Bandit ciler selamlar.
Kismetse bende bandit almayı düşünüyorum. Kasa olarak ilk cikan 600n ler cok hosuma gidiyor, klasik yuvarlak far, karbüratörlüler. Bandit sahipleri sizce temiz karbüratörlu 600 ler mi yoksa 2007 vs. abs li 650 kasalar mi ? Kullananlar yardimci olursa sevinirim.
merhaba. Söylediğiniz 2007 650 banditlerde karbüratörlüdür. Lâkin eski kasa gibi düz karbüratör değildir. 2001 model ve sonrakiler yarı enjeksiyonlu diye geçen elektronik karbüratörlüdür.
Ben Bandit alacak olsam ABS 650'lerden alırım. ABS gerçekten önemli. Ek soruların olursa mutlaka yaz.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...15393050/detay
Bu motoru tanıyan var mı aramızda. Almaya niyetliyim
Ben de bakmistim. sahibinin ilk motoru oldugunu soylemisti satici. Debriyaj bitikmis. Bide sag taraftaki izlere bakarsan suruklenmis gibi. Benim icime sinmemisti, vazgecmistim.
Debriyaj ve egzantrik zincir masrafı var ise 2000 daha eklemek lazım maliyete. Bu yüzden pek avantajlı değil gibi.
650abs de seçeneklerim arasında fakat henüz istediğim gibi birşey bulamadım.
Bende ariyorum hala ama kismet iste
Bandit bulamazsam bmw rt80 lere donucem tekrar
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...11768508/detay
Şu ilanda bir rt var işine yarar belki
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...85711680/detay
Bu ilandaki motoru taniyan bileniniz var mi?
arkadaşlar benım motorum da satılıktır... şuan ilanda değil...
çünkü yurt dışındayım...KKTC de... hazirandan beri burada çalıştıgım için motoru kullanamıyorum... Ankarada motor...
istediğim fiyat 13.000 tl...2006 model.... 2015 Temmuzda aldım... aldığımda km si 68.000 .... şuanda 88.000 km...
eksikleri lastik ve zincir ister... dişliler Kasım 2016 da değişti... onun harıcınde bir defa virajda yatırdım motoru...
aynalar,direksiyon ve sinyallerin 2 si muadil takıldı... motor komple boyandı...
ABS si süper çalışır, sorun yok... debriyaj balatası Kasım 2016 da EBC takıldı... orjinal eksozuda duruyor...
daha sormak isteyen varsa konuşuruz...
merhaba arkadaslar
bandit 650s motorumuzu aldik. digital vites gostergesi bagliycaz montajini kendimiz yapicaz insalllah. binbir cesit baglanti videolari var fakat bandit icin olani goremedim daha once baglatan yada baglayan varsa yardimci olursaniz sevinirim arkadaslar.
yardimlariniz icin simdiden tesekkerler
Beyler 2004 gsf 600 s lerde eksantrik degisimi kac binde yapiliyor?
Merhaba, 14 Mayıs itibariyle aranıza katılmış bulunmaktayım.
Gsf650S 2006 model kırmızı renk
70500dü aldığımda 15 günde 71500 oldu 😄
Satan arkadaş satarken dedi ki bu motorun eksantrik zinciri hiç değişmedi başka masrafı yok şaşırdım kaldım. Dün söktü benim usta gerçekten de zincir ilk zincir ve enteresan şekilde motorun hiçbir vidasına dokunulmamış. Bi de keçeleri değiştirdik başka masraf gözükmüyor.
Motordan aşırı derecede memnunum. O kadar yumuşak ve rahat ki tıs tıs diye giden bi otobüs misali. Torku çok güzel her devirde ivmelenmesi harika. Yakıt olarak 250 kmyi 75 tlye gittim ve benzin şu an 6.30. Sattığım xmax 400den en fazla 5 kuruş fazla yakıyordur ki fazlasıyla değer. 250 kiloluk motoru elle götürmek sehpaya kaldırmak tam bir işkence ama üzerindeyken sanki motor 150 kiloya iniyor. Suratının cbf150ye benziyor olmasına biraz kızıyorum ama aynadan 150lik görülen motorun sesiyle irkilen sürücüler de görmeye değer açıkçası. 😄
Şimdi motoru tavsiye ediyorum derdim ama sahibindende 1 tane vardı onu da ben aldım. 😄 Allah kaza bela dert tasa vermesin inşallah.
Merhaba, öncelikle güle güle kazasız belasız kullanın. Banditler yurtdışında kurşun geçirmez, bomba geçirmez diye tabir edilir. Eskimiş tasarımı, ekonomik donanımları ve ağırlığı dışında eleştirilebilecek tek bir yönü yoktur. Ufak harcamalarla çok iyi yol tutan bir motor haline de getirilebilir.
Buda benim Bandit. 2016 model - 3000 km'de.
Herkese hayirli olsun , bende bandit bakiyordum ama ducati monster 620 aldim . Henuz 2. Gunum ama cook memnunum 😁
Eksantrik zinciri değişti.
Farlar iyi göstermiyordu. 2 tane h4 beyaz led ampul taktık. Far ayarını henüz bulamadım a ama aydınlatma sorunu çözüldü.
Başlamışken bi de motorun rengine uygun kırmızı park taktık mis.
Hayırlı bayramlar. Banditçiler yaşıyor mu? Yaşıyorlarsa ucuza ön camı yenileyebileceğim bi yer var mı? Bir de yağ tavsiyesi lazım ben 15 50 castrol koydum ama...
Bayramdan sonra bi çift de sis farı alacağım.
Dostlar 2004 model gsf600bandit s almaya gittim anlaştık, sonra bir problem gördüm satışı beklettim motorun bir yerinden yag kaciyor ve yag cam gostergesinde yag yok, oncelikle usta veya tecrubeli arkdastan yardim rica ediyorum. Elimde video resim vs hersey var. adam marafi varsa ne kadar olursa duseriz yaptirir satis yapariz dedi.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-2016-temiz-bandit-650s-bu-fiyata-kacmaz-687085952/detay
4 silindir arayan varsa bu kilometrede bu fiyata asla bulamaz , arkadaşımın motorudur , ABS li , en ufak civatasına kadar orjinal hiç ellenmemiş hatta ön çamurluktaki stiker harici aksesuar diye birşey de yok üzerinde , lastikleri yeni değişti pırıl pırıl makina..
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)