vay vay koç gibi maaşallah.tekrar güle güle kullan kardeş.
vay vay koç gibi maaşallah.tekrar güle güle kullan kardeş.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
hayırlı ugurlu olsun, kazasız belasız kullan inşallah. yağ olarak ben motulu beğenmemiştim benim banditte. ipone full katanayı kullandıktan sonra tercihim bu yönde olmustur. yinede sen bilirsin kolay gelsin
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Merhabalar sevgili 600 bandit s kullanıcıları
Şu an yeni bir motosiklet almak için kurye olarak çalışmaktayım.Hem okuyorum hem çalışıyorum Aslında amacım Fazer'dı fakat bütçemin yetmeyeceğini anladığım zaman başka arayışlara girdim ve Suzuki GSF 600 Bandit S'i gördüm.Benim bir motosikletten istediğim; Konfor, sağlamlık ve tehlikelerden kaçmamı sağlayacak elimin altında hazır güç..Şöyle bir tane motosikletim olsun yıllarca benim olsun düşüncesindeyim, ayran gönüllü değilim yani Tabi öğrenci olduğum için yakıt tasarrufu konusu ayrı bir önemli.Sağlamlık konusunda ayrı bir takıntım var.Şu an ki motorumu soğukken hareket ettirmemeye çalışmak, boştayken amaç artistlik olsun diye gaza asılmamak gibi küçük ayrıntılara çok dikkat ediyorum.Ben bakımlarını eksiksiz ve zamanında yapayım o da karşılığında bana sorun çıkarmasın istiyorum.
600 Bandit S'i bu konuda ve başka yerlerde araştırınca tüm isteklerime uygun olduğunu anladım.Fakat çok az ilan var bu motosikletin.Hazır ilanlara da nedense güvenemedim.Size danışmak istediğim konu ise; temiz bir tane Bandit S 600 bulabilirsem sizce almalı mıyım tüm bu isteklerimi göz önünde bulundurarak? En ufak önerilerinizi bile zevkle dinlerim Son olarak şu son benzin fiyatı güncellemelerinden sonra yakıt sarfiyatı konusunda bilgi verebilir misiniz?
Tekeriniz düz bassın, kaskınız ve grenajınız asfalt görmesin
ANGARAJ
inşallah aradığın motoru biran önce bulursun. bende 1 yıldır 600s sahibiyim. almam tesadüf oldu ama iyikide almışım diyorum.piyasada temizi yok denecek kadar az, artıları eksileri var. motor emsallerine göre biraz ağır,ama bu çok sıkıntı yaratmıyor karbüratörlüdür kendisi şehir içi biraz abartıyor. ama otobanda 100 140 arası 2 kişi lt/5, 5,5 yakıyor buda normal sayılır. temizini bulursan seni uzun yıllar taşır
sınıfında kullanımı rahat,konforlu gerektiginde gücünü gösteren safkan Japan motosikleti.ülkemizde pek sayısı az olsada hayla avrupada çok satan ve begenilen bir modeldir.şehir içi kullanımda en düşük 4.5 lt yaktırdım,üzerinde spor egzoz bulunmakta ve ara ara gaz açarak bu yakıta düştüm,basmamak elde degil insanı aşırı tahrik eden bir yapısı var.şehir dışı daha az yakacağı kesin temizini buldugun zaman kaçırma derim.
Bizim ülkede motordan anlamıyorlar düşüncesindeyim.Neyin adı çıkmışsa ona yöneliyorlar.Kilometre takıntısı ise cabası.Ne güzel motorlar sırf kilometresi yüksek diye tercih edilmiyor.
Ben daha önce dediğim gibi hız meraklısı değilim.Bu motosikleti beğenmemenin nedeni ne 4 silindirli oluşundan ne yüksek performanslı bir makina oluşundan, konforlu ve sağlam olduğu için beğendim.Ayrıca gücü içinde saklayıp siz istediğiniz zaman çıkaran bir motosiklet.Teknik bilgilerini inceleyince böyle bir sonuç çıkardım kendi kafamda.
Şuan para biriktirmek için çalışıyorum yaz sonu gibi almak için araştırmalara koyulacağım fakat gerçekten 2. el piyasası çok durgun.
Şu ilanlar hakkında ne dersiniz? Kilometresi yüksek gibi görünüyor ama bakımları eksiksiz yapıldıysa hiç mühim değil bence.Tabi bu ilan sadece örnek.Yaz sonuna kadar neler çıkar neler
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...80335235/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...80488874/detay
ANGARAJ
soykan kardeşim inşallah aradığın motoru bir an önce bulursun. Ben yaklaşık 2 haftadır binmekteyim muhteşem bir güç ve rahatlık sunuyor. Bendekinde bir de performans egsozu var süper dolu bir ses çıkıyor. Kısacası motorun hakknı fazlası ile veriyor. Yakıt konusunu ise hiç denemedim fakat çift silindir Gt250 r dan sonra buna bindim ona göre çoooook fazla yakıyor açıkçası
işte motorum
GöLgELErDe ıŞıKlAr kaDaR ÖnEmLiDiR.
maşallağı var haydutun. allah gabortasını yere değdirtmesin.
bu arada mustafa abi seninle yüzyüze tanışmak kısmet olmadı.bi ara maraşa geleyimde hem biz tanışmış oluruz hem de haydutlar.
Masallah banditler yakıyor
Soykan linklerini verdigin banditlerden gri olanı komple boyalı gibi duruyor ama yinede şase motor vs. saglamsa bence takılacak bir konu degil ama o sarı olana fena takıldım.Tamam zevkler ve renkler tartışılma bu nazıl bir zevk yahu. Motoru palyaçoya çevirmiş. Bir motorun grenajları bilerek ve isteyek nasıl rezil edilir deseler bu motorun fotoğraflarını gösteririm.
----------edit-----------
Bu arada grinin ön çamurluğunun yarısı yokmuş. Arkadaş fena patlamış gibi Fiyat uygun evet ama yinede iyi bakmak lazım. Motorda veya şase bir sorun varsa o 6000 10.000 olabilir.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...80488874/detay
arkadaslar bu motor konusunda şaka mı yapıyorsunuz. açıklamayı okumuyormusunuz? heleki son satırını.
teşekkler her zamn beklerim maraşa ara sıra bizde geliriz bir çok arkadaş var antep te inşallah bir gün tanışırız..
GöLgELErDe ıŞıKlAr kaDaR ÖnEmLiDiR.
Örnek olarak verdim ilanları Yoksa birinin boyası berbat, diğerinin sahibi ve ön çamurluğunun yarısı kayıp
Şimdiden bakıyorum az buz fikir sahibi edinmek için ilanlara fakat fiyatları herkes kendi kafasına göre vermiş gibi, bir tutarlılık yok fiyatlarda.
Mesela şu ilanın kilometresi çakma gibi geldi bana;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...31347536/detay
Speedy46 bu arada motorun gerçekten çok iyiymiş. Allah kaza ve bela nasip etmesin, kaskın ve grenajın asfalt görmesin
ANGARAJ
O linkteki motorun km sini geçtik sahibi çakma.sahibinden.com'a şikayette bulunduk ilan hakkında.vatandaş telefonlara cevap vermiyor.en az 60 kere aramışızdır degişik numaralardan 2 kere baktı adres ver motosikleti görmeye gelelim alıcıyız dedik hiç oralı olmadı yogunum ben sizi ararım dedi ben motosikleti alalı 15 gün oldu.
diger çanakkale'deki motor 3 senedir satışta alan yok,motoru çanakkaleden arkadaşlarım tanıyor abi dedi sana gelmez.
gri motor parça niyetine alınır satış yokmuş,onunda ederi en fazla 3000 TL.malum parçalar pahalı.
işin dogrusu sahibinden'de pek alınacak bandit ilanı göremedim ben fiyatları makul.başka sitelerde'de bulmak zor.ben mesela motorumu ilan dışı buldum.iyiki'de kaçırmadan almışım yoksa satıcının arkadaşı alıyordu ama nakit yetiştiremedi bana kısmet oldu canavar gibi maşallah,beygirler iyi çalışıyor
er 5 'ten sonra açık ara fark olmasada güçte 4 silindirin sesi ve uzaması bir başka oluyor
Kiyidan kiyidan takip ediyorum konuyu
Kimbilir belki birgun tarz degistirir, gelirim araniza
Hayırlısı ile girelim bence bu Haydut arkadaşların aralarına
Eğer alabilirsem 2003 model düşünüyorum fakat ilanlara bakınca ve sizin söylediklerinizi hesaba katınca içim karardı.Hiç mi adam akıllı ilan olmaz arkadaş Zaten şu anlık acelem yok yaz sonuna kadar zamanım var fakat o zaman da bir değişiklik olacağını sanmıyorum.
ANGARAJ
motorun lastik ihtiyacı vardı, üzerindeki bitmişdi araştırmalarım sonucu mıchelin pilot road 2 aldım iyimi ettim kötümü ettim bilemedim, pilot road 3 ile 2nin hamurları aynı dendi sadece 3de kılcal kanallar fazla olunca yağmurlu havalarda bir avantaj sağlıyor sanırsam. bu hafta takılacak kısmetse.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)