Aprillia Scarabeo 200ie Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
ODO gözükürken mode tuşuna basılı tutunca saat ayarlanıyor...
Reklamlar
-
03 Kasım 2011, 16:07
enjeksiyonlu araba ve motorlarda benzini giderken bitirmek enjeksiyona zarar ve çalışmamak gibi bi sıkıntı yaratıyormu acaba bilgisi olan varmı. Yani stop edene kadar kullanıp menzili ölçüp şişeden doldurmak falanda buna dahil
-
03 Kasım 2011, 22:32
Deponun dibinde kalan benzinin içinde bulunabilecek toz vs çökeltiler enjeksiyona zarar verebilir, her ne kadar filtre de olsa, bu yüzden tamamen bitirmemekte fayda var bence. Menzil ölçümünde faydalı olabilir düşüncesiyle üzerinde yanan benzin ışığını takip etmenizi öneriyorum.
Üzerindeki depo ışığı yandığında 100 km civarı gidiyor 90 km/h hızla.( 3 lt benzin kalıyor(muş) Hatta ibre en sona geldiğinde 45 km daha gidiyor normal sürüşte. Bizim ölçümlerimizde menzili çok rahat 250 ile 270 km yi buluyor ortalama 90 km/h sürüşte. 100 km'de 2.7-2.8 arası bir tüketim çıkardık. Tabi daha düşük süratla, örneğin sürekli 80 km/h ile gittiğimde ilk seferler 300 km yi bile bir kaç kez yakalamıştım. Benzin deposu biraz daha büyük olsaydı keşke daha uzun menzil için. Zira sıfır titreşimle yorulmadan benzin bitene kadar uzun süre kullanabiliyoruz uzun yolda.
-
04 Kasım 2011, 00:21
evet yurdukoru nun dediği gibi benzin ışığı yandığında deponuzda 3 lt benzin kalıyor,çizgi kırmızıya geldiğinde ise 1.5 litre benzin kalıyor,eğer 80 km sürati geçmezseniz 45 yol gider,depoyu sonuna kadar kullanma genelde hiç bir araç için tavsiye edilmez,depo dibindeki pislik enjeksiyonu tıkayabilir vb.,bu arada facebook grubumuzda kuruldu arkadaşlar hepinizi bekleriz http://www.facebook.com/groups/129727730446990/
İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"
-
04 Kasım 2011, 01:09
Benzin ışığı çeyrek depo varken yanıyor, normal mi ?
-
04 Kasım 2011, 01:24
rottice adlı üyeden alıntı
Benzin ışığı çeyrek depo varken yanıyor, normal mi ?
evet bizimkide öyle yanıyor ve yaklaşık 3lt benzin oluyor içinde
İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"
-
04 Kasım 2011, 01:35
Bugün sağnak yağmur altında kullandım, sürat ortalama 80-100 civarı...Gerek viraj gerek frenaj bu lastikler ile sorunsuz.
-
04 Kasım 2011, 01:38
rottice adlı üyeden alıntı
Bugün sağnak yağmur altında kullandım, sürat ortalama 80-100 civarı...Gerek viraj gerek frenaj bu lastikler ile sorunsuz.
lastikleriniz ne kadar iyi olursa olsun yinede yağmurlu havalarda aman dikkat derim 70-80 geçmemekte fayda var,özellikle ani frenlemelerde her lastik kayabilir
-
04 Kasım 2011, 01:41
TEM yolunda 70-80 yavaş ve daha tehlikeli oluyor.Ama 17 senedir motora biniyorum bu lastikler cidden ıslak havada çok güvenli.
-
13 Kasım 2011, 04:01
-
15 Kasım 2011, 02:49
-
15 Kasım 2011, 03:03
toplam 370km lik bir gezi oldu buda dağlara tırmanırken çektiğimiz ufak bir video
http://www.youtube.com/watch?v=_WShh7PmzJg
-
16 Kasım 2011, 16:51
şu büyük depremi görmeden İzmirde ev alıp orada yaşlanmak istiyorum Allahın izniyle babamın göçmesine paralel bağlamda tabi ...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
19 Kasım 2011, 22:35
mete_han adlı üyeden alıntı
şu büyük depremi görmeden İzmirde ev alıp orada yaşlanmak istiyorum Allahın izniyle babamın göçmesine paralel bağlamda tabi ...
Allah gecinden versin bilader o nasıl söz yahu,izmire gelmene bizde seviniriz ama hayırlı birşekilde olması daha güzel olur
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:32 ----------
yeni kasa scarabeo dan ayrıntılı bir video
2011 modelin reklam filmi
-
26 Kasım 2011, 04:11
cok scooterlara baktım fıyat kalıte performans enjeksıyon ,büyük teker, hızlanma gıbı bır cok verıyı bır araya getırınce en guzel secenek bu cıktı karsıma sızlerde guzel bır paylasımda bulunmussunuz.Umarım benimde bir scooterım olur sehir icinde rahat ederim ) tek dezavantaj sirin gözüken scooterın parca fıyatı !!!! tabıkı basınıza iş gelince bu durumlar cok can sıkıcı olabılıyor en guzelı alınca kasko yaptırmak sanırım burda bir arkadasın var ne kadar tutuyor yıllık cok merak edıyorum.
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
-
26 Kasım 2011, 12:54
Selamlar
Kasko olayına ben girmiştim.
970 tele hediyesi var lakin bence gerekli gayet kapsamlı lastik patlamasından yolda hastalanp surus yapamasanız kurtamasına kadar kapsıyor.
bunun dısında on farın 460 € km sensorunun 160 € olduğu bir motosiklet bu borusan daha insaflı bmw parcaları daha ucuz :D
o bakımdan kasko gerekiyor...
sustu topiğimiz bizim hareketlenlm biraz yahu...
-
26 Kasım 2011, 15:27
Evet sureklide şehir içinde biniyorsan riskler çok artıyor kasko şart herkes çok dikkatli kullasin motorunu ve farin
a koruma yapsın )
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
-
26 Kasım 2011, 16:15
scuderia06 adlı üyeden alıntı
cok scooterlara baktım fıyat kalıte performans enjeksıyon ,büyük teker, hızlanma gıbı bır cok verıyı bır araya getırınce en guzel secenek bu cıktı karsıma sızlerde guzel bır paylasımda bulunmussunuz.Umarım benimde bir scooterım olur sehir icinde rahat ederim
) tek dezavantaj sirin gözüken scooterın parca fıyatı !!!! tabıkı basınıza iş gelince bu durumlar cok can sıkıcı olabılıyor en guzelı alınca kasko yaptırmak sanırım burda bir arkadasın var ne kadar tutuyor yıllık cok merak edıyorum.
umarım sizde gönlünüzdeki motora biran önce kavuşursunuz,scarabeo hakkındaki tesbitleriniz doğru ,parça fiyatları yüksek olduğu için kasko yaptırmak daha akılcı ,ben anadolu sigortadan 800tl gibi bir fiyat almıştım,araştırılırsa daha uygunda belki bulunabilir
-
02 Aralık 2011, 23:41
galiba herkes motosikletleri garaja kaldırdı kış geldi diye sesiniz çıkmıyor ,ben 14000 e geldim yokmu artıran :D
-
03 Aralık 2011, 01:31
Herkes facebookda konuşuyor sanırım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)