Aprillia Scarabeo 200ie Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
10 Mayıs 2011, 23:08
Öncelikle Bursa dan selamlar Tolbe Arkadasıma çok teşekkur ederim scarabeo ilgili yazılarını okuduktan sonra bir scarabeo 200i adım . Yaklasık 500 km oldu fakat hayran kaldım gercekten guç serilik kalite ekonomi estetik ..ve en önemlisi uygun satış fiyatı butun secenekler bu scooterde birleşmiş ..Ve bu tarz bir scooter almak isteyen arkadaslara kesinlikle scarabeo 200ie derim. Bende herkez gibi Honda ps 150i alamaya gidiryordum ..fakat ikisi arasındaki fiyat farkının pekde çok olmadığını gördüm gerçi Honda da cok guzel fakat scarabeo nun artıları cok fazla .... super diyorum...
Reklamlar
-
10 Mayıs 2011, 23:14
mete_han adlı üyeden alıntı
.................
Abi sen hala satın alacak bişey bulamadınmı ?
bugün öğlen 2-3 civarı caddebostan vs. tarafından altında scooter ile geçtinmi ?
syglr
-
10 Mayıs 2011, 23:26
Tarkan1981 adlı üyeden alıntı
Abi sen hala satın alacak bişey bulamadınmı ?
bugün öğlen 2-3 civarı caddebostan vs. tarafından altında scooter ile geçtinmi ?
syglr
o saatlerde Ataşehirdeydim aşkitom...senin ne işin vardı caddede...sen Eminönü çocuğusun... ne alıyom ne satıyom hacım...elimdekiyle oynuyom...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
10 Mayıs 2011, 23:56
46'lık givi bizim motora uyar mı biraz büyük olmaz mı
-
11 Mayıs 2011, 00:11
MavimantalitE adlı üyeden alıntı
Tolga ben garanti olayını kastetmiştim aslında.. Değiştiririz orası problem değil.. dee tabi bulunduğunuz yerde servis olunca seleniz gidonunuza denk
Benim gibi uzak yerde olduğunu düşün bide.. Nabacaz..
Şaka bi yana yani ben 6000 km'yi 2 senede yapsamda garanti kapsamındamı acaba onu soruyom..?
Kardeş garanti olaylarında şöyle bir durum var.Mesela ben araba aldım 5 yılgarantili.15 bin km'de periyodik bakımı var.Alırken bayideki eleman dedi ki eğer 1 sene içerisinde 15 bin km'yi dolduramazsan yine bakıma gelmen gerekiyo.Eğer bir seneyi geçirirsen ya da km'yi biraz fazla geçirirsen garanti dışı kalır dedi.Yani 1 sene olunca km dolmadıysa bile mecbur gidilcek servise.Ama bu zamanlama motosiklette nasıldır bunu en iyisi servise sormak lazım.Belki 6 aydır motorda.
aga yapma allasen...sen şimdi tarz bir motor kullanıyorsun ve çantan uyduruk shaq...oldumu agi...nerde kaldı aprılıa stayla...nerde kaldı İtalyano tortıcellı estetiko
tamam çantan kıyak diyim göynün olsun ama o makinaya olmazzz...illede kaporta renginde çanta olacak...paraya kıyıp 46 lık givıde alınabilir...
hemşo napıyon yav...aprılıaya yakışmak lazım...
Yaw ben de bu scarebo başlığı neden bu kadar aktif son günlerde diye düşünüyodum.Meğerse bi tane Metehan kaçmış bu başlığa.Gel sen boşver scraeboyu.O cüsseyle sana xciting yakışır.Bu hafta sonu İnegölde Offroad yarışları var.Atla gel benim xcitingle bi tur atalım.
-
11 Mayıs 2011, 00:36
Tolme adlı üyeden alıntı
onu engin abiye soralım bakalım ne dicek,gerçekten adapazarında servis varmı yokmu bilir
Adapazarında yetkili servis yok. Yetkili servis olabilmeleri için enjektörlü motorların arızasını tesbit eden cihazdan almaları gerekiyor o cihazda 2000 TL pahalı geliyor servislere almıyorlar. Yetkili sarvislerin hepsinde cihaz var.
Garanti konusuna gelirsek 2 yıl sınırsız km. Ancak 6000 km'yi doldurmaz iseniz yıl içinde 6 ayda bir yağ yağ filitresi değişip servise kaşeletmeniz gerekiyor.
-
11 Mayıs 2011, 01:03
scootman adlı üyeden alıntı
Öncelikle Bursa dan selamlar Tolbe Arkadasıma çok teşekkur ederim scarabeo ilgili yazılarını okuduktan sonra bir scarabeo 200i adım . Yaklasık 500 km oldu fakat hayran kaldım gercekten guç serilik kalite ekonomi estetik ..ve en önemlisi uygun satış fiyatı butun secenekler bu scooterde birleşmiş ..Ve bu tarz bir scooter almak isteyen arkadaslara kesinlikle scarabeo 200ie derim. Bende herkez gibi Honda ps 150i alamaya gidiryordum ..fakat ikisi arasındaki fiyat farkının pekde çok olmadığını gördüm gerçi Honda da cok guzel fakat scarabeo nun artıları cok fazla .... super diyorum...
motorunu güle güle kazasız belasız kullan arkadaşım,sen ne rengini aldın? en yakın zamanda fotoları bekliyoruz,birde scarabeolarını alıp fotoları hala koymayan kaçaklar sizlerdende fotoları bekliyoruz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:00 ----------
movibiker adlı üyeden alıntı
46'lık givi bizim motora uyar mı
biraz büyük olmaz mı
46 lık çanta scarabeo nun üstünde at poposuna konmuş UFO gibi olur italyan styla dan bahseden kişi sanırım kendi vöcüdünün kalın hatlarını kapatsın arkadan frikik vermesin diye böyle büyük bir tercih yapmış ayrıca rüzgarı yandan aldıgında ne gibi mucizeler olur onu düşünmek bile istemiyorum ben motorcuda 42lt lik koyup baktıydım o bile büyüktü
İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"
-
11 Mayıs 2011, 01:06
scootman adlı üyeden alıntı
motorun hayırlı olsun neresindensin Bursa'nın,gündüz Kestel tarafına yolun düşerse beklerim bir acı kahvemi içmeye
öğlen gel yemek yeriz.
-
11 Mayıs 2011, 02:01
motorun hayırlı olsun neresindensin Bursa'nın,gündüz Kestel tarafına yolun düşerse beklerim bir acı kahvemi içmeye
öğlen gel yemek yeriz.
Bursalı scootercılar çoğalıyo.Haftasonu inegöle gelin.4*4'lerin offroad kapışması var.Mangalda inegöl köfte yaparız.Hem de 4*4'leri izleriz.
-
11 Mayıs 2011, 02:24
Tolme adlı üyeden alıntı
hendeği bilirim, askerliğimi kefkende yaptım ,ara yolardan çok gidip geldik sakaryadaki tugaya
Yakışır...
İdealler YILDIZLAR gibidir , Onları tutmak mümkün olmaz ama karanlık gecelerde yolumuza onlar rehberlik eder.
-
11 Mayıs 2011, 03:06
AmonRA34 adlı üyeden alıntı
Bursalı scootercılar çoğalıyo.Haftasonu inegöle gelin.4*4'lerin offroad kapışması var.Mangalda inegöl köfte yaparız.Hem de 4*4'leri izleriz.
cumartesi mi pazar mı geliyoruz hocam arabayla mı yoksa motorla mı geliyoruz?
-
11 Mayıs 2011, 04:16
cumartesi mi pazar mı geliyoruz hocam arabayla mı yoksa motorla mı geliyoruz?
Cumartesi günü şehir merkezine yakın bölgede gösteri yarışı yapılacak.Parkur oluşturulmuş.Kalaslar , çukurlar , tümsekler falan , araçlar bu parkuru tamamlamaya çalışacak.Bazıları takla atacak.Çok zevkli olacak.Esas yarış pazar günü boğazovada yapılacak.Orası inegöle 17 km uzaklıkta.Bizim motorlar rahat çıkar.Yol fena değil.Sadece son kilometrelerde yer yer bozuk zemin var.Zaten boğazovadan yukarısına araba bile girmez.Traktör yolu.Sanırım Boğazovadan kelese çıkan orman yolunda yarışacaklar.Ben bi kere eski cbf150 ile oraya girmiştim.25 km boyunca yolda kafam kadar taşlar olan berbat bi yol.Ben size motorla gelmenizi öneririm.Orman yoluna gelmeden bırakırız motorları.İlerisine de araçları sokmazlar zaten.Ben de arabayla çıkmıcam.Hem kalabalık olur , park sorunu olur.
-
11 Mayıs 2011, 10:42
Arkadaslar benim egzostan bi zırıltı geliyor nerden geldiğini hala bulamadım fakat sadece tekerlek yere değdiğinde geliyor yani giderken, sehpaya alıp gaz verdiğimde o zırıltı yok. Ve benzin göstergsinde yokuş yukarı durduğumda oynama oluyor sizdede bu sorunlar varmı ? Yoksa benim şansımamı çıktı.
-
11 Mayıs 2011, 16:06
TanImsIz adlı üyeden alıntı
Arkadaslar benim egzostan bi zırıltı geliyor
nerden geldiğini hala bulamadım fakat sadece tekerlek yere değdiğinde geliyor yani giderken, sehpaya alıp gaz verdiğimde o zırıltı yok. Ve benzin göstergsinde yokuş yukarı durduğumda oynama oluyor sizdede bu sorunlar varmı ? Yoksa benim şansımamı çıktı.
egzosttan degilde çantadan geliyor olmasın? o tip sesler insanı yanıltabiliyor,birde rampa aşağı veya yukarı çıkarken benzin ibresi bendede hafif oynuyor ama bu problem degil benim eski xmax tede oluyordu
İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"
-
11 Mayıs 2011, 17:07
Tolme adlı üyeden alıntı
egzosttan degilde çantadan geliyor olmasın? o tip sesler insanı yanıltabiliyor,birde rampa aşağı veya yukarı çıkarken benzin ibresi bendede hafif oynuyor ama bu problem degil benim eski xmax tede oluyordu
Kullanan 2 arkadasa daha sordum onlardanda geliyormus kronik bi sorun galiba. Cantadan gelmiyor, özellikle eğilip dinliyorum sesi. Ama debriyajdanmı, yoksa egzosun bağlandığı noktalardanmı geliyor ses bir türlü anlayamadım. Cızır cızır..
-
11 Mayıs 2011, 18:26
-
11 Mayıs 2011, 22:51
AmonRA34 adlı üyeden alıntı
Yaw ben de bu scarebo başlığı neden bu kadar aktif son günlerde diye düşünüyodum.Meğerse bi tane Metehan kaçmış bu başlığa.Gel sen boşver scraeboyu.O cüsseyle sana xciting yakışır.Bu hafta sonu İnegölde Offroad yarışları var.Atla gel benim xcitingle bi tur atalım.
aga benim gezi tayfamda 3 kişi daha var...
ikisi tamam dedi bana uyar...3. eleman çocuğumun doğum günü var dedi gelemem dedi...bizim iş yattı anlayacağın...ama çok niyetim var bize yazın evsahabısı olursun illaki...sağol davet için...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
12 Mayıs 2011, 04:10
TanImsIz adlı üyeden alıntı
Kullanan 2 arkadasa daha sordum onlardanda geliyormus kronik bi sorun galiba. Cantadan gelmiyor, özellikle eğilip dinliyorum sesi. Ama debriyajdanmı, yoksa egzosun bağlandığı noktalardanmı geliyor ses bir türlü anlayamadım. Cızır cızır..
Hayırdır sen motorumu satıyon kardeş...? Bu ilandaki senin resimlerin değilmi..? Yoksa biri siteden resimlerimi alıp koymuş..? Dikkatli ol.. Linki ekliyorum bi incele..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9327446/detay/
İdealler YILDIZLAR gibidir , Onları tutmak mümkün olmaz ama karanlık gecelerde yolumuza onlar rehberlik eder.
-
12 Mayıs 2011, 04:35
aga benim gezi tayfamda 3 kişi daha var...
ikisi tamam dedi bana uyar...3. eleman çocuğumun doğum günü var dedi gelemem dedi...bizim iş yattı anlayacağın...ama çok niyetim var bize yazın evsahabısı olursun illaki...sağol davet için...
Her zaman beklerim.
-
13 Mayıs 2011, 04:21
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)