Merhaba Arkadaşlar,
2010 Yılında ilk motorum Mondial 150'lik scooter dı sonra 100 lük cup aldım fakat ikisindende memnun kalmadım şehir içi işlerimi görsün diye kullanıyordum. Daha sonra bayide bu motoru gördüm veresmen bayıldım. 1 hafta kadar araştırdım burada yazılanların hepsini okudum ki almamda en büytük yardımcı o oldu. 2 Haftalık deneyimi mi bu motoru alacak arkadaşlar için paylaşmak istedim. Şuan Rodaj dönemindeyim fakat motor gerçekten inanılmaz atik. 0-60 km arası çok kısa sürüyor. titreşim yok denecek kadar az ki muhtemelen ilk rodajından sonra oda gider. ben alıp hız yapacam diyen varsa gitsin yarış motoru alsın. 120 km. max hıza çıktım şimdiye kadar. şehir içinde fazla bile.
Motoru alır almaz daha bayiden çıkmadan önce lastiklerini dublex ve geniş lastikler ile değiştirdim, hemen bir arka çanta taktırdım birde koruma demiri taktım.
Bu motoru kesinlikle tavsiye ediyorum. Eğer bir gün bunu da değiştirecek olursam kesinlikle eşimin de baskıları ile Chopper alırım
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:26 ----------
Serivese götürüp gösterebilirsiniz kumandanın üzerindekiler ile bir alakası yok bu durumun.