valla eskilerden hiç kullanmadım ama forumlarda okudugum yorumlara göre 3,2 ile 4 litre arasındalarmış,anlıcağın tüketimleri bilek gücüne bağlı
yeni enjeksiyonlu scarabeo lar çok az yakıyor ve çok iyi performans veriyor bu yüzdende 2.el şuan bulamıyorsun,sahibinden deki ilanların hepsi 2009 model ve altı,enjeksiyonluyu alıpta satan yok,ancak satarlarsa maddi durumlardan dolayı satıyorlar yoksa çok mecbur kalmadıkça kesinlikle kimse satmıyor,bugün 380km lik bir yolculuk yaptım ,yer yer basmama rağmen tüketimim 2,85lt olduki buna ben bile şaştım açıkçası,ve bu alet okadar güzelki sanki gittikçe dahada açılıyor performas artıyor,şişme filan kesinlikle yok,1.kmde performans neyse 200km sonrada aynısı devam ediyor,sanki motosiklet insana hiç durmayalım depo bitene kadar diyor
bende daha önce tipinden dolayı carnaby istiyordum ama şuan ne kadar carnaby kullanan varsa tüketiminden dolayı hepsi satıp scarabeo almak istiyor,eco mod ile sport mod arasında yüzde 10luk bir fark diyebilirim,örnek vermem gerekirse 80km süratle sabit giderken ,eco dan sport mod a geçtiğimde ,gaz elciğini hiç oynatmama rağmen motorun sürati 90km ye kadar yavaş yavaş çıkıyor ve orada kalıyor,aşırı bir arada fark yok,yalnız eco modda son süratim 120 yi geçmiyor,sportta ise 140-145 gördüm