Yorumlar tavsiyeler için çok tşk ederim arkadaşlar ...
Bugün uyanır uyanmaz Yamaha Bayii ye gittim ve Yzf r125 i yakından inceleme şansım oldu .. 1 saat kadar inceledim makinayı ... Anlatılmaz yaşanır diyeyim ancak , tarifi yok .. Çok harika bi makine ...
Hyosung aklmdaydı , fakat kasa yzf r125 e göre çok daha büyük , arkadaşımda var gt250r ... Kullanıyorum arada , Çin olması ve krank kırma olayı varmış bu tür sebepler beni vazgeçirmeye yetti... Boyumdan dolayıda sıkıntı yaşıyorum , 1.70 boyundayım kasa ağır geliyo bana ... Seri kullanamıyorum , hakim olamıyorum motora ... Honda Cbr 600 rr'da kullanıyorum , hyosoung'la boyutları aynı Honda'yı çok rahat seri şekilde kullanırken ne hikmetse hyosoung 'u kullanırken çok rahatsız oluyorum .. Sanırım boyla alakası yok ...
Yzf R125 tam istediğim motosiklet .. Kasa uygun , seri atak , az yakıtlı , yakışıklı
Kredi başvurusnda bulundum umarım onaylanır bende kavuşurum makinama .. Onaylanmazsada 4 - 5 ay beklicem artık ...
Ayrıca MeKo Lifan'a çin demek hoşuma gitmiyo , içimden gelmiyo ... Çin ama ben ona japon hatta alman diyorum .. Sağlam makine ... Satarken bayaa bi üzülücem ...