Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Aprillia Scarabeo 200ie Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    hihi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    scarabeo 200 i.e
    dün itibariyle antalya bayiinden 2012 scarabeomu almış bulunmaktayım.şu an motorum bayide kaldı.plaka işlemlerini başlattım.inşallah haftaya gider alır gelirim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Tolme - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Jupiter 125, Motoran Vento 100
    Alıntı hihi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dün itibariyle antalya bayiinden 2012 scarabeomu almış bulunmaktayım.şu an motorum bayide kaldı.plaka işlemlerini başlattım.inşallah haftaya gider alır gelirim.
    yeni motorunuz hayırlı olsun kazasız belasız binin,eski ile yeni kasa scarabeo nun arasındaki farkları sizden dinlemek istiyoruz
    İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"

Motosikleti
    scarabeo 200 i.e
    Alıntı Tolme adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yeni motorunuz hayırlı olsun kazasız belasız binin,eski ile yeni kasa scarabeo nun arasındaki farkları sizden dinlemek istiyoruz
    tolme sağol.bu anlatım hususnda çok iyi değilim, ama dilim döndüğünce anlatmaya çalışacağım.

Motosikleti
    scarabeo 200 i.e
    Bugün antalya doğaner motordan almış olduğum scarabeo ile burdura gelmiş bulunmaktayım.şunu rahatlıkla belirtiyim; öncelikle michelin lastikle gelmesi çok güzel olmuş.selesi öncekine göre çok konforlu olmuş,kıçımı oynatmadan stabil bi şekilde antalyadan ıspartaya daha sonra burdura geldim.aynaların kromajlı olması motora ayrı bi kalite katmış.ön panel her ne kadar göreceli olsada ben beğendim.gri renk denkgeldi, güzel renk ,beyazda olsa olurdu.motor gücü benim için zaten oldukça tatminkardı zaten.bu siteyi seviyorum böyle güzel bi scooteri bana kazandırdığı için.özellikle engin abinin tavsiyeleri almamda çok etkili oldu.murat kardeşimin scarabeo hakkındaki pozitif yorumlarında ne kadar haklı olduğunu bir kez daha ben teyit ediyim.bu segmentte scooter alacaklar bence macera aramamalılar. resimlerini en kısa zamanda yüklemeye çalışacağım.
    GP500-1st bunu beğendi.

Motosikleti
    scarabeo 200 i.e
    arkadaşlar umarım beğenirsiniz.

Uploaded with ImageShack.us

Motosikleti

tekrar hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız binin,gri rengi gerçekten çok güzel maşallah motorunuza,bende scarabeomu alırken gri olmasını çok istemiştim ama aldığım zamanda gri renk daha gelmemişti , bende onun yerine lacivert almıştım,sonra bu rengide çok sevdim,yeni scarabeo nun koltuğuda çok güzel görünüyor yumuşaklık ve rahatlık durumu nasıl?

bu arada facebook grubumuza bütün scarabeocuları bekliyoruz http://www.facebook.com/#!/groups/129727730446990/
    İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"

tolme dostum scarabeo topiğini neredeyse baştan sona okudum..istanbul fuar izlenimleriniz de şahaneydi..sanırım sonunda x city e karar kılmışsınız..motorunuzla ilgili görüşlerinizi merak etmekteyim şahsen..şu aralar almayı planlıyorum...scarabeo düşünüyordum lakin şu lastik değiştirme zorluğu gözümü korkuttu

Motosikleti
    scarabeo 200 i.e
    Tolme iyi dileklerin için teşekkürler.koltuğu hem güzel hemde öncekine göre çok rahat.gri renge önce şüpheyle bakmıştım ama sonra bende sevdim.lastikleri michelin olması güzel olmuş.bu sene yapılan değişiklerin hepside iyi.

Motosikleti
    Alıntı drakyuz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tolme dostum scarabeo topiğini neredeyse baştan sona okudum..istanbul fuar izlenimleriniz de şahaneydi..sanırım sonunda x city e karar kılmışsınız..motorunuzla ilgili görüşlerinizi merak etmekteyim şahsen..şu aralar almayı planlıyorum...scarabeo düşünüyordum lakin şu lastik değiştirme zorluğu gözümü korkuttu
    2012 model scarabeo larda lastik değiştirmenize gerek yok orjinalinde üzerinde michelin lastikler ile geliyor ve konforu arttırılmış selesi ile x-city ile arasındaki fark bir adım daha kapandı diye düşünüyorum,x-city den de memnunum ama scarabeo ile arada çokta fark yok biraz daha torku ve son sürati daha yüksek, eğer tek kişi binilirse ara hızlanmalar neredeyse aynı ,büyük kasası ile scarabeo kadarda kıvrak değil ama daha konforlu, şuan bence para performans ilişkisi en iyi olan scooter scarabeo dur,özellikle euronun düşmesi ile bu sene rekor sayıda satacak gibi geliyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:20 ----------

Tolme iyi dileklerin için teşekkürler.koltuğu hem güzel hemde öncekine göre çok rahat.gri renge önce şüpheyle bakmıştım ama sonra bende sevdim.lastikleri michelin olması güzel olmuş.bu sene yapılan değişiklerin hepside iyi.
    evet italyanlar yapılan kullanıcı şikayetlerini değerlendirip hemen lastik ve sele konusuna el atmışlar ve 2012 de scarabeo yu bir adım yukarı taşımışlar.

Motosikleti
    scarabeo 200 i.e
    Aprilia ya bu sene artı puan.kullanıcı isteklerini değerlendirdikleri gibi fiyatında hiçbir değişikliğe gitmemişler.bu gibi durumlarda istisnalar hariç fiyatta bindirim yaparlardı.italyanlara sempatim arttı, birde avrupa kupasını kaldırsalardı hoş olurdu.

patlaması halinde değiştirmekten söz etmiştim..oldukça zor olduğu yazılmıştı forumda

Motosikleti
    scarabeo 200 i.e
    Alıntı drakyuz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    patlaması halinde değiştirmekten söz etmiştim..oldukça zor olduğu yazılmıştı forumda
    geçen sene değiştirmiştim ön ve arka lastiğini scarabeonun.arka jantı sökmek hakikaten zor oldu ama imkansız değil.fakat şu da var, scarabeo alınca verdiği keyif sana jant sökme zorluğunu kesinlikle unutturacak.her güzelin bi kusuru vardır diye kendine bahane yaratacaksın.

Motosikleti
    geçen sene değiştirmiştim ön ve arka lastiğini scarabeonun.arka jantı sökmek hakikaten zor oldu ama imkansız değil.fakat şu da var, scarabeo alınca verdiği keyif sana jant sökme zorluğunu kesinlikle unutturacak.her güzelin bi kusuru vardır diye kendine bahane yaratacaksın.
    çanta yokmu çanta

Sanirim 10-15 gune ben de araniza katilacagim..

Tolme sana mesaj attiktan snra bu konunun diger sayfalarini farkettim.. gercekten cok yakisikli bir motoru senin tavsiyelerinle direk 1. Siraya koydum tesekkurler..
    Renk olarak gecemavisi (lacivert) alicam sanirim daha canlisini gormedim ama fotolarda seledeki sari minderiyle yilangibi duruyo

Bakalim artik..
    Tolme bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı tanerf82 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sanirim 10-15 gune ben de araniza katilacagim..

Tolme sana mesaj attiktan snra bu konunun diger sayfalarini farkettim.. gercekten cok yakisikli bir motoru senin tavsiyelerinle direk 1. Siraya koydum tesekkurler..
    Renk olarak gecemavisi (lacivert) alicam sanirim daha canlisini gormedim ama fotolarda seledeki sari minderiyle yilangibi duruyo

Bakalim artik..
    dediğiniz gibi lacivertide çok güzel ,hihi arkadaşın aldığı gri rengide çok güzel,ben şahsen ikisi arasında kalırdım ama lacivertin sarı selesi gönlüme daha yatıyor nedense

Motosikleti
    scarabeo 200 i.e
    Lacivert rengini canlı olarak görmedim ama sarı selesi ile güzel duruyor.bana gri rengi hem güzel geliyor hemde toz belli etmemesinden dolayı avantajlı oluyor.koyu renk asil, açık renkde çekici duruyor.
    Tolme bunu beğendi.

izbace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    selam arkadaşlar bende scarabeo almak üzereyim sizin yorularınızla kararımda yardımcı oldunuz teşekkür ederim..
    Tolme bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı izbace adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam arkadaşlar bende scarabeo almak üzereyim sizin yorularınızla kararımda yardımcı oldunuz teşekkür ederim..
    bunu okuduğumda bu başlığa bildiklerini ve görüşlerini paylaşan bütün scarabeocu arkadaşlarla gurur duydum,demekki başlık en iyi şekilde görevini yapıyor,iyisiyle kötüsüyle bir motosiklet hakkında herşeyi paylaştığımız sürece aramıza bir çok bilinçli motosiklet kullanıcısı katmış oluruz,saygılarımla.

kync43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    aprilia - scarabeo 200 ie
    Uzun süreden beri PCX alacağım derken; gidip eskişehirden bende scarebeo aldım.Forumlar kadar iyi veya kötü reklam yapabilen başka bir şey yok.

Motosikleti
    scarabeo 200 i.e
    Alıntı kync43 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Uzun süreden beri PCX alacağım derken; gidip eskişehirden bende scarebeo aldım.Forumlar kadar iyi veya kötü reklam yapabilen başka bir şey yok.
    Hayırlı olsun yeni scarabeonuz.kazasız belasız kullanırsınız inşallah.kişinin beklentisinde aşırılık yoksa eğer yıllarca eskitemeyeceği bi scooter scarabeo.her yönüyle beklentilerime cevap veriyor.Kync43 fotoları eklersen topiğe canlılık getirecektir.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)