dostum pimaş boru olmadan olmuyor hava fıltresı akunun oraya carpıyor ve cok dar orası ondan pimaş dirsekle uzattım boşluğa doğru hem rahat hava gırısı olsun diye.görüntüsü kotu evet o bıtmemış halı cunku ondan foto cekmelık oyle taktım daha ıslem yapılcak.siyaha boyancak daha pimaş bitmiş halini eklicem buraya.yanlız 2 tane boşta kalan hortumu nabıcam merak edıyorum birisi role gibi bişeye bağlı biriside tahliye borusuna bağlı :S
2010 dan buyana hava filtresiz sürüyorum hiç bi pisligini görmedim bide motosiklet tamircisinden almışdıım arka dişliyide ufaltmış yeni farkettim bende sürat yapsın diye
arkadaşlar bu profil resmini nasıl etkinleştirdiniz nerden yapılıyor? bilgilerim yazılı resmim yok karıştırdm pek anlamadım
akunun yerın değişmesi zor xenon farın kabloları falan alarm kabloları bağlı onları tekrar baska yerden dolastırmam zor o yuzden orası kalsın :D zaten aparatı yaptım artık sıcak sılıkonla kapadım her yerıne hava almasın dıye boyadımda sıyaha kurumaya bıraktım yarın takıcam.ama bana gore gayet ıyı oldu oyle pımaşla daha rahat hava alıcak orda hem daha iyi sıcaklık pek gelmez oraya.hortum uçlarını daha kapamadım sungerle kapasam mı yoksa baska bısey mı yapsam dıyorumda hıc bısey gelmıyor sungerden baska aklıma.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:20 ----------
filtresiz kullanmak tehlıkelı olmadık yerde toz kacarsa karbüratöre ordan sılındıre gıderse yağ yakar oda sıkıntı olur sana.
zaten 16 sında adanaya gidecek motosiklet mersinden satacam askere gidecem alan arkadaşa söylerim taktırsın hava flitresini tabi zararlı boşkalması ama daha serii
arkadaşlar hava filtresi komple bitti gayet guzel oldu montajınıda yaptım herseyını hallettım denemeye cıktım ve cekıslerı degıstı motor hemen gaz yıyıyor buda atıklestırıyor motoru sesıde gercekten guzel tok bı ses oldu.normal gıderken ses cıkmıyor gazı hızlıca acmaya baslayınca cok fark edıyor mıllet bakıyor ne gelıyor dıye şu şırıltı sesınıde servısle konustum hallederız dedı bı 40 tl masrafı varmıs sıboblar ayarlancakmış eksantrik zinciride ayar istiyor dediler sağına soluna herseyıne bakarız 40-50tl alırız dedi.izmire gidicem 1 hafta ıcınde dondugumde bırakıcam servıse oda oldumu motorun sesıde kesıldımı hava fıltresının sesı daha bellı guzel olur.
hayırlı olsun kardeş allah kaza bela vermesin istersen motorun önünü biraz düşür işaret parmagı uzunlugunda hem daha spor hemde discower çok yüksek motor ve orjinal lastikleri sert oldugu için virajlarda yatırınca kaya biliyor düşürürsen biraz daha yol tutuşu güzel olur
eyvallh dostumda simdiki sıkıntıda son hızda denemek ıcın bugun duzluğe cıktık arkadaşlarla 2 kişi motor 100-105km anca yapıyor duz yolda devırde redlıneye gırdı gırecek durumda oluyor8-9bin devirde yanı normal mı bu ? sonra tek kısı denedım 110km de devırde 8-9bin redline sınırında oluyor bana sankı bıraz sorun var gıbı geldı acaba bu bendekı sıbob ayarsızlıgından olabılır mı yoksa normal mı senın motor nasıl ?
kardeş 2 kişiyle gitmiyor lifan bende105 gördm ama tek kişiyle 130 gördüm sürüşüne kilona baglı vites atmana ve dewirli kullanmana baglı yani 9bin dewirde seri şekilde wites atmalısın tabi ben 55 kiloyum benim kanuni windy 125lik hiç oynanmamış o bile 2 kişiyle 115 kmh görüyo tek kişiylede 125 kmh
9 binde normal 115 falan görüyor benimkide ama 10500 dewire kadar yolu war benim motorun
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:06 ----------
yagın eskiyse olur kalitesizse olur benzininden azda olsa kaynaklanır ama kardeş en önemlisi motorun seriiligi lifanda zaten 5. vitesi arama ha bide motorun iyi açılmasıda önemli
yağ castrol kullanıyorum 1500km değiştirmiştim şuan motor 3000km oldu.benzin petrol ofisinden alıyorum 95 oktan ama 97 oktan almaya bakıcam artık. ben dıyorum benım sıboblardan ses gelıyor dıyorlarya eksantrik zincirde bol falan dıyor servıs ses yapması falan hızda ondan kaynaklanıyor olabilir galiba.
Benimki de aşağı yukarı o kadar dostum.Ee zaten olması gereken de o,sonuçta 150cc makina ne beklersin ki
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:50 ----------
Eksantrik zinciri hız değil çekişle ilgili dostum (yani güç) o yüzden eksantrikle hızın bir alakası yok..
normal ama takma okadar
1500 kmdeyse degiştir yagını ben her 1000 de degiştiriyorum
selam arkadaşlar bende lifan aldım ama değiş meyi düşünüyorum alıcı olursa satacam 2012 model 150cc siyah zenon far3500km de
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)