Suzuki GSF Bandit 600/650 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
09 Eylül 2015, 23:12
zaten efsane oldugu için aldım abicim ya...
bir mal türkiye de tutulmuyorsa aslında en iyi mal odur... şişer hararet yapar vs bir sürü zırvalar okudum...
hiç alakası bile yok şişmeyle hararetle...
geçen cumartesi 10-12 motorcu ile geziye gıttık... bir tane fazer600 vardı...
beraber benzinliğe girdik... zaten 80-90 km ile ilerliyorduk... hemen stop ettim... bu arkadaş da yanımda hala çalıştırmaya devam ediyor... niye hemen stop ettin, senin hararet yapmadı mı dedi... benim öyle sorunlarım olmaz dedim...
ayrıca sizin üvey evlattan bende de vardı...ama 88 model GS 450 L olanı... zaten bu suzuki hastalıgı da o 450 den kalma...
tamirci kadar çabuk yapamasam da kendime güveniyorum yaparım yani...
gene de o durumlara düşmeyiz inşallah...
Reklamlar
-
12 Eylül 2015, 23:23
Makine açılmış ve tamir görmüş. Fakat orjinal parçalarla iyi bir usta tarafından toplanmış bir gsf 600 bandit hakkında ne düşünürsünüz ?
-
14 Eylül 2015, 11:27
Suzuki çok sağlam ve kolay kolay arıza çıkartmayacak bir Japan'ların en iyi üretimidir.
Makinası neden açılmış önemli olan O,esas önemli nokta suzuki'den adam gibi anlayan usta sayısı bir elin parmaklarını geçmez.bmw içinde bu durum aynı,Acaba motoru kim tamir etti.Sıkıntı ve önemli konu O.
Ufak bir hata bir dünya masraf ve sıkıntı demek.
Türkiye'de eli anahtar tutan hemen bir dükkan açıp ben ustayım der.
zaten suzuki distribütör ve servis olayından bizler müzdaripiz yoksa motor tabiri yerindeyse taş gibi.
Motorun plakasından mootorun tanıdık çıkma ihtimali yüksek,senelerdir suzuki kullanırım tanımadığım pek azdır,sayısı belli Türkiyede.
-
-
Hocam katliam yapmışsın maşallah. Genelde uzun yolda başımıza gelen. Bende de hastalık var, sık sık durup kaskı temizliyorum. Yüksek süratte büyük bir böceğe çarpınca kötü oluyor. İnsan ister istemez biraz tırsıyor. Acayip ses çıkıyor ve görüşünüz kayboluyor neredeyse. Allah kaza bela vermesin. Siz yine de temkinli gidin
-
-
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...29776033/detay
arkadaşlar bu motoru tanıyan varmı,fikir verebilecek arkadaş varmı.
birde 1200 nasıldır bu konuda da yardım istiyorum.
-
-
Bence motor orjinal, yani ellenmemiş, oynanmamış gibi gözüküyor. Gayet iyi bir motor. Yakıt olayına gelince, eğer çok üst devirlerde sürekli gazlamayacaksanız çok yakacağını zannetmiyorum. Düzgün kullanımda 650 cc kadar yakıyor diye söylenmişti bana. Forumda da var sanırım. Hayırlısı olsun diyelim.
-
27 Kasım 2015, 23:50
herkül3367http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-sezon-bitmeden-son-fiyat-229776033/detay aynı motor benimde ilgimi çekti ancak siz araştırmışsınızdır. Olumsuz birşeyler varmı motor için (Kaza, Kilometre ile oynama Vs.) Bilgi verebilirseniz sevinirim.
-
12 Aralık 2015, 11:58
-
12 Aralık 2015, 15:00
-
12 Aralık 2015, 18:52
metinkilic adlı üyeden alıntı
Yukarıda fotoğrafları görülen iki varlık benim vazgeçilmezim.
İkisi de kuzu maşallah. Allah kaza bela vermesin.
sağolasın abicim... cümlemize kaza bela vermesin... sekırıti nin ismi de kartal
-
12 Aralık 2015, 19:10
ferhatkars adlı üyeden alıntı
Maşallah motorun çok temiz duruyor hocam. Yanlız o sarı seküritiye fazla güvenme, 1 kemiğe motoru satacak gibi bir tipi var
-
12 Aralık 2015, 19:30
Sıfır mt-07 nin fiyatı ile kıyaslayınca 10 yaşındaki banditlerin sahibindende istenen fiyatları çok abes yahu.
durumu nedir belli değil, km 60-80 bin ilginç insanlarız piyasası olmayan mal altın oluyor sallamasyon belirlenen fiyatla.
sıfırı satılsa güzel olur. 85 beygir 4 silindir nefis
-
12 Aralık 2015, 20:57
4 teker gövdemi ,2 teker aklımı alır...
-
13 Aralık 2015, 19:12
GP500-1st adlı üyeden alıntı
Sıfır mt-07 nin fiyatı ile kıyaslayınca 10 yaşındaki banditlerin sahibindende istenen fiyatları çok abes yahu.
durumu nedir belli değil, km 60-80 bin ilginç insanlarız piyasası olmayan mal altın oluyor sallamasyon belirlenen fiyatla.
sıfırı satılsa güzel olur. 85 beygir 4 silindir nefis
Piyasası olmayan mal diye lütfen aşağılamayın. Bu motorları bilen alıyor, bilen de zaten kıymetini biliyor 20 sene geçse de bu motorun ne modası geçer, ne dökülür, yıpranır. Kozmetik olarak ve düzenli bakım ile çok uzun yıllar sahibini üzmeden hizmet verir. Bence koleksiyonluk motorlardır. Şimdi alın, on bilemedin 15 yıl sonra çok iyi fiyatlara gene müşterisi çıkar. Bu motoru kullandıktan sonra şahsen ben başka motor kullanamıyorum.
Bir ara değiştirim diye başka modellere bakıp test sürüşü yaptıktan sonra inanın bana hiç birisinden keyif almadım. Ya motor sesleri farklı geldi, ya torku bana az geldi, frenlerini sevmedim vb.vb. O nedenle değiştirmekten vazgeçtim.
Hem 4 silindir keyfini veren, hem sportif kullanım heyecanını yaşatan, gerektiğinde uzun yol motoru görevini gören, basmazsanız çok yakıt yakmayan, arıza çıkartmayan başka bir motor bulamadım ben. O nedenle sağlığım el verdiği müddetçe bu motora binmeyi düşünüyorum.
-
Selam Bana Debriyaj ve fren maneti ve birde artçı ayaklığı gerekiyor en uygun yollu nerden temin edebilirim acaba çıkmada olur....
-
n_tuncak adlı üyeden alıntı
Selam Bana Debriyaj ve fren maneti ve birde artçı ayaklığı gerekiyor en uygun yollu nerden temin edebilirim acaba çıkmada olur....
Debriyaj ve fren maneti N11.com sitesinde bolca var. Fiyatları mağazalara göre değişiklik gösteribiliyor ancak 40-80 tl arasında fiyatları var. Yine basamak ve artçı ayaklığı da değişik Türk sitelerinde var. Zamanım bol beklerim derseniz ebay veya aliekspres'den alabilirsiniz. Değişimleri de çok kolaydır. Aslında eliniz anahtar tutuyor ise kendiniz bile değiştirebilirsiniz.
Ayrıca hem debriyaj ve hem fren manetini değiştirecekseniz farklı renk ve şekillerde olanlardan da alabilirsiniz. Tercih sizin.
-
metinkilic adlı üyeden alıntı
Debriyaj ve fren maneti N11.com sitesinde bolca var. Fiyatları mağazalara göre değişiklik gösteribiliyor ancak 40-80 tl arasında fiyatları var. Yine basamak ve artçı ayaklığı da değişik Türk sitelerinde var. Zamanım bol beklerim derseniz ebay veya aliekspres'den alabilirsiniz. Değişimleri de çok kolaydır. Aslında eliniz anahtar tutuyor ise kendiniz bile değiştirebilirsiniz.
Ayrıca hem debriyaj ve hem fren manetini değiştirecekseniz farklı renk ve şekillerde olanlardan da alabilirsiniz. Tercih sizin.
Ne Ben Ve Anahtar Ve Değişim Bu Motorla 180 li viraja girdim kadranda 238 gördüm ama bana Anahtar yağ tamirat demeyin...Bu arada teşekkür ediyorum söylediğiniz yerlerden araştırmalarıma devam edicem...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)
Bu Konudaki Etiketler