Herkese selamlar arkadaşlar.Nerden esti bilmiyorum ama sadece şehir içi yaz/kış sürekli kullanım amacıyla,çoğunluğu çevre yolu olacak şekilde hızdan yana sıkıntı çekmemek için,Honda Pcx yerine bu motoru almayı ciddi ciddi düşünüyorum.Aslında şuanda kullandığım Hyosung Gv 250'den de son derece memnunum,2 senede 30000km yi devirmişim şehir içi/dışı karışık kullanımda.Scarabeo'yu sadece şehir içinde kullanmak istiyorum,Gv şimdilik şehir dışına çıkacağım zaman kullanırım,elime biraz daha para geçincede Cbf 1000'e geçiş yaparım diyorum.Bakalım kısmet
2012 model Scarabeo'ların Michelin Lastiklerle gelmesi gerçekten çok dahiyane bir yenilik.Hem bizi lastik masrafından kurtarmışlar hemde yol güvenliğimizi arttırmışlar,en önemlisi de budur.
Bu motorda tek sıkıntım,çene açılır kask kullanmaktayım ve durduğumda kaskı taşımayı hiç sevmem,muhakkat motora kilitlerim.Sele altı aza daha geniş yapsalardı,arka çanyata da mont,dizlik,eldiven,bellik koyaydık ne iyi olurdu ya?
Birde bu hafta içi İstanbul Anadolu/Avrupa fark etmez,gitsem aynı gün alıp dönebilirmiyim,stoklar da varmı dır,seo alan arkadaşlardan bilgisi olanlar?
Hepinize kazasız keyifli sürüşler dilerim.