Suzuki GSF Bandit 600/650 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
Abiler kardesler slmlar...
benim motorun debriyaj balata degisim zamani geldi sanirim...
ebc ck3357 serisi balatalar bizim 2005-2006 modellere uyuyor... satan kisilere soruyoruk tam ölćülerini vermiyorlar.. yani dış çapi şu, iç çapi da bu demiyorlar...
sizlerden ricam elinde yedek olan varsa yada degistirdikten sonra eskisini atmayan varsa 2 dakikada iç ve dış caplarini ölçüp buraya yazabilir mi acaba...
aliexpressten istiyorum herif ic ve dis olculeri gonder diyo...
Reklamlar
-
Bandit ile inazumanın debriyaj balatalarını ölçüsü aynı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:25 ----------
[IMG][/IMG]
-
O zamab inazuma sayfasina yazayim... olcunuz nedir diye...
ama inazuma icin ebc ck3358 diyor...
benimkisi ck3357
-
Paylsştığım adreste servis manueli var,işine yaramaz ise iş yerinde örneği var ölçüsünü atarım.
http://www.pdfmotomanual.com/index.php?r=site/page&view=manuales&order=t&key=S&make=1809&lang=EN G
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:49 ----------
[IMG][/IMG]
-
Servis manuelinde kalinligi felan yaziyor...
bana ic capi ve dis capi lazim...
kalinlik olarak benim balatalar zaten bitik... gaza asildigimda kaciriyor...
-
[IMG][/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:09 ----------
Balata limit ölçüsünde degilse yaylari degiştirin kaçırma düzelir.
A:15,7 cm
B:13,8 cm
C:11,6 cm
D:1,6 cm
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım..
GHOST RİDER
-
Cok sagol abicim... tamirci arkadasim yaylarin onune birer pul koy... kacirma duzelir demisti...
niyeti bozdum yarin sokup bakacagim balatalarin durumuna...
ayrica gn250 balatasi da uyuyormus... ama gn250 5 balatali imis ve bir tane balatanin ic capi digerlerinden yarim cm buyukmus...
-
29 Kasım 2016, 12:09
debriyaj yayları 50 TL ,özelliğini yitirmiş yaylara pul koyarak kullanmak iyi olmaz en güzeli yeni yay almak Ustanın görüşü kolay gelsin.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım..
GHOST RİDER
-
06 Aralık 2016, 13:46
Bandit alıp şoyle çalışsak nasıl olur
[IMG][/IMG]
-
06 Aralık 2016, 23:31
Mersin İl Temsilcisi
kilhan adlı üyeden alıntı
Çıplağı var zaten ve ben begenmedim
-
07 Aralık 2016, 11:20
Bandit de böyle bir suspansiyon ve sele değişiminden bahsediyorum.
-
19 Aralık 2016, 05:21
arkadaşlar hasarlı bandit arıyorum motoru, karburatörü ve elektrik tesisatı sağlam varmı garajınızda esşte dostta tanıdıkta ?
-
23 Aralık 2016, 10:00
Yurt disinda cok uygun fiyara komple motorlar var... onlardan birini getirtmek ne kadar tutarki acaba...
benim motor 88.000 km de... seytan kulagina kursun daha tik ses yok motorda... ama diyorum olursa yurt disindan komple motor getirtip takariz felan diye dusunuyorum...
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:57 ----------
Bu arada motorun debriyaj balatasini degistirdim... cin min ugrasmaktansa ist da bir firmadan ebc ck3357 getirttim 190 tl ye... simdi canavar kendine geldi tekrar... eski yag ile 50-100 km kullanayim da yagi ve filtreyi de degistirecegim...
-
Herkesin yeni yılı kutlu olsun arkadaşlar...
madrun dan 1-2 foto...
-
Mersin İl Temsilcisi
ferhatkars adlı üyeden alıntı
Maşallah..
Allah kaza beladan korusun kardeşim..
-
yürekçe adlı üyeden alıntı
Maşallah..
Allah kaza beladan korusun kardeşim..
Tesekkur ederim abi... cumlemizi kazadan beladan korusun
4 teker gövdemi ,2 teker aklımı alır...
-
bende aranıza katıldım yarın yeni banditimin fotoğraflarıyla birlikte aranızda olucam umarım daha çok paylaşımlarda görüşmek dileğiyle
-
Hosgeldiniz... hani nirde banditimiz
-
hocam motorcudan çıkaramadım yağmur çamur kar derken izmirde bile binemedik daha pazartesi günü güneşli , 1 derece ama genede binicem
-
Eee bir hafta oldu bee... hani nirdee...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler