yaptığını söyleyemeceğim. küçük lastiğin tek dezavantaji bence çukurlardan gelen darbeyi tam ememesi şeklinde açıklayabilirim. onun dışında küçük lastik serilik konusunda avantaj sağlıyor bence. üstündeki orjinal lastiğin kötü olduğunu yeni lastiklerimi takınca anlayabildim ancak. lastiğin modeli yada kalitesi konforu çok etkiliyormuş. benim motorsiklet üzerindeki tecrübem 4000 km ile sınırlı. bu söylediklerimin tamamen şahsi deneyimlerimdir ve kişiye göre değişebilir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)