sakin kullanımda süratini 80-90km yi geçirmezsen 2,7-2,8lt tüketim var,sürat arttıkça tüketimte artıyor ama ben ne yaparsam yapayım 3,5lt nin üstüne çıkaramadım,bu bahsettiğim rakamda otoyolda devamlı 110-140 arası gittiğimde oldu
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:35 ----------
çok güzel bir noktaya değinmişsin ,daha önce xmax im vardı oda 185kg idi ,gerçekten ağır bir motordu özellikle artçıda bindiğinde kıvraklığını yitiriyordu,özellikle kalabalık şehiriçi trafiğinde ızdırap olabiliyordu,arabaların arasından geçmeye tırsıyordum
,scarabeo bildiğim kadarıyla 145kg civarında ve çok kıvrak, dengeli ,kullanımıda bir okadar kolay ,şehiriçi trafikte de artık takılmıyorum,ben daha önce 16" scooter kullanmamıştım,meğerse ne rahatlıkmış ,virajlarda artık daha güvenli hissediyorum,yollardaki lanet tırtılları artık korkmadan güvenle geçebiliyorum,her yönü ile scarabeo katagorisinde bir numara bence
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:45 ----------
kg mı yanlış yazmışım karanlıkta klavye kazaları olabiliyor
154kg olcaktı