yaa arkadaşlar zordayım acil parçalar lazım...suzuki bandit 600s 2001 model
takım sekman 62,5
takım sibop lastiği
takım conta
yağ filitresi
nereden bulabilirim? bir yardımcı olabilirseniz çok sevinirim..
yaa arkadaşlar zordayım acil parçalar lazım...suzuki bandit 600s 2001 model
takım sekman 62,5
takım sibop lastiği
takım conta
yağ filitresi
nereden bulabilirim? bir yardımcı olabilirseniz çok sevinirim..
Kahya Motorumu Hazırla Çıkıyorum!
arkadaşlar cevap verebilicek yok galiba
İstanbul'da Suzuki Hedef motor var. Orada çalışan Recep usta yardımcı olur.
Türkiye köylüsü çalışkandır ve kafasının değerini bilir! Rüya dediğin şey de bizden oluşur işte / Ve minicik ömrümüzü yine bir uyku noktalar. (We are such stuff. As dreams are made on; and our little life. Is rounded with a sleep)
http://www.bikebandit.com/2001-suzuk...bandit/o/m6139
2001 modeli seçtim.İncele istersen. Yok yok gibi görünüyor
adamlar türkiye'ye direk satış yapmıyolarmış ama bir şirket önerdi onun vasitası ile gönderebilirlermiş.. cevaplar için teşekkürler
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:53 ----------
ömer cevabın için teşekkürler, abi bi adres bi telefon nosu yazsaydın daha makbule geçerdi :D
Bende sana Kartal/Altan motoru öneririm.Ama telefonla sormandan ziyade gitmen daha faydalı olur.Tel:0 216 306 23 19.Taner Usta yardımcı olur diye düşünüyorum.
Parçalar için de
www.justbandits.com
www.bikebandit.com da bulabilirsin.
Şayet buralarda bulamazsan bana parça kodlarını ver,yardımcı olmak isterim arkadaşım.
Herkes hakettiğini yaşar.
Bu arada emre bandit kaç km'de ki bu parçalara ihtiyaç duydu?
Benimkisi 26.000 km de.
Emre,o parçaların kod numaralarını bana öğrenebilir misin,ben geçtiğimiz günlerde,debriyaj merkezi getirttim,ondan evvel de gaz teli getirmiştim gene.
ikiside tamamen orjinal suzuki parçaları kesinlikle uzakdoğu yapımı değil.
Amerikada da bir iki site var,Tr ye gönderim yapan.25 günde geliyorsa sorun değil.
Herkes hakettiğini yaşar.
İlk motorum olarak gözüme kestirdim, inş. bana nasip olur.
İyi bir eğitim aldıktan sonra ve sınırlarını bildikten sonra bence pek düşündürücü değil.
Çok fazla motosiklet çeşidi var, belki her gün fırsat motorları kaçırıyorum.
Düşünerek daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum, bir motor alıp kazasız-belasız uzun süre binmek istiyorum.
arkadaşlar gsf 650 bandit s in vergisi 1000 cclik vergimi yoksa 600 cc sınıfına mı giriyor?
600 cc vergi diliminde benim 2003 modelin 6 aylık 43 tl
bugun itibaryle tamamen sans eseri 2001 cbr 600 f almis bulunmaktayim. 2000 model ustu bandit bakınırken vazcayıp(malum kafa grenaji istemiyorum) bir 2005 bir gs500 ü gozume kestirdim onunda ciddi birkac kusuru ortaya cikinca bu senede motor almaktan vazgecmek uzereyken cok uygun bir fiyata full grenajli:D bir cbr nin hop ustunde binerken buluverdim kendimi.simdi kara kara dusunuyorum bunun grenajlarini nasil soksem diye:(...
Michelin Pilot Road 1 kullanan var mı aramızda?
banditlerin orjinal sinyalleri ne kadar bilen varmı. yada küçük led sinyaller kullanan varmı. orjinalleri çok dışa doğru taşmış gibi duruyor değiştirmek istiyorumda.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)