Süper valla Tolga..
Ya benim aklıma takılan bi soru var.. Şimdi bu scarabeo'nun bakımı 6000 km'de bir öyle değilmi..? Peki ben 6000 km'yi 3 senede yaptım neolcak.. Bunla ilgili bilgisi olanlar paylaşabilirmi..?
Süper valla Tolga..
Ya benim aklıma takılan bi soru var.. Şimdi bu scarabeo'nun bakımı 6000 km'de bir öyle değilmi..? Peki ben 6000 km'yi 3 senede yaptım neolcak.. Bunla ilgili bilgisi olanlar paylaşabilirmi..?
İdealler YILDIZLAR gibidir , Onları tutmak mümkün olmaz ama karanlık gecelerde yolumuza onlar rehberlik eder.
kur 2 lira olsa 6200 lira olur fiyatı,şuan zaten istanbulda 6700e bırakıyorlar 500 lira çok abartılacak bir fark değil gibi geliyor bana.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:18 ----------
Tolga abi şu çantadan almak istiyorum galiba sende bu çantayı kullanıyorsun.bunu arka tablayı delmeden nasıl takabiliriz acaba çok kısa anlatabilir misin?
Uploaded with ImageShack.us
birde sırtlık alacam
Uploaded with ImageShack.us
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
shaq bildiğim en ses yapan en uyduruk çantadır...al sana GIVI...motor renginde sırt dayamada var ekstra para vermen gerekir ama...kappanın modellerinide inceleyebilirsin...
http://www.motorturk.com.tr/givi/har...ta/E300BL.html
E300B Tour - MONOLOCK
E300B Beyaz Kapak: 64 Euro
E300B çantanın aksesuarları:
E103 Bel Dayama Kiti: 29 Euro
http://www.motorturk.com.tr/givi_hard_ust_canta.html
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Tolga ben garanti olayını kastetmiştim aslında.. Değiştiririz orası problem değil.. dee tabi bulunduğunuz yerde servis olunca seleniz gidonunuza denk Benim gibi uzak yerde olduğunu düşün bide.. Nabacaz..
Şaka bi yana yani ben 6000 km'yi 2 senede yapsamda garanti kapsamındamı acaba onu soruyom..?
İdealler YILDIZLAR gibidir , Onları tutmak mümkün olmaz ama karanlık gecelerde yolumuza onlar rehberlik eder.
evet çanta benim çantadan ama normalinde delmeden takabilmen imkansız gibi bişi ama ben yaptım,işin sırrına gelince,kalın silikondan et,ekmek kesmek için tahtalar var,ondan bir tane alıyorsun,çantanın tablasını onun üstüne koyup şablon çıkardım ve kestim,sonra aynı parçayı scarabeo nun kuyruk demirinin üzerine koyup onunda deliklerini işaretledim,sonrada işaretlediğim deliklerden çanta tablasını silikon tahtaya,silikon tahtayıda scarabeo ya sabitledim,kısacası çevirici adaptör gibi bişi yaptım zihni sinir projeleri gibi bişi oluyor eğer illa yapcam derseniz fotolarını çekerim
İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"
Mete abi çok sağol givinin çantasını biliyorum zaten ama 30 litre çok küçük olmaz mı acaba fullface kask sığar mı givi 30 ltrenin içine
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:39 ----------
Tolga abi şimdi zahmet edip foto çekme,kesin karar verirsem almaya o zaman yardım isterim bakarsın orjinal çanta alırım.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:41 ----------
sen zonguldaktan taşın abi hayır yok orda sana
hacı çantama mok atma kızarım valla her shad modelini bende beğenmiyorum ama bu modelinde ne tıkırtı var nede mıkırtı taş gibi,ayrıca üstünü port bagaj olarak kullanıyorum ,üstünde ne mangallar ne valizler taşıdım aklın durur,35lt lik givide kappada nah taşırsın onca eşyayı
bak antalya gezisinde nasıl tepeleme doldurdum ,antalyaya böyle gidip geldi 1200km yol yaptı ,ne tıkırtısı var ne mıkırtısı
İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"
İş güç burda aga nere taşınam.. Mecbur burdayız yani..
bildiğim kadarıyla 2 sene garanti var km sınırlaması nedir bilemiyorum,senin orda servis olsa düşünmeden git al derim ama yok işte,alırsın bu seferde servis konusunda mağdur olursun ,bizde üzülürüz ,aramızda kalsın ama hondada alsan bence aynı mağduriyeti yaşarsın gibi geliyor, onunda en yakın servisi sanırım kocaelindeydi,kocaeline giden istanbulada gider dermişim
çantada yükleme olayını aştığım bir ara ayak kısmınıda doldurmuşum
yok hondada düzce var en yakın servis olarak.. ayrıca adapazarındada hem honda hem de aprillanın servisi varmışş.. sitede yazmıyo ama ben sordum aynı zamanda servis hizmetide veriyolarmış ama daha siteye yazılmamışş.. öle dedi adapazarı servisi..
@ Movibiker
Bahsettiğin istanbuldaki bu rakam ruhsat plaka haric sanırım?
Scarabeo gibi tarz ve kalite bi scooterde arka çanta motor rengi olmalı kesinlikle Koyu renkler belki biraz siyah çantayı tolere edebilr ama yinede gövde rengi olmalı..
evet ruhsat plaka hariç fiyat,ben ruhsat plaka ve sigortayı 210 liraya kendim hallettim ve takipçi bugün bırak belgeleri yarın akşama plaka çıkar dedi ben kendim 2 saatte bütün hepsini çıkarttım.işiniz eğer müsaitse hiç takipçiye para kaptırmayın arkadaşlar.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:17 ----------
adapazarı zonguldak arası 183 km. bence gidilebilir,çokta uzak değilmiş,aprilianın servis aralığıda uzun 6000 kmde bir yapılıyor bakım.
aga yapma allasen...sen şimdi tarz bir motor kullanıyorsun ve çantan uyduruk shaq...oldumu agi...nerde kaldı aprılıa stayla...nerde kaldı İtalyano tortıcellı estetiko
tamam çantan kıyak diyim göynün olsun ama o makinaya olmazzz...illede kaporta renginde çanta olacak...paraya kıyıp 46 lık givıde alınabilir...
hemşo napıyon yav...aprılıaya yakışmak lazım...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)