Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 345671555 ... SonuncuSonuncu

Aprillia Scarabeo 200ie Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    TanImsIz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Tuono V4 ve İmola 125
    Bugün itibari ile bende scarabeo sahibiyim arkadaslar

URL=http://img709.imageshack.us/i/80084136.jpg/][/URL]

Uploaded with ImageShack.us

Diğer resimler icin :

http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post2338980

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

hayırlı olsun,Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin.

başka foto yok mu

plakasız mı çıkardın motoru??

Tolme - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Jupiter 125, Motoran Vento 100
    aramıza hoşgeldin Tanımsız kardeş,motoruna kazasız belasız bin her daim motorun çok güzel nazar değmesin maşallah
    İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"

motorumu teslim aldım sonunda
    sabah saat 8.30da trafik tescil işlemlerine başladım,saat 12de plakayı ve ruhsatı aldım,çok kolaymış plaka ruhsat çıkarmak,sistem çok hızlı işliyor,hiç beklemedim.
    Tolga abi hakkaten kıyak motormuş,daha bismillah sıfır titreşim,Allah nazardan saklasın rüzgar sesinden başka bişey yok,sabit 80le gidiyorum motordan ses gelmiyor.17 km yol gittim bayiden direk eve götürdüm motoru.hiç sıkıştırmadım ama 120 km hızla hiç kesintisiz gidecek çapta bir motor.

Motosikleti
    Alıntı movibiker adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sabah saat 8.30da trafik tescil işlemlerine başladım,saat 12de plakayı ve ruhsatı aldım,çok kolaymış plaka ruhsat çıkarmak,sistem çok hızlı işliyor,hiç beklemedim.
    Tolga abi hakkaten kıyak motormuş,daha bismillah sıfır titreşim,Allah nazardan saklasın rüzgar sesinden başka bişey yok,sabit 80le gidiyorum motordan ses gelmiyor.17 km yol gittim bayiden direk eve götürdüm motoru.hiç sıkıştırmadım ama 120 km hızla hiç kesintisiz gidecek çapta bir motor.
    çok sevindim tekrar hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız binin,ilk 1000km 80-90 nı pek geçmeyin nede olsa rodajda daha motorlarınız,1000 de yağ değişecek ondan sonra yavaş yavaş artırırsınız süratide,titreşim dediğiniz gibi sıfır,80 civarında giderken egzost sesini duyamazsanız,sanki elektrikli motor gibi ,torkuda güzeldir 70-80 giderken aniden açın gazı bir anda 110-120 ye çıkıveriyor resimleri bekliyoruz artık Tamer bey
    İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"

Tamer bey güle güle kullanın iyi günlerde. İstanbulada bekliyoruz motorunuzla.

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı Tolme adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok sevindim tekrar hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız binin,ilk 1000km 80-90 nı pek geçmeyin nede olsa rodajda daha motorlarınız,1000 de yağ değişecek ondan sonra yavaş yavaş artırırsınız süratide,titreşim dediğiniz gibi sıfır,80 civarında giderken egzost sesini duyamazsanız,sanki elektrikli motor gibi ,torkuda güzeldir 70-80 giderken aniden açın gazı bir anda 110-120 ye çıkıveriyor resimleri bekliyoruz artık Tamer bey
    İçimizdeki İtalyan canavarını uyandıran kişi...sizi esefle kınıyorum...7000 e bize 200 lük sukutır aldırdığınız için...

(esef kim bilmiyorum)
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yaw bende euro 2.00 a falan düşerse alıyım diyorum. Ötv %37 iken daha ucuzdu bu motor..Kur aprilla rüyama limon sıkıp duruyor Seçimden önce kur düşermi veya seçimden sonra? Huzur scooter da ama aprilla huzur vermiyor pek bu aralar..

malum bu segmentin ikinci el müşterisi biraz kıl 5 bini geçtimi gözü 250 maxiden başkasını görmüyor. yoksa 7 bin pek atla deve değil ama fiyat şismesi rahtsız edici sadece. Hali hazırda motor olmasa alırdım bu fiyattan ama şimdi pusuya yattım bekliyorum..hayırlısı

Motosikleti
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İçimizdeki İtalyan canavarını uyandıran kişi...sizi esefle kınıyorum...7000 e bize 200 lük sukutır aldırdığınız için...

(esef kim bilmiyorum)
    boşver sen onu ,birtanede sende olsa üstünden inmezdin ver kamçıyı ver kamçıyı

abiler yardımınıza ihtiyacım var,benim türkçe kullanma kılavuzu yok,bayinin elinde kalmamış istanbuldan istediler gelecek bakalım,orjinal kullanma kılavuzunda ingilizcede yok şimdi bir sorunum var;
    bu aletin dakikası nasıl ayarlanıyor,saati ayarladım ama dakikayı ayarlayamıyorum,odo göstergesinde iken mode tuşuna basılı tutunca saat ayarlanıyor ama dakika bir türlü olmuyor lütfen bir yardım

Motosikleti
    Alıntı GP500-1st adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yaw bende euro 2.00 a falan düşerse alıyım diyorum. Ötv %37 iken daha ucuzdu bu motor..Kur aprilla rüyama limon sıkıp duruyor Seçimden önce kur düşermi veya seçimden sonra? Huzur scooter da ama aprilla huzur vermiyor pek bu aralar..

malum bu segmentin ikinci el müşterisi biraz kıl 5 bini geçtimi gözü 250 maxiden başkasını görmüyor. yoksa 7 bin pek atla deve değil ama fiyat şismesi rahtsız edici sadece. Hali hazırda motor olmasa alırdım bu fiyattan ama şimdi pusuya yattım bekliyorum..hayırlısı
    valla ben kur düşükkende aynı paraya almıştım ötvden dolayı,kur belki temmuz ağustosa biraz gevşer ama yinede 2tl leri görebileceğini pek sanmıyorum,hatta antalyadaki wand kardeşimde kurun biraz düşmesini bekliyordu ,parası ucu ucuna yetiyordu sanırım,biraz pazarlıkla aldı oda motorunu,kurun ne yapacağı belli degil ,altın ve petrol habire rekor kırıp duruyor ama yinede bişi fark etmiyor,aslında temiz ikinci el baksanız derim,muhakkak yeni alan maymun iştahlılardan birisi birkaç ay sonra cc yükseltmek için satar biliyorsun ülkemizde 2000-3000km motosiklet kullanan bu işin üstadı oluyor hemen cc büyütüyor,ben şahsım adına bu paraya alınabileceğin en iyisini aldığımı düşünüyorum,eşimle birlikte heryere götürüyor hızı çekişi bana yeterli,benzini kokluyor mübarek,7000km ye geldim bakım hariç servis yüzüde göstermedi maşallah diyim e daha ne olsun üzerinde aprilia yazmış ahmet mehmet yazmış valla umrumda bile değil ,beni üzmesin yeterki,ha ileride param olursa ve batma yaparsa fercoda aprilia scarabeo nun 500 lüğünü türkiyeye getirirse onu alıcam,o olmazsada beverly 300 veya 500 lüğünü alacağım,şahsen ben italyan motor teknolojisini sevdim,japonlara göre piaggio grubu motorların selesi,süspansiyonları biraz daha sert,görünüşleri japonlar kadar robota benzeyen keskin köşeli kartal bakışlı değil ama bence modern klasik görünümlü çok hoş motorlar,birazda şans işi motor alma olayı,en iyi motoru alırsın bir sürü problem çıkarır,(BMW ,yamaha gibi),gidersin dandik çin malı alırsın senelerce kullanırsın örnek benim mondial 50tt var 5 yıl oldu alalı 12500km de büyük bir problemim olmadan biniyorum,2 defa arka fren balatasını değiştirdim birkezde kayışla debriyaj balatası değişti okadar,ev iş arası onu kullanıyorum öteki ile uzun yol gidiyorum.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:34 ----------

millet neredesiniz ,herkes motorlarını aldı gezmekten fırsat bulupta iki resmini yükleyemedi şuraya ,hey beyaz scarabeo cular nerede resimler,ilk izlenimlerinizi alalım ,nasıl gidio gücü hızlanması sizce nasıl,çanta aldınımızmı ?

bugün yağmur vardı bursada havada 10 derece tam kış havası çıkaramadım garajdan

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:46 ----------

dün gece çıktım saat 2de hava 12 derece bacaklarım dondu,24 km yol yaptım,rodaj var diye zorlayamıyorum ama 100 km hıza çıkmışım bir ara anlyamadan,motor hızı hissettirmiyor 70le giderken hiç gitmiyormuş gibi.şimdi 42km oldu

WanD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda 650F
    millet neredesiniz ,herkes motorlarını aldı gezmekten fırsat bulupta iki resmini yükleyemedi şuraya ,hey beyaz scarabeo cular nerede resimler,ilk izlenimlerinizi alalım ,nasıl gidio gücü hızlanması sizce nasıl,çanta aldınımızmı ?
    Kulağım çınladı sanki Alanyada ki bayiide başıma gelen talihsiz olayı biliyorsun abi , o gün geceye kaldım ve yağmur başladı Antalya ya kadar yağmurun altında geldim. Sinirli ve stresli bir yolculuk oldu şahsen

Şuan 240 km'de yim , süspansiyonlar gerçekten sert , frenleri , motor gücü ve torku , farları vs vs harika... Yanlız lastikler berbat , Alanya'dan gelirken Asfalt üzerinde ki yol ayırma çizgileri üzerinden sürünce lastikler resmen dans etti

Yakıt tüketimine gelirsek , O gün toplam'da 214 civarı yol yaptım. Depoyu Alanya'da fulledim ekonomik modda 80 km hız ile , Antalya ya geldim tekrar depoyu fulledim ve 21,51 TL lik yakıt aldı , litre bazında ise 4,990 LT...

Bugün GİVİ marka çanta aldım montajını yaptım ve çok yakıştı Resim eklemek isterdim ama güzel bir bıcı bıcı yaptırdıktan sonra

Motosikleti
    Alıntı WanD adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kulağım çınladı sanki Alanyada ki bayiide başıma gelen talihsiz olayı biliyorsun abi , o gün geceye kaldım ve yağmur başladı Antalya ya kadar yağmurun altında geldim. Sinirli ve stresli bir yolculuk oldu şahsen

Şuan 240 km'de yim , süspansiyonlar gerçekten sert , frenleri , motor gücü ve torku , farları vs vs harika... Yanlız lastikler berbat , Alanya'dan gelirken Asfalt üzerinde ki yol ayırma çizgileri üzerinden sürünce lastikler resmen dans etti

Yakıt tüketimine gelirsek , O gün toplam'da 214 civarı yol yaptım. Depoyu Alanya'da fulledim ekonomik modda 80 km hız ile , Antalya ya geldim tekrar depoyu fulledim ve 21,51 TL lik yakıt aldı , litre bazında ise 4,990 LT...

Bugün GİVİ marka çanta aldım montajını yaptım ve çok yakıştı Resim eklemek isterdim ama güzel bir bıcı bıcı yaptırdıktan sonra
    nerdesin sen özledik yahu,bende yağmur, çamurdan moturuna binemedi dedim lastikleri bende beğenmiyorum o yüzden metzeller olanlarla değiştireceğim, lastikler hala evde gidip taktırcaz birde ben hep 2 kişi biniyorum o yüzden sanırım yüzeye tutunma bende daha iyi,1 yıldır yağmur çamur bindim normal yolda giderken herhangi bir kayma olayım olmadı Allaha şükür,birkez benzincinin önündeki ıslak betonda kaydı, ondada yavaş gittiğimden ucuz yırttık ,süspansiyon konusunda hiç endişelenme 2000km sonra yumuşacık oluyorlar hatta ben arka süspansiyonun ayarını 2 diş sertleştirdim bile, bu arada yakıt ölçümünde bir yanlışlık olmasın ? çünkü 2,34 lt ile 100km gitmişsin bu honda innovanın rekorunu kıracak bir rakam ben bu rakama hiç erişemedim en düşük ölçümüm 2,62lt/100km ,sende beyaz çantadanmı aldın tanımsız nickli arkadaşınkiyle aynı ozaman?resimleri bekliyoruz

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:49 ----------

abiler yardımınıza ihtiyacım var,benim türkçe kullanma kılavuzu yok,bayinin elinde kalmamış istanbuldan istediler gelecek bakalım,orjinal kullanma kılavuzunda ingilizcede yok şimdi bir sorunum var;
    bu aletin dakikası nasıl ayarlanıyor,saati ayarladım ama dakikayı ayarlayamıyorum,odo göstergesinde iken mode tuşuna basılı tutunca saat ayarlanıyor ama dakika bir türlü olmuyor lütfen bir yardım
    tamer bey bende türkçe klavuz var ama oda eski karbüratörlü modelinki,benim motor türkiyeye gelen ilk enjeksiyonlu seriydi,daha ozaman ferco motor yeni modelin türkçe kitabını bastırtmamıştı(şuanda varmı onuda bilmiyorum ),ben size isterseniz ingilizce orjinal enjeksiyonlu modelinkini göndereyim http://www.serviceaprilia.com/public...DK-SF-F%20.pdf bunu indirin ,saati ben alırken servis ayarlamıştı daha sonra bende hiç kurçalamadım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:09 ----------

dün gece çıktım saat 2de hava 12 derece bacaklarım dondu,24 km yol yaptım,rodaj var diye zorlayamıyorum ama 100 km hıza çıkmışım bir ara anlyamadan,motor hızı hissettirmiyor 70le giderken hiç gitmiyormuş gibi.şimdi 42km oldu
    hızı belli etmemesinin sebebi bence aerodinamik yapısının iyi olmasından kaynaklanıyor,rüzgara aşırı maruz kalmadığı gibi ,havayı yarıp gidiyor,bundan dolayı sürücüye de hızlı gidilmiyormuş izlenimi veriyor,birde benim hoşuma giden yanı motosikletin yüksek olması,daha uzak mesafeli bir görüş sağlıyor özelliklede geceleri çok işe yarıyor.

WanD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda 650F
    nerdesin sen özledik yahu,bende yağmur, çamurdan moturuna binemedi dedim lastikleri bende beğenmiyorum o yüzden metzeller olanlarla değiştireceğim, lastikler hala evde gidip taktırcaz birde ben hep 2 kişi biniyorum o yüzden sanırım yüzeye tutunma bende daha iyi,1 yıldır yağmur çamur bindim normal yolda giderken herhangi bir kayma olayım olmadı Allaha şükür,birkez benzincinin önündeki ıslak betonda kaydı, ondada yavaş gittiğimden ucuz yırttık ,süspansiyon konusunda hiç endişelenme 2000km sonra yumuşacık oluyorlar hatta ben arka süspansiyonun ayarını 2 diş sertleştirdim bile, bu arada yakıt ölçümünde bir yanlışlık olmasın ? çünkü 2,34 lt ile 100km gitmişsin bu honda innovanın rekorunu kıracak bir rakam ben bu rakama hiç erişemedim en düşük ölçümüm 2,62lt/100km ,sende beyaz çantadanmı aldın tanımsız nickli arkadaşınkiyle aynı ozaman?resimleri bekliyoruz[COLOR="Silver"]
    Yağmur çamur biniyorum abi Antalya'da da maşallah bu aralar hergün yağmur var. Motosiklet epeyce kirli olduğu için resim çekmiyorum Tanımsız arkadaşın yani sayfanın n üstündeki motolsikletin aynısı oldu Alanya'da depoyu ağzına kadar fulledim , Antalya'ya geldiğimde tekrar doldurdum ve toplam'da 21,51 TL lik benzin aldı. Belki 22 TL de alabilirdi ) Birkaç gün sonra ispartaya gdecek gibiyim o zaman da ölçüm yaparım ama 80 KM ile de yol bitmiyor

Motosikleti
    honda cbf 150 silver 2011
    Alıntı MavimantalitE adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Teşekkürler çok açıklayıcı olmuş..

Bu arada yaptığın gezinin fotoğraflarına baktım yorumlarını çok büyük bir hayranlıkla okuduk valla ne diyelim.. Helaaaal olsun size.. Çok güzelldi..

Yalnız ben hala PS150 ve Scarabeo arasında kararsızım...
    ps150 tabikii;)

Motosikleti
    Alıntı WanD adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yağmur çamur biniyorum abi Antalya'da da maşallah bu aralar hergün yağmur var. Motosiklet epeyce kirli olduğu için resim çekmiyorum Tanımsız arkadaşın yani sayfanın n üstündeki motolsikletin aynısı oldu Alanya'da depoyu ağzına kadar fulledim , Antalya'ya geldiğimde tekrar doldurdum ve toplam'da 21,51 TL lik benzin aldı. Belki 22 TL de alabilirdi ) Birkaç gün sonra ispartaya gdecek gibiyim o zaman da ölçüm yaparım ama 80 KM ile de yol bitmiyor
    burasıda öyle her gün yağmurlu ,bugün bende foçaya gittim geldim 90km acayip bir rüzgar vardı ama Allahtan yağmur yağmadı :D ,toz çamurdan garibim çöp kedileri gibi oldu bi yıkayımda darılmasın bana sık dişini biraz daha 1000km ye az kaldı

Tolga bey ingilizce kullanma kılavuzu için çok teşekkür ederim,hallettim işimi.
    saati ayarlamak için gösterge odo konumunda iken mode tuşuna 3 saniyeden fazla basılı tutuyoruz,sonra saat kısmı ayarlanabilir hale geliyor dakika yok oluyor,o sırada mode tuşuna her basışımızda saat bir sayı artıyor mesela saat akşam 3 ise pm 3 olana kadar mode tuşuna basıyoruz saat 3e geldiğinde parmağımızı kaldırmadan yine 3 saniye beklediğimizde bu sefer saat kayboluyor dakika çıkıyor aynı şekilde dakikayıda mode tuşuna basarak ayarlayıp elimizi çekiyoruz biraz bekleyince saat ve dakika birlikte görünüyor,kullanıma hazır hale geliyor,kolay gelsin.

TanImsIz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Tuono V4 ve İmola 125
    Masallah fıldır fıldır geziyorsunuz , ben bayiden garaja kadar getirdim hala plakam çıkmadı :(

MavimantalitE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA X-CİTY
    Alıntı coolizma adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ps150 tabikii;)
    Tamam ölede hani PS nerde.. yokki hiçbiyerde.. Valla kafam kızıyo benimde..
    İdealler YILDIZLAR gibidir , Onları tutmak mümkün olmaz ama karanlık gecelerde yolumuza onlar rehberlik eder.

5. sayfa BirinciBirinci ... 345671555 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)