merhaba arkadaşlar 2011 model 500 km de siyah bi tane motor var daha faturası kesilmemiş fiyatı 1600 sizce uygun mu ve motor hakkında genel gorusleriniz nelerdir ogrenebilir mıyım
merhaba arkadaşlar 2011 model 500 km de siyah bi tane motor var daha faturası kesilmemiş fiyatı 1600 sizce uygun mu ve motor hakkında genel gorusleriniz nelerdir ogrenebilir mıyım
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
ya arkadaşlar benim lifan hiç garaja girmediki pasho yaz kış waz geçemiyorum arkadaş motorumdan ya kanuni windy de war lifan discovery da lifan kanuni kadar saglam bir motor tawsiyem düşünmeyin kapın ne ybr ler geçdm ne 200 lük croslar geçdm 250 lik chopper le kafa kafaya kaldım ha bide benim motorda hawa filtresi yok çıkartın 2. vitesle drift yapın
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:57 ----------
RESİMLERİ YÜKLEDİM BUYRUN PROFLMDEN BAKIN
arkadaşlar herkese kolay gelsin. ya benım sorum olucaktı sızın motorlarda motorun sesı nasıl cok cıkıyor mu çır çır diye bende cok ses yapıyor motordan gelıyor gaza bastıgımda bıraz rahatsız edıcı bu ybr veya salcanolar gıbı sessiz değil nedense acaba sibob ayarı falan mı ıstıyor motor daha 3000kmde sızce baska bı ayarlarından mı yoksa bu bızım motorlarda normal mı ben motor sesını kesmek ıstıyorum bıraz rahatsız edıyor boyle ustundeyken.
aslında çok tatlı sesi var ama mekonun söyledigi gibi sübap ayarı istiyor egsozunu biyere vurupda delik oluşmadıysa
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:12 ----------
kardeş bir ikimiz hergün kontrol ediyoz galiba lifancılar kış uykusunda
motoru yenı cıkardım ondan yatıyordu garajda yaz geldı havalar ısınınca cıkartıyım dedımde sımdı bu sese takıldım rahatsız edıyor ufaktanda vuruntu yapar gıbı motor ondan hazır yagınıda degıstırcem onuda ayarlatayım madem =)
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:31 ----------
motorun gezdiği yok ya bı yerınde cızık bıle yok nereye vurcaz egsoz sesi gelmiyor kı motor sesınden :D
ozaman görmeden bişey söyleyemicem en iyisi ustaya götür büyük zararlar wermeden
arkadaşlar 2012 model discovery kullanan varsa tecrübelerinizi paylaşır mısınız?almayı düşünüyorum da bayii de gördüm hoşuma gitti.fiyatı da uygun geldi.kullananlardan yardım bekliyorum.
wallahi kardeş bende 2010 modeli war gerçekden saglam makina güzelde kaçıyor sadece yapacagın temiz kullanmak yakıtıda güzel daha ne olsun ha hawa filitresini sök daha serii oluyor
arkadaşlar hava filtresini sökün derken nasıl sökoyursunuz yerıne ne koyuyorsnuz acık hava fıltresı falan mı ? yoksa sadece hava fıltresı kutusunun ıcındekı sungerımı cıkartıyorsunuz sadece ?
hiçbişey koymuyorsun boş kalıyor hawaflitresi haznesi
ya sakat oyle bos kalmasi karburatore toz kacar acik olmasi onun yerine acik hava filtrsi takilmasi daha iyi degil mi bide bizim motorlarin karburator agzinin capi kac cm . ona gore acik hava filtresi alip takicam internettn.bide senin motorun hava filtresinin fotosunu cekip yukleyebilirmisin buraya bakiyim nasil bos birakmissin
Benim resimlere bakabilirsin dostum sayfaları geri doğru karıştır biraz çıkar
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:52 ----------
Boş kalıyor ne demek yahu Açıklarmısın lütfen hatta resim ekle çok merak ettim..
arkadaşlar bu açık hava filtresini alıcam http://www.hepsiburada.com/Liste/mod...4753#Gorseller
sizce nasıl uygun olur mu bu bizim motora ? bide orjinal hava filtresine 2 tane boru giriyor hava filtresine. açık hava filtresini taktıgımda onları nabıcam boştamı bırakcam. bide ağız çapı bizim karbüratöre olur mu?
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:58 ----------
gördum fotolardagüzel olmuşta yanlız ufak duruyor biraz ondan büyük alıp takcam ben. sen o 2 tane boşta kalan hortumları naptın?
resimde gözükmez hava filtresinin kapagı var arkadaşlar bildigin hava filtresini söktüm benim profilimden resimlere bakabilirsiniz hem devire bindiginde 600 lük geçiyomuş gbi ses çıkıyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:48 ----------
ve aşırı serii 2. vitesle virajlarda yanlıyorum okadar farketti yani ilk aldıgımda 200cc ydi motor çok yakıyor diye 150cc orjinal silindirini taktırdm ozaman sökdüm hawa filtresini
arkadaşlar bugun aldım fıltre motorcudan bıraz yerıne uydurmak zor olsada yaptım gayet guzel oldu ama daha montaj falan bıtmedı bı kac ıslem daha olcak ondan sonra hava ayarını ayarlayıp denıcem bı kac foto eklıyım bakın sızde belkı bı yerde yanlıslık yapmıs olabılırım.
malzemeler:
sıcak silikon
pimaş boru
orjınal fıltrenın ağız kısmı
performans filtre
orjınal filtrenin ağız kısmını kesmeden yaptım pimaş boruyu ıcıne oturtup silikonladım eskıye donmek ıstersem tekrar kullanabılmem için ve sonuç yukardakı resımlerde daha tam takıp deneme sansım yok sılıkon kurusun ıyıce bıde boyayım pımaş boruyu oyle denıcem.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)