Aprillia Scarabeo 200ie Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
13 Mayıs 2011, 18:17
movibiker adlı üyeden alıntı
vay be eszostan gelen zırıltıya kızmış satıyor adam motoru
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:13 ----------
bu arada givi e 300b çanta almaya karar verdim,bursada nerde buluruz bu givi çanta satan yer
ama öyle sipariş verelim getiririz abi türünden değil direk gidip dükkandan alacam,sipariş verecek olduktan sonra internetten alabilirim
Kendisinden bekliyoruz asıl açıklamayı.. Sahibinden.com daki ilanında ailevi sebeblerden dolayı diye yazmış ama.. Bilemiyoruz tabii.. Neyseee...
İdealler YILDIZLAR gibidir , Onları tutmak mümkün olmaz ama karanlık gecelerde yolumuza onlar rehberlik eder.
Reklamlar
-
13 Mayıs 2011, 19:38
MavimantalitE adlı üyeden alıntı
sanırım birisi arkadaştan habersiz resimlerini kullanmış
İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"
-
14 Mayıs 2011, 14:16
Tolme adlı üyeden alıntı
sanırım birisi arkadaştan habersiz resimlerini kullanmış
Valla bilemiyoruz artık Tolga.. Beklenen açıklama gelsin bakalım bi..
İdealler YILDIZLAR gibidir , Onları tutmak mümkün olmaz ama karanlık gecelerde yolumuza onlar rehberlik eder.
-
14 Mayıs 2011, 17:49
bugün en sonunda lastiklerimi değiştirdim arkadaşlar metzeller feel free lastiklerim buz motorda takıldı , gerçekten çok fark etti, özellikle yoldaki bozukluğu ve girinti çıkıntıları neredeyse hiç hissetmiyorum,yoldan dolayı oluşan titreşim neredeyse 0 a indi,yol tutuşuda arttı,ilerde fren denemeleride yaparak fren mesafesinin kısalıp kısalmadığınıda test edip sizlere bildireceğim
İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"
-
15 Mayıs 2011, 03:47
Tolme adlı üyeden alıntı
bugün en sonunda lastiklerimi değiştirdim arkadaşlar
metzeller feel free lastiklerim buz motorda takıldı , gerçekten çok fark etti, özellikle yoldaki bozukluğu ve girinti çıkıntıları neredeyse hiç hissetmiyorum,yoldan dolayı oluşan titreşim neredeyse 0 a indi,yol tutuşuda arttı,ilerde fren denemeleride yaparak fren mesafesinin kısalıp kısalmadığınıda test edip sizlere bildireceğim
hayırlı olsun yeni lastiklerin güle güle kullan,bizim lastiklerde kötü değil ben hep çin malı motor kullandığım için bu motor bana kaymak gibi geldi,o yüzden farketmiyor benim için lastik falan yol titreşimi demişsin ya,jinlun ve regalin titreşiminden sonra yol titreşimi bana ninni gibi gelir
-
16 Mayıs 2011, 01:30
hayırlı olsun yeni lastiklerin güle güle kullan,bizim lastiklerde kötü değil ben hep çin malı motor kullandığım için bu motor bana kaymak gibi geldi,o yüzden farketmiyor benim için lastik falan
yol titreşimi demişsin ya,jinlun ve regalin titreşiminden sonra yol titreşimi bana ninni gibi gelir
çin malından sonra rokete biniyormüş hissi verir,bende orjinal lastikleri 7000km kullandım birazda amacım kışı atlatmaktı,yeni lastiklerden şuan çok memnunum ,amortisörler iyice yumuşadı ,lastiklerde yumuşacık ,sürüş keyfi iyice arttı,habire bir yerlere gidesim geliyor benzinde 4.20 olmasaydı bu sene çok güzel gezerdim :(
-
16 Mayıs 2011, 21:49
Rodaj döneminde olduğu ve süekli olarak şehir içi kullandığım için 192 km'de 27 lira'lık benzin aldı. 6,5 litre benzin almış oldu depo.
Uzun yolda çok az yakmasına rağmen şehir içi sakin kullanımda biras fazla yakıt tüketimim oldu...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:46 ----------
Tolme adlı üyeden alıntı
metzeller feel free lastiklerim buz motorda takıldı , gerçekten çok fark etti, özellikle yoldaki bozukluğu ve girinti çıkıntıları neredeyse hiç hissetmiyorum,yoldan dolayı oluşan titreşim neredeyse 0 a indi,yol tutuşuda arttı,ilerde fren denemeleride yaparak fren mesafesinin kısalıp kısalmadığınıda test edip sizlere bildireceğim
Lastiklerin hayırlı olsun abi Yaz dönemi bitsin bende alacam Metzeler lastik. Yerde ki titreşimleri fazlası ile iletiyor orjinal lastikleri. Metzeler takılınca eminim kendimi daha fazla güvende hissedeceğim
-
16 Mayıs 2011, 21:51
benim rodaj bitmez daha 140 kmye anca gelebildim,bu gidişle yaz sonuna anca görecem 1000 kmyi hiç binemiyorum.
-
16 Mayıs 2011, 21:57
benim rodaj bitmez
daha 140 kmye anca gelebildim,bu gidişle yaz sonuna anca görecem 1000 kmyi hiç binemiyorum.
Ben 400 kusur km'deyim. Rodaj yüzünden 80 km hızı geçemiyorum arada geçtiğim oluyor ama Rodaj bitsin diye şehir dışı gezi yapmayı bile düşünüyorum valla.
-
16 Mayıs 2011, 22:03
bende en çok 80le gidiyorum çok nadiren en fazla 100e çıktım.
-
17 Mayıs 2011, 00:13
Arkadaşlar rodaj dedimmi herkes bişey anlatıyo.. Ama bence kısacası şudur : sınırları zorlamadan her türlü kullanım.. Açayım yani hep rampa çıkmayacaksın,hep son gaz gitmeyeceksin (motor açılsın diye bunu yapanlar var), hep 40 km ile gitmeyeceksin mesela rodajı bitirmek için uzun yola çıkıp 50 km ye veya 60 km ye sabitmeyip gidenler var buda yanlış dediğim gibi her türlü kullanacaksın ama sınırları zorlamayacaksın olay bu..
-
17 Mayıs 2011, 00:43
WanD adlı üyeden alıntı
Rodaj döneminde olduğu ve süekli olarak şehir içi kullandığım için 192 km'de 27 lira'lık benzin aldı. 6,5 litre benzin almış oldu depo.
Uzun yolda çok az yakmasına rağmen şehir içi sakin kullanımda biras fazla yakıt tüketimim oldu...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:46 ----------
Lastiklerin hayırlı olsun abi
Yaz dönemi bitsin bende alacam Metzeler lastik. Yerde ki titreşimleri fazlası ile iletiyor orjinal lastikleri. Metzeler takılınca eminim kendimi daha fazla güvende hissedeceğim
lastik havalarını kontrol et kardeş ön 28 arka 30 şeklinde olsun,lastikler soğukken bas havayı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:37 ----------
benim rodaj bitmez
daha 140 kmye anca gelebildim,bu gidişle yaz sonuna anca görecem 1000 kmyi hiç binemiyorum.
aliağa ya beklerim hem rodajı kısaltırsın hemde tanışmış oluruz,balıkesir savaştepe bergama üzerinden çok rahat olur
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:39 ----------
WanD adlı üyeden alıntı
Ben 400 kusur km'deyim. Rodaj yüzünden 80 km hızı geçemiyorum arada geçtiğim oluyor ama
Rodaj bitsin diye şehir dışı gezi yapmayı bile düşünüyorum valla.
hep aynı devirde uzun süre gitmemek için anlık olarak 100km ye kadar çıkabilirsin,genelde 50-ile 90km arasında gezinmek en iyisi çeşitli devirlerde kullanmayı unutma,hadi sende gel izmire dicem ama biraz uzak gelebilir
-
17 Mayıs 2011, 01:30
Tolme adlı üyeden alıntı
lastik havalarını kontrol et kardeş ön 28 arka 30 şeklinde olsun,lastikler soğukken bas havayı
hep aynı devirde uzun süre gitmemek için anlık olarak 100km ye kadar çıkabilirsin,genelde 50-ile 90km arasında gezinmek en iyisi çeşitli devirlerde kullanmayı unutma,hadi sende gel izmire dicem ama
biraz uzak gelebilir
Hava değerlerini kontrol ettim herhangi bir sorun yok. Şehir içi fazla kullandığım için ve rodaj döneminde oldugu için değerlerin yüksek çıkması normal herhalde
-
17 Mayıs 2011, 04:03
-
17 Mayıs 2011, 06:06
Tolme adlı üyeden alıntı
he İzmir'e gelindi ve haber vermedin mi hocam
İşyerim Çankaya idi misafirim olurdun darıldım valla şimdi bende Aliağa'ya gelip sana haber vermicem
-
17 Mayıs 2011, 12:06
WanD adlı üyeden alıntı
Hava değerlerini kontrol ettim herhangi bir sorun yok. Şehir içi fazla kullandığım için ve rodaj döneminde oldugu için değerlerin yüksek çıkması normal herhalde
bu değerler normal şehiriçinde çok dolanırsam benimde 3-3,2lt civarına çıkıyor hemen ,ben hep şehirler arası bindiğim için tüketimim sizlere göre düşük çıkıyor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:59 ----------
şimdi geldim eve,çıkıp biraz turladım bursa içinde 45 km daha yol yaptım,yine üşüdüm yaw
Tolga hocam seninle görüşmeyi bende isterim ama motorla uzun yol işi bana çok ters ya
içim dışıma çıkar herhalde izmire geldiğimde,davetin için teşekkür ederim.ben yazın çok sık ayvalığa giderim dalış için,tabi arabayla,ayvalık tarafına gezi yapma durumun olursa ve haberim olursa ayvalıkta görüşebiliriz
çok uzak degil aslında 270km 3-3,5 saatte gelirsin gidiş geliş 540km ,bir bakmışsın rodaj bitmiş ,motorcu montun yokmu şöyle rüzgarı geçirmeyeninden? yoksa birtane hemen edin ,soğuk filan işlemiyor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:01 ----------
grognard adlı üyeden alıntı
he İzmir'e gelindi ve haber vermedin mi hocam
İşyerim Çankaya idi misafirim olurdun darıldım valla şimdi bende Aliağa'ya gelip sana haber vermicem
hocam aklımdasın vallaha ama cumartesi günü sabahın köründe gidip geldim,ben esnaf olduğum için fazla oyalanamıyorum,dükkanı bırakacak kimsem yok ben yokken eşim bakıyor,onuda uzun süre yalnız bırakmak istemiyorum açıkçası,lastikleri değiştirdiğim yer bayraklı tarafındaydı,daha müsait bir zaman geldiğimde muhakkak arayacağım ,hatta sana motor bile baktım benim motoru aldığım yerle lastikçi birbirine çok yakındı, oradan geçerken yeni scarabeo larada baktım ,3 tane scarabeo vardı 2 si satılmış birtane beyaz olan var ellerinde gidip bir gör istersen
-
17 Mayıs 2011, 21:56
motostop'a baktım ben gecenlerde kahramanlar'da kymco, sym hepsini dolandım oğle tatili idi cok inceleyemedim, ama kağıt ustunde aprilia cok ustun, lakin sym hd 200 yakısıklı geldi gozume :D
bu arada bişi sorcam
şimdi sahibinden de baktığımda bej koltuklu modeller var fakat İzmir'dekiler bildiğin siyah neye göre değişiyor o onu anlamadım ben
-
17 Mayıs 2011, 23:36
grognard adlı üyeden alıntı
motostop'a baktım ben gecenlerde kahramanlar'da kymco, sym hepsini dolandım oğle tatili idi cok inceleyemedim, ama kağıt ustunde aprilia cok ustun, lakin sym hd 200 yakısıklı geldi gozume :D
bu arada bişi sorcam
şimdi sahibinden de baktığımda bej koltuklu modeller var fakat İzmir'dekiler bildiğin siyah neye göre değişiyor o onu anlamadım ben
renge göre değişiyor,lacivert ve siyah renklere bej ,beyaz ve diğer açık renklere siyah koltuk koymuşlar
-
18 Mayıs 2011, 00:26
@Tolme hocam bende sana tam dicektim şehir içi tüketimi ne kadar bu meretin diye sen yazmışsın. Senin 2.8 lik tüketimlerin hep uzun yol dolayısıyla çok az fren kullandığın için normalden düşük. Bide sakin bir gezi adamısın oda var.. sürekli kısa mesafelerde kullanılırsa 4-10 km arası falan demekki yinede 3.5 seviyesini pek geçmicek gibi..
Bide scarabeonun bu kasası kaç yılında üretildi. eski kasadan bi hayli farklı çünki. eski 200 lük dahabi uzun yol tarzı bu ise biraz daha sehir içi ağırlıklı düşünülmüş kompakt bi yapısı var. Nette 2008 ler var ama türkiyeye o yıl ithal edildi sanırım bu model daha eski.
-
18 Mayıs 2011, 00:41
sahibinden'de Korlas ilan vemiş beyaz kasa bej koltuk aynı model albayrakta'da var ama korlasın ki özel seri diyor bir de akrapovic egsoz var
bakalım yarın bi arayıp konusacağım...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)