Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 234561454 ... SonuncuSonuncu

Aprillia Scarabeo 200ie Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    grognard - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    aksam gerek katalogdan yaptığım inceleme gerek kullanıcı yorumları sonucu scarabeo baya öne cıktı...

e karar belli hemen hemen cmts gunu bayileri gezmek lazım tekrar...

bu arada işim gereği aliağa tarafına bazen geliyorum sık olmasada yine de oluyor...

gerci şimdi izban var bi haftasonu cıkıp gelinebilir :D

scarabeo konusunda 2 metehan bir scootera sığmaz diyorum :D

amonra34

gerek sym gerek kymco nun 250-300 cclik modelleri bence de mükemmel motorlar lakin ben scooteri 2. motor olarak sehir içi ve h. sonu kısa geziler ile bakkal pazar gidip gelmekte kullanacağım için cok buyuk kasalı bir motor maalesef amacıma hizmet etmiyor...

selamlar erhan

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Tolme - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Jupiter 125, Motoran Vento 100
    Alıntı WanD adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Nasip olursa Gri rengi düşünüyorum ama Beyaz renk te çok güzelmiş yahu [/B]
    bencede beyazı kaçırma çok güzel görünüyor ,birde antalya çok sıcak yer koyu renkler çok ısınıp renk solması yapabilir ilerde

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:55 ----------

Alıntı grognard adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aksam gerek katalogdan yaptığım inceleme gerek kullanıcı yorumları sonucu scarabeo baya öne cıktı...

bu arada işim gereği aliağa tarafına bazen geliyorum sık olmasada yine de oluyor...

amonra34

gerek sym gerek kymco nun 250-300 cclik modelleri bence de mükemmel motorlar lakin ben scooteri 2. motor olarak sehir içi ve h. sonu kısa geziler ile bakkal pazar gidip gelmekte kullanacağım için cok buyuk kasalı bir motor maalesef amacıma hizmet etmiyor...

selamlar erhan
    bir izban yaparsın 45dk. da aliağada maliyeti 1.75 tl sana özelden telefonumu gönderiyorum gelmeden önce ararsın
    İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    bu arada metehan hocam

kutle indeks olarak benzeriz o bakımdan 150 cc civarı kasalar minik kacıo altımda e bide yarın bi nazlı yar bulsam gel desem motorumun terkisine atla gidelim yer kalmıyor alimallah...

bu arada kymco agility 200 ü merak ettim kasa minik motor guclu nasıl olur acaba ?

ya bide burda konustukca kafa dağılıyor o mu bu mu derken alamayız biz bu motoru :D

aga ne istediğini sende bilmiyon galiba...benim gibi kafan karışık...

bugün daytona kuruçeşmeyi ziyaret ettim...bize göre motor yok abicim...

Alıntı Tolme adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    metehandro liberty150 ye de bindim,scarabeo ya güç ve hızlanma olarak yaklaşamaz bile ,ama şu var hepsi aynı fabrikadan çıkıyor artık,piaggio bildiğin gibi aprilia yı satın aldı ve piaggio vespa gilera aprilia bunların hepsinde aslında piaggio motorları takılı,gel senide scarabeo landıralım,ömür boyu bana duacı ol

Aprilia Çinli bir firmayla anlaşma yaptı galiba...Çinde üretilen Aprılıa hangisi acaba..ben scarabeo sanıyordum işin aslı...fiyatının düşük olmasını buna bağlıyordum ama fuarda sorduğumda değil dediler...galiba zonghsenle anlaşmış aprılıa...üretim ortaklığı gibi birşey...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aga ne istediğini sende bilmiyon galiba...benim gibi kafan karışık...

bugün daytona kuruçeşmeyi ziyaret ettim...bize göre motor yok abicim...

Aprilia Çinli bir firmayla anlaşma yaptı galiba...Çinde üretilen Aprılıa hangisi acaba..ben scarabeo sanıyordum işin aslı...fiyatının düşük olmasını buna bağlıyordum ama fuarda sorduğumda değil dediler...galiba zonghsenle anlaşmış aprılıa...üretim ortaklığı gibi birşey...
    valla benim için montajlandığı yer okadar önemli degil ,önemli olan kalitesinin korunması ,sende biliyorsunki maliyetlerden dolayı bir çok firma (yamaha,honda,vb)küçük cc üretimlerini çin ve diğer uzak doğu ülkelerine yaptırıyor,belki piaggio grubuda senin dediğin gibi ufak cc li motosikletlerini çinde ürettirecek olabilir,benim aklıma piaggio fly geldi 100 cc lik, belki scarabeo nun 100 ve 50cc lik olanlarıda olabilir,ben motoru aldığımda kağıtlarında motorun üretim yeri italya yazıyordu ama sonuçta kesin üretimde kullanılan malzemenin bir kısmıda çinden gelmiştir,lastikler çin malı mesela,buna alışmamız gerekecek sanırım,3-5 sene içinde çin veya uzak doğuda üretilmeyen birşey kalmıcak,volvo bile çine taşınmış
    İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"

Motosikleti
    beyazına hasta oldum valla, ben alırken bu renk daha gelmemişti,insana sanki bir prensesi andırıyor,üstteki siperliğini bir taç olarak düşünün,sinyalleri ise iri taşlı birer küpe,ve radyatör havalandırmasıda,güzel mücevher taşlardan oluşan bir gerdanlık olarak görülebilir,bana bunları çağrıştırıyor , sanırım dizaynını bir bayan yapmış bu motorun

WanD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda 650F
    beyazına hasta oldum valla, ben alırken bu renk daha gelmemişti,insana sanki bir prensesi andırıyor,üstteki siperliğini bir taç olarak düşünün,sinyalleri ise iri taşlı birer küpe,ve radyatör havalandırmasıda,güzel mücevher taşlardan oluşan bir gerdanlık olarak görülebilir,bana bunları çağrıştırıyor , sanırım dizaynını bir bayan yapmış bu motorun

Beyaz gerçekten benimde çok hoşuma gitti , dün Alanya dan siparişini verdim bugün yarın ellerinde olur. Ödemesini gerçekleştrdim bugün. Gelecek hafta içi plakası hazır şekilde teslim almaya gideceğim.
    Yardımlarından dolayı çok teşekkür ederim Tolga agabey. Teslim alınca bol bol resim eklerim

Motosikleti
    Beyaz gerçekten benimde çok hoşuma gitti , dün Alanya dan siparişini verdim bugün yarın ellerinde olur. Ödemesini gerçekleştrdim bugün. Gelecek hafta içi plakası hazır şekilde teslim almaya gideceğim.
    Yardımlarından dolayı çok teşekkür ederim Tolga agabey. Teslim alınca bol bol resim eklerim
    hayırlı uğurlu olsun serkan ,kazasız belasız bin tekerin düz bassın, çok güzel bir motor sahibi oldun ,allah hep keyifle binmeyi nasip etsin,resimleri bekliyoruz artık

JAKOBEN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gt250 COMET
    Bu motorun sıfırını almak istesek en uygun ne kadara alabiliriz acaba? Hiç herhangi bir bayi ile konuşan oldu mu?
    Build A Fire A Thousand Miles Away To Light My Long Way Home
    I Ride A Comet My Trail Is Long To Stay Silence Is A Heavy Stone

Motosikleti
    Alıntı JAKOBEN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu motorun sıfırını almak istesek en uygun ne kadara alabiliriz acaba? Hiç herhangi bir bayi ile konuşan oldu mu?
    bildiğim kadarıyla plaka ruhsat dahil 6.850 ye satıyorlar ama iyi bir pazarlıkla 6650 civarında bir rakama alınabilir,wand kardeşim bildiğim kadarıyla satın aldı ve plakasının çıkmasını bekliyor,onada sorabilirsin aldığı rakamı

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:00 ----------

şimdi aklıma geldi istanbulda albayrak diye bir bayi varmış,diğer forum sitelerinde çok övüyorlar ,esnasflığı iyi dürüst satıcı diye ,istersen onlarla bir temasa geç belki faydası olur

WanD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda 650F
    Alıntı JAKOBEN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bayinin insafına kalmış ... Antalyada ki Doğanermoto'da plaka ruhsat dahil 7,090 TL fyat verdiler , saolsunlar nakit alımda 7,050 tl ye düştüler Epeyce de hesap kitap yaptıktan sonra 40 tl indirim yapabildiler.
    Neyse Alanyada ki bayiden daha önce den 6,850 fiyt almıştım , Tolme nickli agabeyimin sayesinde 6,650 tl ye anlaştık. Ücretini ödededim plakanın çıkmasını bekliyorum. Yarın muhtamelen bayinin elinde olur. Hafta başı işlemler başlar , birkaç gün sonra da plaka çıkmış olur.
    Şöyle düşünün , Honda Ps150 yi İstanbulda ki herhangi bir bayi 5,800 e telefonla konuşarak bırakıyor , Alanyada ki bayi ise 6,100 den aşağı inmiyor
    Honda cbf150 de ise Antalya da 4150*4200 civaında iken İstanbulda plaka ruhsat dahil 3750 civana teslim ediliyor.

Motosikleti
    Bayinin insafına kalmış ... Antalyada ki Doğanermoto'da plaka ruhsat dahil 7,090 TL fyat verdiler , saolsunlar nakit alımda 7,050 tl ye düştüler Epeyce de hesap kitap yaptıktan sonra 40 tl indirim yapabildiler.
    Neyse Alanyada ki bayiden daha önce den 6,850 fiyt almıştım , Tolme nickli agabeyimin sayesinde 6,650 tl ye anlaştık. Ücretini ödededim plakanın çıkmasını bekliyorum. Yarın muhtamelen bayinin elinde olur. Hafta başı işlemler başlar , birkaç gün sonra da plaka çıkmış olur.
    Şöyle düşünün , Honda Ps150 yi İstanbulda ki herhangi bir bayi 5,800 e telefonla konuşarak bırakıyor , Alanyada ki bayi ise 6,100 den aşağı inmiyor
    Honda cbf150 de ise Antalya da 4150*4200 civaında iken İstanbulda plaka ruhsat dahil 3750 civana teslim ediliyor.
    hondada motor yokmuş ,haftalardır aylardır motor bekleyenler var,millet kaparolarını geri alıp siparişleri iptal ettirmeye başlamış,müşteri çok olduğundan pek indirim filanda yapmıyorlarmış artık,küçük cc li ucuz bütün honda başlıklarında aynı muhabbet var şuan

Motosikleti
    aramıza hoşgeldin movibiker ,scarabeo aldığınıza çok sevindim,tekerin düz bassın ,herzaman kazasız belasız binmek nasip olsun

aramıza hoşgeldin movibiker ,scarabeo aldığınıza çok sevindim,tekerin düz bassın ,herzaman kazasız belasız binmek nasip olsun
    teşekkür ederim Tolga bey,ilgine alakana tavsiyelerine ayrı ayrı teşekkür ederim.hakketen hakkını yemişim biraz bu aprilianın hormonlu cub gibi duruyor demiştim ya kesinlikle öyle değilmiş,canlısını görmek lazım.

Motosikleti
    Alıntı movibiker adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    teşekkür ederim Tolga bey,ilgine alakana tavsiyelerine ayrı ayrı teşekkür ederim.hakketen hakkını yemişim biraz bu aprilianın hormonlu cub gibi duruyor demiştim ya kesinlikle öyle değilmiş,canlısını görmek lazım.
    rica ederim,evet dediğiniz çok doğru bir çok kişi canlı olarak görmediği için fotoğraflarından pek birşeye benzetemiyor, oysa gerçekten güzel ve alımlı bir motor,sizde kullandıkça seriliğine, gücüne, dizaynına hayran kalacaksınız, bu tip motor almak isteyen herkese tavsiyem aynı segmentteki en az 3 motoru gidip görüp ona göre karar vermeliler,ben şahsen SYM yede gittim ps150yide gördüm, scarabeo yuda gidip bayide gördüm ve karar verdim,başkası ps150i veya SYM yi beğenir alır buna herzaman saygımız var, zevk meselesi deriz ama marka fanatikliği uğruna bir başka motoru kötülemekte çok yanlış.

kesinlikle haklısın ben honda motor getiremedi diye asla onun motoruna kalitesiz demem,ilk izlenimlerim honda ve aprilia kalite bakımından hemen hemen aynı,şu daha kaliteli diyemez hiç kimse,malzeme kalitesi,işçilik aynı seviyede,ama aprilia daha süslü bir motor,grenajın içe doğru devam eden boyası heleki beyaz renkte insanın içini ısıtıveriyor,aynı şekilde kromaj süslemeleri çok ayrı bir hava katıyor,apriliada yeni farkettim arka frende diskmiş,ama frenlerde kombine özelliği yok.Aprilianın selesi hondanınkinden daha sert,ve sele altına fullface kask alırmı diye şüphelerim var çünkü derinlik yetersiz geldi bana,ayrıca orjinal camı olması çok güzel ayrıca bir adette siyah cam veriliyor motorla birlikte,ister şeffaf istersen siyahı takıyorsun.

Motosikleti
    kesinlikle haklısın ben honda motor getiremedi diye asla onun motoruna kalitesiz demem,ilk izlenimlerim honda ve aprilia kalite bakımından hemen hemen aynı,şu daha kaliteli diyemez hiç kimse,malzeme kalitesi,işçilik aynı seviyede,ama aprilia daha süslü bir motor,grenajın içe doğru devam eden boyası heleki beyaz renkte insanın içini ısıtıveriyor,aynı şekilde kromaj süslemeleri çok ayrı bir hava katıyor,apriliada yeni farkettim arka frende diskmiş,ama frenlerde kombine özelliği yok.Aprilianın selesi hondanınkinden daha sert,ve sele altına fullface kask alırmı diye şüphelerim var çünkü derinlik yetersiz geldi bana,ayrıca orjinal camı olması çok güzel ayrıca bir adette siyah cam veriliyor motorla birlikte,ister şeffaf istersen siyahı takıyorsun.
    arka fren disk ve iyi haber frenler kombine evet sele sert biraz ama zamanla amortisör ve sele yumuşuyor ben 7000 e geldim pamuk gibiler,sele altına fullface sığmıyor :( ben dizlik eldiven kilitleri filan koyuyorum,arkaya çanta taktım ,siyah olan daha kısa cam sevmeyenler için amaç yine rüzgarın gögüse sert şekilde çarpmasını engellemek çanta olarak shad 40 litre veya kappa 35lt yi tavsiye ederim ikiside çok güzel uyum sağlıyor.

frenleri sıktığımda diğeri tepki vermedi honda daki gibi,demek ki çalışma prensibi farklıymış buna çok sevindim vallahi,evet tahmin ettiğim gibi fullface sığmaz,motorun orijinal arka çantası 350 lira dediler bana,hatta motorla birlikte birde kilit göbeği veriyorlar eğer original topcase alırsan o göbeği ona takıyorlarmış ve tek anahtarla tüm kilitler açılıyormuş,çocuk dedi gerek yok abi 80 liraya çok güzel çanta var,bakalım belki orjinalini alabilirim.
    heyecandan motorun fotolarını çekmeyi unuttum yarın parayı vermeye gittiğimde çekecem ama fotolarını,bugün nasılsa bursaya motor gelmiyor kesin aprilia bayisinde de motor yoktur diye para almadım yanıma giderken,bir gittim bayiye,vespalar aprilialar kız gibi duruyor baktım siyahla beyaz scarabeolar yan yana muhabbeti koyulaştırmış dedim siyaha alıyorum arkadaşını artık kusura bakmazsın cepte 100 lira para vardı verdim sembolik bir kaparo,yarın sabah götürecem parasını ötvsini mi ne yatıracaklarmış motorun sonra plaka çıkacak,yanlız hakkaten büyük teker başka duruyor motora böyle yandan bakınca ingiliz tayı gibi duruyor mübarek amma abarttım haaakargaya yavrusu şahin görünürmüş benimkide o hesap

Motosikleti
    frenleri sıktığımda diğeri tepki vermedi honda daki gibi,demek ki çalışma prensibi farklıymış buna çok sevindim vallahi,evet tahmin ettiğim gibi fullface sığmaz,motorun orijinal arka çantası 350 lira dediler bana,hatta motorla birlikte birde kilit göbeği veriyorlar eğer original topcase alırsan o göbeği ona takıyorlarmış ve tek anahtarla tüm kilitler açılıyormuş,çocuk dedi gerek yok abi 80 liraya çok güzel çanta var,bakalım belki orjinalini alabilirim.
    heyecandan motorun fotolarını çekmeyi unuttum yarın parayı vermeye gittiğimde çekecem ama fotolarını,bugün nasılsa bursaya motor gelmiyor kesin aprilia bayisinde de motor yoktur diye para almadım yanıma giderken,bir gittim bayiye,vespalar aprilialar kız gibi duruyor baktım siyahla beyaz scarabeolar yan yana muhabbeti koyulaştırmış dedim siyaha alıyorum arkadaşını artık kusura bakmazsın cepte 100 lira para vardı verdim sembolik bir kaparo,yarın sabah götürecem parasını ötvsini mi ne yatıracaklarmış motorun sonra plaka çıkacak,yanlız hakkaten büyük teker başka duruyor motora böyle yandan bakınca ingiliz tayı gibi duruyor mübarek amma abarttım haaakargaya yavrusu şahin görünürmüş benimkide o hesap
    eğer çantada orjinalini almazsanız dediğim 2 modelden şaşmayın derim ,bildiğim kadarı ile en son gelen ithalatın son scarabeo ları onlar ,bir ferco servisinden duyduğuma göre ferconun elinde şuan scarabeo kalmamış,yeni ithalatın gelmeside bir ayı bulur diyorlardı ve yine dediklerine göre 4 ay içinde ithal edilen 150 scarabeonun tamamı satılmış,bu arada kadrana göz atma imkanınız oldumu? benim bildiğim kadarı ile kategorisindeki motorlarla karşılaştırıldığında en kaliteli saat ve digital ekran scarabeo da, kontağı çevirdiğinizde hoş bir süpriz olacak dereceden tutun ,akünün voltajına kadar, çift tripmetreli km ile digital ekranı ile sanki pahalı bir suzuki yamaha modeline biniyorsunuz hissi verecek,km saatide telsiz çalışıyor,optik sensör var far aydınlatması mükemmel benim eski xmax ten daha ii,yalnız fabrika çıkışı ayarsız gelebiliyor,farın hemen altında ufak bir delik var ordan yıldız tornavida ile ayarını yapabilirsiniz,sele içinde 180w lık bir elektrik çıkışıda var cep telefonu vs şarj etmek, gps bağlamak için,arka amortisör 4 kademeliydi sanırım,istediğiniz sertlik ayarını oradan yapabilirsiniz,

Motosikleti

amonra34

selamlar erhan
    erhan bey sıra sizde artık,bir scarabeo da size yakışır,güzel haberler bekliyoruz

eğer çantada orjinalini almazsanız dediğim 2 modelden şaşmayın derim ,bildiğim kadarı ile en son gelen ithalatın son scarabeo ları onlar ,bir ferco servisinden duyduğuma göre ferconun elinde şuan scarabeo kalmamış,yeni ithalatın gelmeside bir ayı bulur diyorlardı ve yine dediklerine göre 4 ay içinde ithal edilen 150 scarabeonun tamamı satılmış,bu arada kadrana göz atma imkanınız oldumu? benim bildiğim kadarı ile kategorisindeki motorlarla karşılaştırıldığında en kaliteli saat ve digital ekran scarabeo da, kontağı çevirdiğinizde hoş bir süpriz olacak dereceden tutun ,akünün voltajına kadar, çift tripmetreli km ile digital ekranı ile sanki pahalı bir suzuki yamaha modeline biniyorsunuz hissi verecek,km saatide telsiz çalışıyor,optik sensör var far aydınlatması mükemmel benim eski xmax ten daha ii,yalnız fabrika çıkışı ayarsız gelebiliyor,farın hemen altında ufak bir delik var ordan yıldız tornavida ile ayarını yapabilirsiniz,sele içinde 180w lık bir elektrik çıkışıda var cep telefonu vs şarj etmek, gps bağlamak için,arka amortisör 4 kademeliydi sanırım,istediğiniz sertlik ayarını oradan yapabilirsiniz,
    Tolga abi daha çoook kafanı şişirecem senin yok burası nasıl şurasında ne var diye,bu motoru en iyi tanıyan sensin,vereceğin kıymetli bilgiler çok önemli benim için.
    motorun aküsü daha bağlanmamış,4 saat şarj edilmesi gerekiyormuş,plaka takılacağı gün şarj edip takacaklar sonra benzin koyacaklar daha marşına basılmamış anlayacağın,o yüzden dijital göstergeyi göremedim ama satış görevlisi çocuk baya anlattı senin söylediklerini.sele altındaki 12 volt çıkışı gördüm çok güzel bişey,ayrıca torpido gözüde bir gözlük ve cüzdan ve ruhsatı rahat alacak kapasitede.

4. sayfa BirinciBirinci ... 234561454 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)