Rottice, kullandığınız 4 burgmanın ilk sahibi sizmiydiniz, eğer değilse geçmişlerini kendi motorunuz kadar biliyor muydunuz almadan önce. Kendim de dahil olmak üzere en az 10-15 burgman kullanıcısı tanırım, kimse inanılmaz sorunlu diye bahsetmedi bu motordan, ilginç.
balata sesini ben yaşamıyorum, conta bozulması tamamen ustayla ve yağ filtre kapağını takarken gösterilmesi gereken özenle alakalı. egzoz gevşemesi ve gidon sertliği ilk kez duyuyorum, muhtemelen montajla ilgilidir. size gelen motorun gidon vidasını fazla sıkıp, egzoz bağlantılarını gevşek tutmuş olabilirler, tabi sürekli olarak nasıl bir satıh üzerinde sürdüğünüzde önemli.
Bülent bey, eğer sırf akü yüzüden sıfır aldığınız bir motoru 3 ay sonra sattıysanız, anlaşılan sizi mutlu etmek zor.
rüzgar konusunda bu boyutlarda hiçbir scooterdan Burg650 başarısını beklemeyin. Beklentilerinizle de alakalı, ben açıkcası önden gelen rüzgardan hiç şikayetçi olmadım, aksine cbf600'den sonra ilaç gibi geldi. sonuçta bu motosiklet, ufak, şehir içi trafiği ağırlıklı kullanıma uygun, pratik, ucuz bir motor, beklentileri buna göre belirlemekte ileride pişman olmamak adına fayda var.