Aprillia Scarabeo 200ie Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
08 Temmuz 2011, 10:08
Selamlar
tolga hocamın bu başlıkta gösterdiği scarabeo'yu yayma ve geliştirme faaliyetleri'nin de etkisi ile bir adet scarabeo da ben almıs bulunmaktayım...
sağolsun tolga abi bu surecte beni yalnız bırakmadı ilk gunden bi 200 km yaptık gerci ben gece de devam ettim ama :D
motor gercekten cok hos onceki sayfalarda birisi cep herkulu demişti aynen oyle...
sabahları ve ozelikle aksamları mesai trafiğinde kesin çözüm...
motosiklet gayet sessiz atak bir maxi gibi değil ama bu acığı guc ve sessizlik ile kapatıyor...
ustelik 25 tl ye depo doluyor ne olsun daha :D
şimdi topcase ve lastik işlerimiz var...
artık bu topiği bolr esim detaylar ile canlandırırız..
ufaktan bi toplansak pek hos pek guzel olur...
bi aksam rakı balık ayvalık veya o konseptte bir seyler yapalım :D
bu arada alsancak da ozsutun yanında ki soğuscu gercekten 10 numaradır...
hmm bska baska henuz cok taze heyecanı atamadm :D
etiket konusunda tek değilsn hocam soran oldu :D
etikette italya da en iyi kim yazıyor yanında da aprilia logosu var :D
en kısa zamanda toplaşıp tanısıp eğleşmek üzere...gun içinde heyecanı atıp daha sakin mesajlar yazmaya calısıcam...
:D
Reklamlar
-
08 Temmuz 2011, 13:01
grognard adlı üyeden alıntı
Selamlar
tolga hocamın bu başlıkta gösterdiği scarabeo'yu yayma ve geliştirme faaliyetleri'nin de etkisi ile bir adet scarabeo da ben almıs bulunmaktayım...
sağolsun tolga abi bu surecte beni yalnız bırakmadı ilk gunden bi 200 km yaptık gerci ben gece de devam ettim ama :D
motor gercekten cok hos onceki sayfalarda birisi cep herkulu demişti aynen oyle...
sabahları ve ozelikle aksamları mesai trafiğinde kesin çözüm...
motosiklet gayet sessiz atak bir maxi gibi değil ama bu acığı guc ve sessizlik ile kapatıyor...
ustelik 25 tl ye depo doluyor ne olsun daha :D
şimdi topcase ve lastik işlerimiz var...
artık bu topiği bolr esim detaylar ile canlandırırız..
ufaktan bi toplansak pek hos pek guzel olur...
bi aksam rakı balık ayvalık veya o konseptte bir seyler yapalım :D
bu arada alsancak da ozsutun yanında ki soğuscu gercekten 10 numaradır...
hmm bska baska henuz cok taze heyecanı atamadm :D
etiket konusunda tek değilsn hocam soran oldu :D
etikette italya da en iyi kim yazıyor yanında da aprilia logosu var :D
en kısa zamanda toplaşıp tanısıp eğleşmek üzere...gun içinde heyecanı atıp daha sakin mesajlar yazmaya calısıcam...
:D
Öncelikle aramıza hoşgeldin dostum, güle güle kullan gerçekten cep herkülü resmen. Alıştıkça daha da rahat gelecek. Benim gibi üzerinden inmek istemeyeceksin. Ben bir iki günde bir 300 km yapıyorum söylemesi ayıp o yüzden 2 bini aştık. Milli parktı İzmirdi Bodrumdu vs derken gittikçe daha çok açılır oldum. Titreşim sıfıra yakın olduğundan yormuyor hiç bir şekilde.
Kappa'nın arkasına döşemeciden orjinal bir yastık yaptırmayı düşünüyorum, kendi padleri çanta kadar pahalı ve küçük zaten.
Valla özelden ya da genelden şu sticlerleri nereden bulduğunu bana bildirebilirsen sevap işlersin Özellikle yandaki beyaz üzerine çok hoş olmuş.
Gezi olarak yaz geçmeden değerlendirelim, sanırım bir hayli Scarabeocu olduk bu Ege bölgesinde. Tire'den volkanabur adadan ben, sizin oradan da galiba en az 3 kişi var.
-
08 Temmuz 2011, 13:32
her sey seffaf bizde...üzerinde geldi :D özel bir çabam olmadı :D
valla bulusma işini ayarlayalm cok güzel olur...
lastik ve topcase işini'de cozersem demeyin keyfime...
-
09 Temmuz 2011, 13:20
UğurÖz adlı üyeden alıntı
Merhabalar herkese.
bende Bugünden itibaren Scarabeo 200ie Sahibiyim
Allah Kaza Bela Göstermezse Uzun Süre binmeyi Düşünüyorum, ve Burdaki Diğer Deneyimli Kullanıcılardan Bilgi Ve Paylaşım Almak İstiyorum..
aramıza hoşgeldiniz ,motorunuza kazasız belasız binin,hayırlı ve uğurlu olsun,paylaşım ve düşüncelerinizi ve fotoları bekliyoruz
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:10 ----------
volkanabur adlı üyeden alıntı
herkese merhaba.uzun araştırmalar sonucu nihayet bende scarabeo 200i sahibi oldum.özellikle bu forumdaki yorumlar yol gösterici oldu.yalnız bu eko sport modunu sürüş esnasında değiştirebiliyomuyuz.ilginize teşekkür ederim.tüm arkadaşlarada motorları hayırlı olsun
evet eko sport modunu sürüş esnasında değiştirebiliyoruz,kitapçığında sakin sürüş esnasında değiştiriniz diyor,bu arada sizde aramıza hoşgeldiniz ,motorunuza kazasız belasız binin,hayırlı ve uğurlu olsun,paylaşım ve düşüncelerinizi ve fotoları bekliyoruz,bu arada tire köfte yemeğe geliriz artık :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:14 ----------
buraqua adlı üyeden alıntı
Selam Beyler,Bayanlar, ben de scarabeo sahibi oldum. bu motorun yan sehpa durumuna alternatif bir çare var mı? orijinali 182 avro da
burak yan sehba olayına bende ilk aldığımda biraz takılmıştım,daha önceki motorum xmax te yan sehpa vardı,1000km sonra yan ayaklık olayını unutuyorsun :D tamamen orta sehbaya alıştım ,180 euro açıkçası benide kasar :D sizde motorunuza kazasız belasız binin,hayırlı ve uğurlu olsun,paylaşım ve düşüncelerinizi ve fotoları bekliyoruz
İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"
-
09 Temmuz 2011, 14:03
-
09 Temmuz 2011, 14:10
tire köftede sorun yok nezaman isterseniz beklerim.
-
09 Temmuz 2011, 19:53
volkanabur adlı üyeden alıntı
tire köftede sorun yok nezaman isterseniz beklerim.
Hakikaten ne güzel olur ya Tire köftesi şöyle tereyağlı soslu...
Eh artık bu kadar toplandık birlikte bir şeyler yapalım bence. Yarın Pazar, isterseniz sizi bu taraflara alalım adaya, birlikte Tire Kaplan köyüne de gidebiliriz Volkanabur'un oraya.
-
10 Temmuz 2011, 15:26
selam millet
motordan zar zor inip eve girdiğimden gec gordum mesajları gorseydim zıplardım ada tarafına...
ordan da tireye gecerdik :D
bu arada onumuzde ki hafta balıkesir de festival var bi aksilik cıkmaz ise orası hakkında bi planımız var toplanıp gidelim guzel olur...
http://www.facebook.com/groups/129727730446990?ap=1
bu grubu da ben actım daha hızlı ileitşim ve etkinlik planlama adına...
-
11 Temmuz 2011, 12:51
selam millet
motordan zar zor inip eve girdiğimden gec gordum mesajları gorseydim zıplardım ada tarafına...
ordan da tireye gecerdik :D
bu arada onumuzde ki hafta balıkesir de festival var bi aksilik cıkmaz ise orası hakkında bi planımız var toplanıp gidelim guzel olur...
bu grubu da ben actım daha hızlı ileitşim ve etkinlik planlama adına...
yakında sen tuvalete bile motorunla gidersin arada sırada evinde oturda mesajlarıda oku ,bu hafta sonu benim bir yere gidebilmem pek mümkün degildi ama sizler gezerdiniz
İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"
-
11 Temmuz 2011, 12:59
arı gibi benzetmene ithafen arı stickeri yaptırmayı planlıyorum...
bir de koruma demiri işi kafama girdi beyaza boyayıp on tarafa sis atabilirim scotouring motorum olur :D
aha buldum scotouring
evet evet scotouring...
yavas yavas evrimleşecek pamuk... keten olacak :D
-
11 Temmuz 2011, 20:57
arı gibi benzetmene ithafen arı stickeri yaptırmayı planlıyorum...
bir de koruma demiri işi kafama girdi beyaza boyayıp on tarafa sis atabilirim scotouring motorum olur :D
aha buldum scotouring
evet evet scotouring...
yavas yavas evrimleşecek pamuk... keten olacak :D
evrimleştiriyim derken sonu böyle olmasında
-
12 Temmuz 2011, 10:10
aahahua...
yorumsuz aga...
ama bu da olabilir bak uğraşalım bi...
-
12 Temmuz 2011, 11:18
teşekkürler Tolme,scarabeo'lar cümlemiz için hayırlı uğurlu olsun,aynen benim de önceki motorum x-max'ti ;) gün geçtikçe kullanım zevki artıyor scarabeo'nun.ilk baştaki tereddütümden eser kalmadı.
-
12 Temmuz 2011, 15:55
-
12 Temmuz 2011, 16:17
sinir olmaya gerek yok ,yeni modelde radyatör mazgalı ve koltuk hariç hiç birşey değişik degil,sadece 2 ufak makyaj yapmışlar ,hatta bence bizim modellerin önü daha güzel görünüyor
-
12 Temmuz 2011, 16:30
bizim kasalar güzel...
italyan işi :D
buyrun gruba...
-
13 Temmuz 2011, 18:41
beyler topcase olayına 400 lira bağlamak delilik midir yoksa kalite'den sasmamak mı gerekir...
givi e 47 ile aynı modelin cakması var 100 lira :D
o konu yiyip bitiriyor beni...
birde motosiklete seffaf folyo kaplatmam lazım sordum toplam harcayacağı 1.5 metre ya var ya yok 150 tl dedi...dedim öküz alırız o paraya...buna da bi cozum bulmam lazım..
uff sıkıstım kaldım ya :(
-
14 Temmuz 2011, 18:04
Tolme adlı üyeden alıntı
sinir olmaya gerek yok ,yeni modelde radyatör mazgalı ve koltuk hariç hiç birşey değişik degil,sadece 2 ufak makyaj yapmışlar ,hatta bence bizim modellerin önü daha güzel görünüyor
aynen,hatta ps150i çıktığında dylan'ın gördüğü gibi bir rağbet bile görebilir bizimkiler.sinir olmamın sebebi alalı henüz 2 hafta olması. sinyalleri de beğenmedim. bi tek sele güzel.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:01 ----------
beyler topcase olayına 400 lira bağlamak delilik midir yoksa kalite'den sasmamak mı gerekir...
givi e 47 ile aynı modelin cakması var 100 lira :D
o konu yiyip bitiriyor beni...
birde motosiklete seffaf folyo kaplatmam lazım sordum toplam harcayacağı 1.5 metre ya var ya yok 150 tl dedi
...dedim öküz alırız o paraya...buna da bi cozum bulmam lazım..
uff sıkıstım kaldım ya :(
givi e370 kullanıyorum. toplam 365 liraya maloldu. tavsiye ederim. aprilia'ya binip çakma bişey kullanma bence ;)
-
14 Temmuz 2011, 19:28
aynen,hatta ps150i çıktığında dylan'ın gördüğü gibi bir rağbet bile görebilir bizimkiler.sinir olmamın sebebi alalı henüz 2 hafta olması. sinyalleri de beğenmedim. bi tek sele güzel.[COLOR="Silver"]
bu konuda haklısın ,daha şimdiden bir çok honda ps150i kullanıcısı kronik debriyaj problemleri ile uraşmaya başladı,millet ps150nin garantiden debriyajları değiştirtmeye çalışıyor,işin kötüsü yeni bile alanların çoğu kalkışta titreşim ve sesten şikayetçi, scarabeo da ben 9000 e geldim tık yok maşallah diyelim,bu motorun kullanıcısı arttıkça hak ettiği yeri bulmayada başlıyor
-
14 Temmuz 2011, 19:28
Ben İzmirdeki motostoptan Kappa' nın kibar küçük bir modelini aldım. 28 lt sanırım, dar ve yüksek. 125 liraya aldım. Geçişlerde kolaylık sağlıyor, rüzgarda türbülansta yapmıyor. Shaq çok ses çıkarttığı için söktürmüştüm. Givi 1. sınıf malzemeden üretiliyor. Kappa'yı da sanırım aynı firma üretiyor, tek farkı Kappa'da geri dönüşümlü ürün kullanılırken Givi %100 yeni plastik kullanıyormuş. Tavsiyem, büyük çakma bir topcase alacağına küçük hacimli Givi ya da Kappa gibi düzgün bir topcase alman.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)