Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bmw Hp2

REKLAM ALANI
    Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İş geldi delirme sınırlarına dayandı 650 gs alalım diye hayal edip işallah ilerdede 1150 GS alıp son noktayı koyarız derken adamlar tuttu bu modeli üretti BMW HP2

7000 devirde 105 beygir üreten bu araç sportları imrendirecek. Boru tipi çelik uzay şasi kullanılarak ağırlıkta 650 gs le aynı tutulmuş 175 kg ama bu gücü tek silindirle halledemediklerinden burda 2 . silindiride devreye sokmuşlar.... Ama yine bir BMW klasiği olan boxer tip motor kullanmışlar...

Arazide saf güç isteyenlere yepyeni bir seçenek sunmuş BMW ...Görünüşte BMW çizgileri kullanılarak sert agrasif bir çizgi yakalamış dizaynırlar...Alet al beni vur dağlara diyor....Hani bazen düz asfaltta giderken gel buraya diyen ağaçlık tali yollar olurya işte o yallara dalmak için bu motor....Her an yoldan çıkabilirsiniz ,şartlar çokta önemli değil

31 700 ytl lik fiyatı bu motoru uzunca bir süre daha hayal edeceğimizi gösteriyor......Seri üretim BMW ler arasında bu fiyatla en pahalı 3. model olarak dikkatleri üzerine çekiyor

Param var diyenlere işte mükemmel bir örnek...
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Süper Moderatör Olcay Avşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC 750X
    Abi peki param yok diyenler ne yapcak
    "normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"

Parası olmayanlarda yukarıdaki resimlere bakıp hayal kurmaya devam edecek Benim gibi.
    motorize07 [MT Antalya Burada]
    Her Tip Yol ve Hava Şartlarının Motorcusu
    Gittiğin Yol, Yol Değil. YAMAHA XT600 E

evrennn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    BMW herzamn iidirr ama bu motor arazide iş yapmaz bence.birincisi saftlı motor,ve hantal.bmw sadece yol motorlarında ii raceing ve bu tip kros tarzı motorlarda cok kötü yani araziye 175 kg( kuru agırlıkla )bi motorla girip kros yapmakmı mantıklı yoksa 100 kg bi honda xr yada ktm yle girmekmi mantıklı???ama tabi kör atın kör alıcısı vardırr BMW ne yapsa satar

BMW herzamn iidirr ama bu motor arazide iş yapmaz bence.birincisi saftlı motor,ve hantal.
    önce bir gir çeşitli sınıflardaki motorlar hakkında bilgi edin ...... 105 beygir güç üretip 175 kg olan başka bir enduro daha varmı.....Hantal bu motora yapılacak en son benzetme 650 cc kategorisinde kilere eş bir ağırlığa sahip 1200cc nasıl oluyorda hantal oluyor.....
    Eğer zahmet edip bmw nin sayfasını açarsan aletin arazi için KTM ye rakip olarak üretildiğini göreceksin....

bmw sadece yol motorlarında ii raceing ve bu tip kros tarzı motorlarda cok kötü yani araziye 175 kg( kuru agırlıkla )bi motorla girip kros yapmakmı mantıklı yoksa 100 kg bi honda xr yada ktm yle girmekmi mantıklı???
    zaten burayı okuyunca konu hakkında ne derece ilgili ve bilgili olduğunda çıkıyor.... xl 125 le dünya turu yapan veya dakar gibi çok kırıcı ortamlarda motoralli yapan varmı varsa bile amacı dereceye girmek değil bu motorlarlada bu tip etapların tamamlanabileceğini kanıtlamaktır......

ama tabi kör atın kör alıcısı vardırr BMW ne yapsa satar
    bu tip motorlar genelde motor konusunu hatmetmiş amacı şehir içi gezi olmaktan çıkmış 1500-2000 km nin üzerinde motorlu geziler yapmayı amaçlayan ve bu uzun yolculuklarda zincir kopması zincir yağlamak gibi işlerle uğraşmak istemeyen insanlara hitap ediyor olması.......İşte burdada senin o çok sevdiğin xl 125 ve ktm 125 cc bu amacı karşılamaktan çok uzakta kalıyor...

Umarım bu yazdıklarımdan sende faydalanıp böle muhteşem bir aleti irdelerken kelimelerini daha dikkatli seçip komik duruma düşmezsin........
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

Motosikleti
    Honda NC 750X
    Barış abimi kızdırmayın, Enduro / Funduro / Cross konusunda bir numaradır
    "normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"

EgeKnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    çalışmış yine

valla performans güç süper diyecek laf yok sağlamlığı tartışılmaz ya bakalım BMW daha neler yapacak bu işte bir numara olacak gibi geliyo bana

Abi peki param yok diyenler ne yapcak
    İnternet c@fe yapacaklar gibi bi his var içimde

Motosikleti
    Honda NC 750X
    Alıntı BBRR adlı üyeden alıntı
    İnternet c@fe yapacaklar gibi bi his var içimde

Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-09 Tracer

Motorun Tanıtım videoları [1] [2]

xxxxx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 500
    bu motor yeni değil zaten vardı
    zaten güzel de değil daha doğrusu ben beğenmedim
    ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın

muvattali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 600sa
    Zaptı zor bir makina. Ayrıca hiç de estetik değil. Sevmedim

macrol 500 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '05 Kawasaki z750s maviş :)
    abılerım bu motor dokunsan ucacak gıbı bır hıs var ucak gıbı cok begendım ama bazıları gıbı bende uzaktan bakmayı yeylerım

lubof - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaslar brrr ye katılıyorum .Bilmiyorum hic saftlı buyuk hacimli(yani bmw)kullandınınzmı ama epey tecrubesi olan bir motorcu olarak soyleyebilirimki kullandıgım en dengeli motorsiklet bmw 110 gs idi agırlıgına ragmen bukadar iyi kontrol edilebilen ve cok satbil bir duz suruse sahip olan bir makina idi viraj ise tamamen surucunun basarısana baglı bir olay makina basarılıydı...
    ayrıca bu hacimde ve bu gucteki moyora 175ckilo ile hantal demek cok ayıp arkadaslar..
    saft meselesine gelince :safttan mutevellit agır şhantal diye dusunen arkadaslar bi rbilgi vereyim biyerlerden bulsunlar yada bir bilene sorsunlar vmax drgta nelerin eline veridi diye
    SANIRIM BÜTÜN BÜYÜ RÜZGARDA GİZLİ..

Infaustus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Harley Davidson Sportster 1200
    Sevgili Erhan'cım vermiş videoların streamin linklerini ama düşük görüntü kalitesi ve streaming oluşu nedeni ile ben download edebileceğiniz bir yüksek çözünürlüklü hp2 arazi sürüşü videosu linki de vermek istiyorum. Bu kadar keyifle izlediğim cok video olmadı. Mükemmel bir makine.. Arazide şunu yapabilir bunu yapabilir diye konuşan arkadaşlar önce bir zahmet şu aşağıdaki linkteki videoyu indirsinler ondan sonra yorum yapsınlar. Ben hayran kaldım motora gercekten.. İnanılmaz bir alet ya.. Tamam cok pahalı, ama zengin olsam alıp garajıma koyacağım motorların başında gelir.. BBRR gibi ben de BMW'lere hastayım ve bilmeden etmeden atıp tutmayalım arkadaşlar, BMW şöyledir böyledir gibisinden..

http://www.bmw-motorrad.com/com/en/s..._high47816.zip
    Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!

Syriana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT25
    haketen güzel motora benziyo ama 175 bilo eundro için düşündürücü ,

bide bu motor dağ tepe gitmicekmi abi 105 hp güce ne gerek var onu anlamadım
    Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!

Infaustus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Harley Davidson Sportster 1200
    Bilooo'cum. Bir onceki sayfanın sonunda vermiş olduğum linkteki videoyu bir indir. 8.8 mb gibi birşey. İndirdiğine değecek kalitede bir video. Hem de motorun neler yapabildiği hakkında bir fikir vermesi açısından daha önemli. 105 hp ile arazide nasıl gidiliyor cok güzel göstermiş. Asfaltı da ayrıca
    Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!

Syriana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT25
    Alıntı cenkmenderes adlı üyeden alıntı
    Bilooo'cum. Bir onceki sayfanın sonunda vermiş olduğum linkteki videoyu bir indir. 8.8 mb gibi birşey. İndirdiğine değecek kalitede bir video. Hem de motorun neler yapabildiği hakkında bir fikir vermesi açısından daha önemli. 105 hp ile arazide nasıl gidiliyor cok güzel göstermiş. Asfaltı da ayrıca
    dur bi bakıyım en iyisi benide meraklandırdın
    Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!

ledo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio Beverly , Hyosung GV 650
    Alıntı BBRR adlı üyeden alıntı
    bu tip motorlar genelde motor konusunu hatmetmiş amacı şehir içi gezi olmaktan çıkmış 1500-2000 km nin üzerinde motorlu geziler yapmayı amaçlayan ve bu uzun yolculuklarda zincir kopması zincir yağlamak gibi işlerle uğraşmak istemeyen insanlara hitap ediyor olması.......
    Sevgili BBRR, hepsini çok güzel açıklamışsın, gerçekten çok faydalandım da, bu kısmı pek anlayamadım.
    Bi motora bakıyorum, bi senin yazdığına bakıyorum. Bi türlü bu motorla nasıl bu kadar yol yapılır kafamda oturtamıyorum.

Yani, bu kadar yol yaparken insan yanında hiç mi eşya taşımıyacak ? taşıyacaksa bu motora nasıl kıyıpta çanta vs. takacak ? Sadece sırt çantası yetmezki...

Bi de bu 2000 km hep arazi mi olacak ? Eğer öyleyse kamp falan kurmak için daha da çok eşya lazım, yok öyle değilse asfalt ve arazi karışık bi rota da 2000 km gitmek içinse, o zaman R 1150 Gs ler ne işe yarıyor ?

Yok bence de bu işin başka bi açıklaması olması lazım. Sen anlarsın bu işlerden, bi daha bak da aydınlat bizi lütfen bu konuda
    Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.

herşey iyi güzelde ben fuarda inceledim grenajı dandik süt kutularının plastiğinden yapılmış elinde kalır devirsen. o egsoz ne öyle taharet musluğu gibi?! Bnence sele altı 2 ince egzoz tam olurdu.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler