arkadaşlar motorumu satıyorum haberınız olsun.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...7767564/detay/
arkadaşlar motorumu satıyorum haberınız olsun.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...7767564/detay/
ÖZLEDİM LİFANIMI KESKE SATMASAYDM KALSAYDI ZATEN ASKEREDE GDEMEDİM MERSİN 4 GÖTÜRÜYORMUŞ ŞİMDİ PYASADADA BENİM LİFAN GBİ MAKİNE YOK
S.a beyler bende gördüm ve katıldım gruba bnmde motorm lifan discovery. Bi şikayetim yok şimdilik Xenon far aldım onu Takıcam Bi bilgisi olan varsa yardımcı olrsa sevınırım
h.q kardeş xenon farı nekadara aldn?
ustaya götür halleder o bence hç ugraşma kardeş bilgin yoksa
şuan 200 km yeni doldu.gayet memnunum. 1. ve 2. vites kalkış 3. ve 4 vites rahatlıkla kullanılıyor. 150 cc olmasının avantajı. henüz 80 km geçmedim. 500 km dolduktan sonra gececeğim. inşallah sorunsuz kullanırım . ilk yağ değişimini daha önce yaptırmak faydalı olurmu. beklemeye gerek varmı?
BENİM DİSCOWER DE HAVA FLTRESİ YOKDU ÇIKARMIŞDM VE ARKA DİŞLİ UFAKDI ÇOOK SERİ KALKIYODU VE 130 KMH HIZII WARDI AMA HER 2. VİTESE DEWİRDE ATSAM DRİFT YAPIYODU
:
merhabalar arkadaşlar benim discovery 120 flan yapıyodu şimdi 100 zor görüyor hem biraz güçtende düşme var gibi geldi bana.Kilometre 2500lerde sizin motorlarda öyle bişey oldumu olduysa nasıl hallettiniz
merhaba benim motor 5000 km yi buldu ve hız olarak 110 rahat yapıyor. MCHD_11 senin motorun hız problemi hava filitresinden olabilir. kırlendiyse temizletmek lazım. yoksa benim motorda hızdan veya güçten düşme yok.
motrun temizlemediğim yeri kalmadı hava filtresi pırıl pırıl ama nedense gitmiyor zor zahmet 100 yapıyor
Sibop ayarı yaptırmadıysan yaptır sıkmıştır büyük ihtimalle sibop ayarları kitapçığında mevcut
1500 km bakımında servis yaptı ama soğukken yapmıştı yanlış hatırlamıyosam soğuk olmasında fark edebilirmi
o kadar farketmez ama zaten yaptığın hız çok normal daha fazlasını beklemek hata olur, benim motorda o aralarda gidiyor sadece bayırlarda 110 lara geliyor bence 100 normal.
önceden 120 yapabiliyodu şimdi ise 100 km anca hani arada 20 km fark var
benzinden kaynaklanır herşeyden kaynaklanablir ustana götür sagına soluna baksın benim kanuni 125 cc 120 çok rahat görüyor
bütün bakımlarını serviste yapıldı bakalım 3000 bakımına az kaldı o zman sağına soıluna baktırırız
Kardeş benim motor da eskisi gibi hız yapmıyordu bugün teker patladı yaptırdım tekeri çıkarıp taktıktan sonra ZİNCİR Gerginliği biraz arttırdım şu an eskisi gibi hız yapmaya başladı istersen bir zincir gerginliğine baktır. Not : Önceden devir son gazla giderken kırmızıya geçip 10-13000 deviri bilegeçiyordu ama hızı 90ı geçmiyordu şimdi devir 8000i geçmiyor ve hızı 120 görüyor..
benimde en son devirde bile 100 km yi nerdeyse görmiycek.İnşallah zincir gerginliğindendir de düzelir. sağol
Zinciri fazla germeyin, motorun son hizda cevirdigi devire hic etkisi olmaz, zincir kaciran bi sistem degildir kayis olsa gevsekse kacirir ama bu zincir. Fazla gergin zincir arka gobek rulmanini bozar. Daha kotusu sanziman rulmanlarini bozar, milini asindirir.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)