Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Aprillia Scarabeo 200ie Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    Tolme - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Jupiter 125, Motoran Vento 100
    Alıntı afaklar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar, scarabeonun sele yüksekliği bir kaç santim düşürülebilinir mi?. Bir de yeni BEO'lar bayilere geldi mi? ya da ne zaman gelir ?..
    düşürülebileceğini zannetmiyorum ama zamanla amortisörler yumuşuyor ve üzerine oturunca alçalıyor
    İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

ben de scarabeo almayı düşünüyorum. az yakması ve söylenenlere göre sağlam olması önemli etkenler. benim bir sorum olacak kararımda çok önemli etkisi olan. bu motorla uzun yol yapılır mı? aydınlatırsanız sevinirim...

Motosikleti
    Alıntı baskentli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben de scarabeo almayı düşünüyorum. az yakması ve söylenenlere göre sağlam olması önemli etkenler. benim bir sorum olacak kararımda çok önemli etkisi olan. bu motorla uzun yol yapılır mı? aydınlatırsanız sevinirim...
    ben 2 defa izmirden antalyaya gidip geldim yeterli olur sanırım
    İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"

yeterli yeterli teşekkürler

Motosikleti
    Scarabeo 200i
    Arkadaşlar, Ben özellikle Tolme nickli dostumuzun yorum, ilgi ve özverili paylaşımlarının da etkisiyle bu motora aşık oldum. Uzun yol derken ben Mersin Tarsus dayaşıyorum. ve 1 ay sonra Tarsus' dan çanakkale ye kadar gitmeyi planlıyorum. Motorun performansına daha görmeden inanıyorum. Tek sorunum bu olası yolculukta artçı olark 8 yaşındaki oğlum la gidebilir miyiz endişesi!.. Birkaç günde de olabilir. Nasıl olsa Yaz. Dolaşa dolaşa falan . ama çocukla naıl olur? Bu arada motorumu Bayiye göre Haziran ortasında teslim alabilceğim. Bakalaım ne olacak...

Motosikleti
    Arkadaşlar, Ben özellikle Tolme nickli dostumuzun yorum, ilgi ve özverili paylaşımlarının da etkisiyle bu motora aşık oldum. Uzun yol derken ben Mersin Tarsus dayaşıyorum. ve 1 ay sonra Tarsus' dan çanakkale ye kadar gitmeyi planlıyorum. Motorun performansına daha görmeden inanıyorum. Tek sorunum bu olası yolculukta artçı olark 8 yaşındaki oğlum la gidebilir miyiz endişesi!.. Birkaç günde de olabilir. Nasıl olsa Yaz. Dolaşa dolaşa falan . ama çocukla naıl olur? Bu arada motorumu Bayiye göre Haziran ortasında teslim alabilceğim. Bakalaım ne olacak...
    bahsettiğiniz mesafe çok uzun ve 8 yaşındaki bir kardeşim için çok yorucu ve tehlikeli olabilir,eğer çocuğun artçı tecrübesi varsa ,sık mola vererek ve yavaş yavaş gezerek belki gidilir ama 300-400km sonra çocuk baba dönelim diye ağlamayada başlayabilir :D,bence riskli bir iş

Motosikleti
    Scarabeo 200i
    Gene tecrübeli arkadaşların bilgisine başurmak istedim. Bu arada Kaska ihtiyacım var. Sharp testinden beş yıldız almış kasklara baktım. Bunlardan Lazer LZ6 Full Face 70 euro, Nitro Aikido 70 euro, bir de caberg V2 407 gibi (90 euro) fiyatı en uygun kasklar ı net te gördüm. Fiyatlar sterlin de olabilir.

Montlar la da ilgili Revit diye bir markadan bahsediliyor. Malum memur kişiyim. Motorun en optimumuna karar verdim de Gerisi için yardıma ihiyacım olacak. Kask, mont, eldiven, dizlik, hatta navigayon bağlayabilir miyiz?

BIYIKLI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Montlar la da ilgili Revit diye bir markadan bahsediliyor. Malum memur kişiyim. Motorun en optimumuna karar verdim de Gerisi için yardıma ihiyacım olacak. Kask, mont, eldiven, dizlik, hatta navigayon bağlayabilir miyiz?
    Revit air marka/model montumu 5 senedir kullanıyorum, çok memnunum tavsiye ederim.

Navigasyon olarak garmin marka otomobil için bir gps var, scarabeo ma onu bağlayıp çok rahatlıkla yol adres bulabiliyorum, yağmurdan koruduktan sonra sıkıntı olmaz. Bir ara fotoğrafını da eklerim.
    Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
    Mustafa Kemal ATATÜRK

Motosikleti
    Kawasaki ninja 300
    merhaba, scarabeo kullanıcıları. bende ilk motosikletimi almayı planlıyorum ve düşündüğüm modellerden bir tanesi de scarabeo. anlattıklarınız için teşekkürler, fakat bir sorum var. geçenlerde bir scarabeo ya baktım güzel görünüyordu ama motorun altından iki tane hortum salllanıyordu yere doğru sahibine sordum bilmiyorum dedi, ben sıfır aldım aldığımda öyleydi dedi. sizlerin bu konu hakkında bir bilgisi varmı.
    şimdiden teşekkürler

Motosikleti
    Alıntı ihb adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba, scarabeo kullanıcıları. bende ilk motosikletimi almayı planlıyorum ve düşündüğüm modellerden bir tanesi de scarabeo. anlattıklarınız için teşekkürler, fakat bir sorum var. geçenlerde bir scarabeo ya baktım güzel görünüyordu ama motorun altından iki tane hortum salllanıyordu yere doğru sahibine sordum bilmiyorum dedi, ben sıfır aldım aldığımda öyleydi dedi. sizlerin bu konu hakkında bir bilgisi varmı.
    şimdiden teşekkürler
    depoyu aşırı doldurduklarında taşan benzin oradan akıyor,bir nevi tahliye hortumu

Motosikleti
    güzel bir pazarlama şekli,italyanlar bu işi biliyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:58 ----------

bu arada dikkatinizi çekerim neredeyse 125cc liğin fiyatına türkiyede 200cc olanı satılıyor

GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Tolme adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    güzel bir pazarlama şekli,italyanlar bu işi biliyor

http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...11148987_n.jpg

http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...31456650_n.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:58 ----------

bu arada dikkatinizi çekerim neredeyse 125cc liğin fiyatına türkiyede 200cc olanı satılıyor
    Avrupada aynı kasada cc ler arası farklar çok cüzzi.. 125 cc yi 16 yaşındakiler kullanabilsinler diye üretiyorlar verdiğin fotoda belirttikleri için ve 200'lük piston silindirde pek maliyet farkı getirmediğinden 3.150 euro civari fiyatı var. yani TR de scorebeo 200 geyet iyi fiyatlandırılmış. 300'ler ise üst segmen olduğundan ve kasa farkı bulunduğundan fark fazla. Yani müşteriler farklı olup birbirini etkilemediğinen 125-200 de fiyat farkı çok komik seviyelerde

Ama fercodaki iyi niyetli fiyatlandırmayı KTM Türkiye' de(spormoto) görmek mümkün değil duke 125 3.900 euro bizde 4.000 güzel ama 200 lik aynı kasayı kullanıyor 4.400 euro yani fark 500 gibi komik bir rakam(+10 hp için öyle)ama bizde 1.000 euro farkla 5.000 euro ile fiyatlandırılmış! Aç gözlü spormoto boğazına durusun

Scarebeo200 forever

Motosikleti
    honda NX4 falcon
    cross motorum var değiştirmek istiyorum stabilize yolda orman yolunda kullanımı nasıl sadece asfalt yol için mi uygun

Motosikleti
    Alıntı borabay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cross motorum var değiştirmek istiyorum stabilize yolda orman yolunda kullanımı nasıl sadece asfalt yol için mi uygun
    altı yüksek, toprak yolda idare eder ama dağa,taşa gelmez sonuçta scooter

bu şekilde ben rahat geziniyordum ama daha fazlasına zorlamadım açıkçası

herkese merhaba,

Öncelikle gezi rüya gibi olmuş harika scarabeoyu almak üzereyim ancak bir kaç sorum olacak, uzun yolda ayakları uzatamamak dizlerde bir sıkıntı yaratırmı? 92 kgyim artçımda 70kg artı yükler vs. uygun olurmu? viraj alma kabiliyeti güven veriyormu? son olarak 2012 modellerde lastiklerin kalitesi nasıldır? saygılarımla..

Motosikleti
    Alıntı Seavoice adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkese merhaba,

Öncelikle gezi rüya gibi olmuş harika scarabeoyu almak üzereyim ancak bir kaç sorum olacak, uzun yolda ayakları uzatamamak dizlerde bir sıkıntı yaratırmı? 92 kgyim artçımda 70kg artı yükler vs. uygun olurmu? viraj alma kabiliyeti güven veriyormu? son olarak 2012 modellerde lastiklerin kalitesi nasıldır? saygılarımla..
    ben13000km kullandım herhangi bir rahatsızlık duymadım ama bu sorduğunuz göreceli bir kavram,insandan insana değişir,viraj kabileyeti geniş tekerlekleri ile iyi derecede,2012 lerde üzerinde michelin lastik geliyor sorunsuz ve kaliteli,motosikletinizi çok yüklerseniz uzun rampalarda süratiniz 80 e kadar düşebiliyor ama zorlamadan binmenizi tavsiye ederim, özellikle rodajda dikkatli kullanılması fazla zorlanmaması gerekir

hihi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    scarabeo 200 i.e
    Alıntı Seavoice adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkese merhaba,

nasipse eğer önümüzdeki hafta sattığım scarabeo yerine 2012 modelini almak istiyorum.2011 yılı mayıs ayında alıp 1 yıl kullandıktan sonra satmak zorunda kalmıştım.döndüm dolaştım yine scarabeo da karar kıldım.her yönüyle bana hitap ettiğini düşünüyorum.sorularına gelince, benim belimle ilgili problemim olmasına rağmen 350 km yol yapmışlığım var 1 günde.kesinlikle diz ve bel ağrısı çekmedim.bu konuyu dert etme.ben 100 kiloyum, bi seferinde 80 kg artçımla beraber yük olmadan uzun olmasada yol yaptık çekişinde gidişinde tek kişi ile hiç farklılık yoktu.hatta daha stabil bi sürüşü vardı scarabeonun.ayrıca 2012 modellerde sırt desteğide var daha rahat olur kanaatindeyim.2011 modellerde çin malı sert lastik hiç güven vermiyordu michelin city griple değiştim, neden daha önce değiştirmedim diye kendime kızdım.2012 modellerde city griple geliyor.bence aprilia yapması gerekeni yapmış.ben virajlarda hiç sorun yaşamadım.130 km süratle giderken dahi motorda herhangi bi titreşim yok.renk tercihim önce gri idi, şimdi kırmızıyı görünce fikrim değişti.aslında kırmızıyı hiç düşünmemiştim ama scarabeo italya sitesinde renginin kırmızı değilde bordo olduğunu görünce (türkiyedede inşallah bordodur) tercihimi bordodan yana kullanacağım.scarabeonun hiçmi eksisi yok dersen; sanki arka amörtisörler biraz sert, benzin depo giriş yeri biraz dar pompacı dikkat etmezse (bende bi kere oldu) dolum esnasında dışarı taşırabilir.parça fiyatlarının yüksekliği ; nazar boncuğu ve kasko lazım.olumlu olumsuz sınıfının lideri bana göre.seavoice alınca resimleri koymakta acele et.şimdiden hayırlı olsun.

Alıntı Tolme adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben13000km kullandım herhangi bir rahatsızlık duymadım ama bu sorduğunuz göreceli bir kavram,insandan insana değişir,viraj kabileyeti geniş tekerlekleri ile iyi derecede,2012 lerde üzerinde michelin lastik geliyor sorunsuz ve kaliteli,motosikletinizi çok yüklerseniz uzun rampalarda süratiniz 80 e kadar düşebiliyor ama zorlamadan binmenizi tavsiye ederim, özellikle rodajda dikkatli kullanılması fazla zorlanmaması gerekir
    aslında ilave etmeyi unuttum sol dizimin halı sahada futbol oynarken çapraz bağı koptu menisküsde yırtılmıştı ameliyat oldum vs.. ama bu şekilde honda cbf150 ile istden ayvalığa 3-4 mola ile yaklaşık 9 saatte varmıştım çanakkale üzeri gitmiştim artçı ile. diz problemi yaşadım malum vitesli. 150 lik motor malum çok zorlandı alet sanırım scarabeoda ayakları hafif yanlara açarak uzatılabilir gibi. bunu sormamdaki sebep bu sefer ist-kmaraş 1100 km yol yapmayı planlıyorum ve 2 günde ulaşmayı arzu ediyorum 100 km sabit hızla bunu başarabilirim umarım. ilginize tşkler tolme..

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:49 ----------

Alıntı hihi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    nasipse eğer önümüzdeki hafta sattığım scarabeo yerine 2012 modelini almak istiyorum.2011 yılı mayıs ayında alıp 1 yıl kullandıktan sonra satmak zorunda kalmıştım.döndüm dolaştım yine scarabeo da karar kıldım.her yönüyle bana hitap ettiğini düşünüyorum.sorularına gelince, benim belimle ilgili problemim olmasına rağmen 350 km yol yapmışlığım var 1 günde.kesinlikle diz ve bel ağrısı çekmedim.bu konuyu dert etme.ben 100 kiloyum, bi seferinde 80 kg artçımla beraber yük olmadan uzun olmasada yol yaptık çekişinde gidişinde tek kişi ile hiç farklılık yoktu.hatta daha stabil bi sürüşü vardı scarabeonun.ayrıca 2012 modellerde sırt desteğide var daha rahat olur kanaatindeyim.2011 modellerde çin malı sert lastik hiç güven vermiyordu michelin city griple değiştim, neden daha önce değiştirmedim diye kendime kızdım.2012 modellerde city griple geliyor.bence aprilia yapması gerekeni yapmış.ben virajlarda hiç sorun yaşamadım.130 km süratle giderken dahi motorda herhangi bi titreşim yok.renk tercihim önce gri idi, şimdi kırmızıyı görünce fikrim değişti.aslında kırmızıyı hiç düşünmemiştim ama scarabeo italya sitesinde renginin kırmızı değilde bordo olduğunu görünce (türkiyedede inşallah bordodur) tercihimi bordodan yana kullanacağım.scarabeonun hiçmi eksisi yok dersen; sanki arka amörtisörler biraz sert, benzin depo giriş yeri biraz dar pompacı dikkat etmezse (bende bi kere oldu) dolum esnasında dışarı taşırabilir.parça fiyatlarının yüksekliği ; nazar boncuğu ve kasko lazım.olumlu olumsuz sınıfının lideri bana göre.seavoice alınca resimleri koymakta acele et.şimdiden hayırlı olsun.
    zaten banada hitap ediyor bu motor tek derdim ayak uzatma başka bir sıkıntım yok sca ile ilgili. inş. bir kaç güne nikahı kıyarız benimde rengim siyah ama bordoda hoş olur bulamazsam bordoyu alırım. teşekkür ve saygılar hihi..

Ra_Messu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşlar ben de lacivert renkli beomu cuma günü teslim aldım. Yoğunluktan binemedim henüz, en kısa zamanda fotoğraflarını paylaşacağım. Yalnız motosiklet biraz fazla ısınıyor gibi geldi, misal anahtarı yuvasından çıkardığımda elle zor tutulacak kadar sıcak oluyor. Bu normal mi?

Motosikleti
    Alıntı Ra_Messu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar ben de lacivert renkli beomu cuma günü teslim aldım. Yoğunluktan binemedim henüz, en kısa zamanda fotoğraflarını paylaşacağım. Yalnız motosiklet biraz fazla ısınıyor gibi geldi, misal anahtarı yuvasından çıkardığımda elle zor tutulacak kadar sıcak oluyor. Bu normal mi?
    normal korkulacak birşey yok,bunun sebebi anahtarın girdiği yer radyatörün hemen arkasında,radyatörün sıcaklığı anahtarıda ısıtıyor,bizdede öyleydi endişelenme.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)