Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
9. sayfa BirinciBirinci ... 789101119 ... SonuncuSonuncu

Mondial 100 mfh (Cup) Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    kanuni az pahalıya satıyor nedendir bilinmez sanki çin malı değil havası vermeye çalışıyorlar yedek parçasıda diğer çinlilere göre pahalı ben yeni salcano larıda beğeniyorum lifan var yuki var mondi nin yeni modeli var yani kısacası kanuniye o kadar para verme ortalama cub 1650 civarı
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    hckc_55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cheeta CT-150-T3
    KANUNİ 100 ÇLK

Silindir hacmi : 97 cm küp ( vergiden muaf )
    Maksimum güç : 8,9 Hp -7250 d/d
    Maksimum Tork : 5,5 Nm-5000 d/d
    Yakıt tank.kap. : 3,5 lt
    Yakıt tüketimi : 2,4 lt / 100 km
    Fren sistemi : Ön disk-Arka Tambur
    Yüksüz Ağırlık : 96 kg
    Sele yüksekliği : 760 mm
    Boyutlar : 1900x660x1075 mm
    Aks aralığı : 1260 mm
    Ön Arka Lastik : 2,50-17 / 2,75-17
    Şanzıman : Yarı Otomatik-4 vites
    Soğutma sistem: Hava
    Çalıştırma : Elektrik--Pedal

Euro 3
    Bayii fiyatı :1,724 TL

Fabrika verilerinden yola çıkarsak diğer Cup motorlardan + olarak ayıran en önemli özelliği 100 cc olmasına rağmen 8,9 Hp güç üretebilmesi ki bu da gayet yeterli gibi görünüyor.

Mondial 100 Mfh 7500 d/d 6,43 Hp güç üretiyor.5000 d/d 7.00 NmTork- Boş Ağırlık : 91 kg Bayii Fiyatı : 1674 TL

Aradaki farkın; malzeme kalitesinden çok Motorlardaki düşük tork yüksek beygir gücü alımından kaynaklandığını düşünüyorum.Herkese KAZASIZ sürüşler dileğiyle...

yigido_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 150 2009
    Alıntı eby78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bugun teslim aldım sabah 10 gibi snappy mi taza 1-2 resim koyayım dedim..

motorun hayırlı olsun yalnız bısey dıkkatimi cekti arka portbagaj demiri yok takmak istersen yeniden yaptırmak zorundasın...

2. cisi ise 150 kn nin jantlarını takmıslar

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:30 ----------

Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet güzele benziyor inşallah kaporta da kendiliğinden çatlamalar olmaz benim gibi yoksa keyfin kaçar gezmek istemezsin motorunla bende 1 yıl daha binip satmayı düşünüyorum bu yüzden mondial den nefret ediyorum lanet olsun bu markaya nerden aldım keşke lifan alsaydım veya salcano
    anlasılan motorunun grenaj catlatması seni saglam motorundan nefret ettirmiş.

grenajlarla vidaların motor demirine baglandıgı yerlere lastik takarsan kırlma oranı az olur ayrıca motoru süratli kullanıp titreşimi doruk seviyede oldugu zamanlar kırılmalar meydana gelebilir..
    O BENİM KANGALIM

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Alıntı hckc_55 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    KANUNİ 100 ÇLK

Euro 3

Fabrika verilerinden yola çıkarsak diğer Cup motorlardan + olarak ayıran en önemli özelliği 100 cc olmasına rağmen 8,9 Hp güç üretebilmesi ki bu da gayet yeterli gibi görünüyor.

Mondial 100 Mfh 7500 d/d 6,43 Hp güç üretiyor.5000 d/d 7.00 NmTork- Boş Ağırlık : 91 kg Bayii Fiyatı : 1674 TL

Aradaki farkın; malzeme kalitesinden çok Motorlardaki düşük tork yüksek beygir gücü alımından kaynaklandığını düşünüyorum.Herkese KAZASIZ sürüşler dileğiyle...
    peki sen çin malını millete türk malı diye satan kanuninin sitesindeki verilere inanıyormusun ? ben şahsen inanmıyorum .... bu fiyatı birde bayii ye sor bakalım onlar ne diyecek ben alırken sordum kanuni 12 taksit plaka dahil 2400 tl dedi mondiyi ise plaka dahil 1830 tl ye aldım 570 tl kar yaptım bunuda 10 taksit aldım kredi kartına taksitli fiyatı

eby78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Benelli TNT 25
    Alıntı yigido_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motorun hayırlı olsun yalnız bısey dıkkatimi cekti arka portbagaj demiri yok takmak istersen yeniden yaptırmak zorundasın...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:30 ----------

grenajlarla vidaların motor demirine baglandıgı yerlere lastik takarsan kırlma oranı az olur ayrıca motoru süratli kullanıp titreşimi doruk seviyede oldugu zamanlar kırılmalar meydana gelebilir..

evet port bagaj demiri yok..iyiki de yok çunku o goruntuyu sevmiyordum hiç.bunun arka tasarımı çok hoş..o port bagajı bu modelde on camurluk üstüne takmışlar..ben aldıgımda cıkarttırdım onu da ayrıca KN jantı değil üzerindeki..benziyor sadece ;)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:40 ----------

KANUNİ 100 ÇLK

Euro 3

Kanuni nin 9 hp yazdığına aldanma sakın değil çünkü

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Alıntı yigido_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster

ben patlamaması için her şeyi yaptım ama durmuyor du vidaları gevşettim patlayan yerleri yapıştırdım plastik yapıştırıcısıyla sorun kalmadı ama ne gerek vardı benim bu kadar uğraşmama sonuçta sıfır aldım ben öyle yüksek hızlara meraklı biri olmadığım için fazla yüksek devirde kullanmadım genede çatladı bu yüzden satmayı düşünüyorum eger bu patlamalar olmasa 4 veya 5 yıl binerdim ama malesef aşkımız çabuk bitecek

Motosikleti
    crf 1000L + dio

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:37 ----------

birkaç resim atalım da topik şenlensin

Motosikleti
    cheeta CT-150-T3
    peki sen çin malını millete türk malı diye satan kanuninin sitesindeki verilere inanıyormusun ? ben şahsen inanmıyorum .... bu fiyatı birde bayii ye sor bakalım onlar ne diyecek ben alırken sordum kanuni 12 taksit plaka dahil 2400 tl dedi mondiyi ise plaka dahil 1830 tl ye aldım 570 tl kar yaptım bunuda 10 taksit aldım kredi kartına taksitli fiyatı
    Bence verilerde hata yapamazlar.. Bunu yapabilmek düşündüğünüz kadar kolay değil!.. resmi sitesinde ,brosürlerinde ve onay aldıkları yetkili kurumlarda bu veriler mevcut.Geçen güne kadar Bayii fiyatı 1,724 TL 6 taksit e bölüyorlardı.(anlaşmalı banka kartlarına )

Bu gün ise 1,863 TL 139 TL fiyat farkı yansıtmışlar.bunu ne amaçla yaptılar bende bir anlam veremedim zaten.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:49 ----------

Alıntı eby78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:40 ----------

[/COLOR]

Kanuni nin 9 hp yazdığına aldanma sakın değil çünkü
    F54 e verdiğim cevabı aynen yineliyorum.Fabrika verilerini kafalarına göre yazamazlar.

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Bence verilerde hata yapamazlar.. Bunu yapabilmek düşündüğünüz kadar kolay değil!.. resmi sitesinde ,brosürlerinde ve onay aldıkları yetkili kurumlarda bu veriler mevcut.Geçen güne kadar Bayii fiyatı 1,724 TL 6 taksit e bölüyorlardı.(anlaşmalı banka kartlarına )

Bu gün ise 1,863 TL 139 TL fiyat farkı yansıtmışlar.bunu ne amaçla yaptılar bende bir anlam veremedim zaten.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:49 ----------

F54 e verdiğim cevabı aynen yineliyorum.Fabrika verilerini kafalarına göre yazamazlar.
    1 veya 2 hp daha fazla diye 220 tl fark vermeye değmez arkadaşım be sonuçta cub ve amacın şehir içi ulaşım arada da günde 100 km yapmaksa kanuni alma 1650 civarı bi marka al sonuçta hepsi aynı benden sana tavsiye

Motosikleti
    cheeta CT-150-T3
    1 veya 2 hp daha fazla diye 220 tl fark vermeye değmez arkadaşım be sonuçta cub ve amacın şehir içi ulaşım arada da günde 100 km yapmaksa kanuni alma 1650 civarı bi marka al sonuçta hepsi aynı benden sana tavsiye
    Yazılanlardan anladığım kadarıyla ASYA cup'lar için pek iyi yorumlar yok.Kuba, Yuki,Kanuni ve Mondial daha + yönde yorumlar almış.

Mondial kullanıcılarından bazıları şimdi tekrardan motor alma şansım olsa Kuba veya Yuki Cup tercih ederdim yazmışlar !

sizce hangisi ? Ben mondialden memnumun mu diyorsunuz yoksa başka marka motosikletde tercih edebilirim diyormusunuz?

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Yazılanlardan anladığım kadarıyla ASYA cup'lar için pek iyi yorumlar yok.Kuba, Yuki,Kanuni ve Mondial daha + yönde yorumlar almış.

Mondial kullanıcılarından bazıları şimdi tekrardan motor alma şansım olsa Kuba veya Yuki Cup tercih ederdim yazmışlar !

sizce hangisi ? Ben mondialden memnumun mu diyorsunuz yoksa başka marka motosikletde tercih edebilirim diyormusunuz?
    bana kalsa tekrar cub almam en baştan olsa gene cub almam kuba nın cg 150 olan modelini alırım cub kadar güçsüz kalmaz 2 kişi binince bastın mı 100 km/h yapar titreşim olmaz onlarda balansör var daha az sorun çıkarır sadece bi koruma demiri takarım adam gibi bakarım hiç başım ağrımaz sanada tavsiyem 2 kişi bineceksen cub alma güçü yetersiz kalıyor

Motosikleti
    Yamaha MT-07
    arkadaşlar bu alet 100kmde ortalama ne kadar yakıyor

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    2.2 lt civarı yakıyor belki o kadar da yakmıyor ben ilk aldığımda denedim 2 lt benzinle 94 km yol gitti

Motosikleti
    Yamaha MT-07
    hocam pmden yazdm birde burdan yazayım msn adresiniz varsa özelden yollarmısınız

Motosikleti
    Kanuni Windy S125
    Demince Bu MOTORUN otomatik Vites olanı ile gezdim...
    En son gülen sen olacaksın. . .çünkü geç anlıyorsun.:mrgreen::mrgreen:

Motosikleti
    CBF 150 2009
    Alıntı siyahkan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bu alet 100kmde ortalama ne kadar yakıyor
    ortalama 100 km 1.8 lt yakmaktadır km babında hesap ıse benzin fıyatlarına göre degişir
    O BENİM KANGALIM

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    bizim sayfa da iyice boş kaldı bu aralar

Motosikleti
    CBF 150 2009
    bizim sayfa da iyice boş kaldı bu aralar
    yaz günleri kardes motosiklet mevsimi baska bişey beklememeliyiz bence
    O BENİM KANGALIM

Motosikleti
    MONDİAL MFH-100 CUP
    Herkese merhaba, bilgisayarım arızalandığı için uzun zamandır foruma girememiştim. Eski arkadaşlara selamlar, yeni gelen arkadaşlara da hoşgeldiniz. Yeni motor alan arkadaşlar da motorlarını kazasız-belasız ve güle güle kullansınlar. Motoru yılbaşı gibi almıştım, kışın motoru kullanmadım, şimdi, biraz biraz kullanmaya başladım. Lastikler çok yavaş giderken bile fren yapınca kaydırıyor. Bazı arkadaşlar lastikleri değiştir, üzerindeki orjinal lastiklerin hamuru kötü olduğu için yola tutunamıyor diyor. Bir arkadaş da jantların göbeğinde fren ayar vidaları var onları biraz gevşet, fren sıktğında kızaklama yapmaz diyor. Sizlerin fikirlerini bekliyorum. Sağlıcakla kalın.

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Alıntı TİRELİ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkese merhaba, bilgisayarım arızalandığı için uzun zamandır foruma girememiştim. Eski arkadaşlara selamlar, yeni gelen arkadaşlara da hoşgeldiniz. Yeni motor alan arkadaşlar da motorlarını kazasız-belasız ve güle güle kullansınlar. Motoru yılbaşı gibi almıştım, kışın motoru kullanmadım, şimdi, biraz biraz kullanmaya başladım. Lastikler çok yavaş giderken bile fren yapınca kaydırıyor. Bazı arkadaşlar lastikleri değiştir, üzerindeki orjinal lastiklerin hamuru kötü olduğu için yola tutunamıyor diyor. Bir arkadaş da jantların göbeğinde fren ayar vidaları var onları biraz gevşet, fren sıktğında kızaklama yapmaz diyor. Sizlerin fikirlerini bekliyorum. Sağlıcakla kalın.
    hoşgeldin arkadaş sen arka lastiği değiştir hamuru yumuşak bi lastik tak mümkünse tubaless yaptır ben gibi defalarca yolda kalma ön lastik orj idare eder şimdilik bu kadar başka merak ettiğin bi şey olursa paylaş yardımcı olmaya çalışırız

REKLAM ALANI
9. sayfa BirinciBirinci ... 789101119 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)