Like 125/200i kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
nastayashi adlı üyeden alıntı
arka jant veya disk bir yere vurmadan yamulur mu?burda balans ayarı yapan yer de yok.3000 bakımında serviste göstereyim bi.inşallah jant veya disk eğri değildir.
motoru 2nci el aldım demişsin,ilk 400km de ilk sahibi ile ne aşklar yaşadı bilemeyiz,birde yazın havalar sıcakken frenler çok kullanılırsa diskler çok ısınıyor,diskler sıcakken yıkamaya kalkarsan yamulma olabiliyormuş o tip bişide olabilir,belkide hiç biri değil görmeden sadece tahmini konuşuyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:31 ----------
ToLGa_09 adlı üyeden alıntı
Farkındayım bende bi ayar çekmem lazım
üstüne açık renk bir kılıf diktirsene bu sene ben öle bişiler benimkine yapacağım
İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"
Reklamlar
-
yaz kış elimle disklerin sıcaklığına bakmadan hiç yıkamadım daha.ilk sahibini de tanıyorum o da iyi bakıyodu motora.sakınan göze çöp batar tam bana göre bi cümle.
-
-
motor çok güzel olmuş twona ,koltuk rengi ve cam tam oturmuş,gören vespa cılar kafayı yiyordur kesin ,bende deniz olmayan şehirde yaşayamıyorum onu görmeden olmuyor
İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"
-
Tolme adlı üyeden alıntı
motor çok güzel olmuş twona ,koltuk rengi ve cam tam oturmuş,gören vespa cılar kafayı yiyordur kesin
,bende deniz olmayan şehirde yaşayamıyorum onu görmeden olmuyor
sağol dostum, en sonunda 8000k xenon ve led park ampullerinide taktım. göstergeleride passat lardaki gibi mavi ledle ışıklandırdım. yarın motoru yıkayıp detaylı resimler ekleyeceğim...
-
twona adlı üyeden alıntı
sağol dostum, en sonunda 8000k xenon ve led park ampullerinide taktım. göstergeleride passat lardaki gibi mavi ledle ışıklandırdım. yarın motoru yıkayıp detaylı resimler ekleyeceğim...
xenonda pek güzel olmuştur kesin,yarını sabırsızlıkla beklices
-
-
Merhaba,
Ben de LIKE 125 alarak aranıza katıldım. Henüz plaka işlemlerim devam ettiği için çok fazla gezme şansım olmadı. Ama yine de bir 15-20 dk alışma sürecine başladım. İlk izlenim olarak kullanımı çok rahat ve seri bir motor. Bu benim ilk motor deneyimim olduğu için başka motorlarla karşılaştırma şansım yok. Ama ilk bindiğimde bir kaç sıkıntım oldu. Servis'i ile görüştüğümde normal olduğunu söylediler. Size de sormak istedim.
- Öncelikle motor rölantide çok düzensiz çalışıyor. Rölanti devri çok düşük ve motor stop ediyor. Seyir halindeykende yavaşlayıp motor vitesi boşa attığında duruyor. Servis zamanla düzeleceğini söyledi. Ama yine de gidip bir rölanti ayarı yaptırayım diyorum.
- İkincisi de ilk kullanığımda motordan değişik kokular geldi, yanık kokusu gbi. Ama heralde her elektronik vb. aletlerde ilk kullanımda ısıdan olan kokudur diyip çok takmadım. Sanırm bir kaç kullanım sonraı koku gelmeyecektir diye düşünüyorum.
- Bu konuda gördüğüm kırmızı renkli döşeme, sırtlık ve cam çok hoşuma gitti. Bulabilirsem ben de bu şekilde yaptırabilirim diye düşündüm.
-
alperoymak adlı üyeden alıntı
Merhaba,
Ben de LIKE 125 alarak aranıza katıldım. Henüz plaka işlemlerim devam ettiği için çok fazla gezme şansım olmadı. Ama yine de bir 15-20 dk alışma sürecine başladım. İlk izlenim olarak kullanımı çok rahat ve seri bir motor. Bu benim ilk motor deneyimim olduğu için başka motorlarla karşılaştırma şansım yok. Ama ilk bindiğimde bir kaç sıkıntım oldu. Servis'i ile görüştüğümde normal olduğunu söylediler. Size de sormak istedim.
- Öncelikle motor rölantide çok düzensiz çalışıyor. Rölanti devri çok düşük ve motor stop ediyor. Seyir halindeykende yavaşlayıp motor vitesi boşa attığında duruyor. Servis zamanla düzeleceğini söyledi. Ama yine de gidip bir rölanti ayarı yaptırayım diyorum.
- İkincisi de ilk kullanığımda motordan değişik kokular geldi, yanık kokusu gbi. Ama heralde her elektronik vb. aletlerde ilk kullanımda ısıdan olan kokudur diyip çok takmadım. Sanırm bir kaç kullanım sonraı koku gelmeyecektir diye düşünüyorum.
- Bu konuda gördüğüm kırmızı renkli döşeme, sırtlık ve cam çok hoşuma gitti. Bulabilirsem ben de bu şekilde yaptırabilirim diye düşündüm.
motoru kaç km kullanıdınız?
-
Henüz daha 10 km 'de
-
Henüz daha 10 km 'de
öncelikle hayırlı olsun ve kazasız bol keyıflı sürüşler diliyorum size. benım motorum şuan 3500 km de ve suan bile 1 ay calıstırmadım mı motorumu hemen çalışmıyor. çalıstığında bile kaza bastım mı stop ediyor.bellı bır sure calıstıktan sonra hafıf hafıf gaz yedırdıgımde anca kendıne gelıyor yanık kokuları 1000 km gectıkten sonra motorumu zorladıgımda bendede oluyordu. suan öle bır sıkıntım yok. ama bu olanlar bundan dolayı oluyor demem zor. sadce bılgı amaclı benım yasadıklarımı aktardım sıze.
-
the_doberman adlı üyeden alıntı
öncelikle hayırlı olsun ve kazasız bol keyıflı sürüşler diliyorum size. benım motorum şuan 3500 km de ve suan bile 1 ay calıstırmadım mı motorumu hemen çalışmıyor. çalıstığında bile kaza bastım mı stop ediyor.bellı bır sure calıstıktan sonra hafıf hafıf gaz yedırdıgımde anca kendıne gelıyor
yanık kokuları 1000 km gectıkten sonra motorumu zorladıgımda bendede oluyordu. suan öle bır sıkıntım yok. ama bu olanlar bundan dolayı oluyor demem zor. sadce bılgı amaclı benım yasadıklarımı aktardım sıze.
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için, ben de bir süre kullandıktan sonra düzelecektir diye düşünüyorum.
-
koruma kıyafetlerını ve kaskını ıhmal etme lutfen. kısa mesafede olsa kaskın hep kafanda olsun.
-
Merhaba,
öncelikle hayırlı uğurlu olsun motorunuza kazasız belasız binin,
1)eğer motorunuz motor sıcak olmasına rağmen rolantide stop ediyorsa,biraz rölantisini yükselttirmenizde fayda var stop etme biter,yavaş süratlerde gaz kapalıyken boşa atabiliyor,özellikle durmaya yakın gazı kesip frenleri sıkmaya başladığınızda olur bu,bence normal.
2)değişik kokular egzosttan ve plastik aksamdan geliyor,1000km sonra onlarda kaybolacak ,korkacak bişi degil,normal.
-
-
mankind1976 adlı üyeden alıntı
sele orjinal rengi mi?
bütün renklerde, orjinal selesi siyah renk
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:15 ----------
Türkiye'ye gelmeyen bir rengi,belki önümüzdeki sene gelir
-
-
selam herkese,
motorun 200 lüğü 125 liğinden daha az yakıyor, aslında tam 200 cc denemez 163 cc.
bende müsait olunca detayları fotoğrafları atıcam inşallah.
bu arada 500 km bakımı mı diyim artık, yağını değiştirdik ve biraz rolanti düşürdük, sağolsun servis ücret almadı, 2500 de bir daha götürücem.
-
ToLGa_09 adlı üyeden alıntı
selam herkese,
motorun 200 lüğü 125 liğinden daha az yakıyor, aslında tam 200 cc denemez 163 cc.
bende müsait olunca detayları fotoğrafları atıcam inşallah.
bu arada 500 km bakımı mı diyim artık, yağını değiştirdik ve biraz rolanti düşürdük, sağolsun servis ücret almadı, 2500 de bir daha götürücem.
dostum yağ ücretidemi almadılar peki? yani tamamen ücretsiz bakımmı yaptılar?
-
08 Mayıs 2011, 22:07
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)