Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
6. sayfa BirinciBirinci ... 4567816 ... SonuncuSonuncu

Mondial 100 mfh (Cup) Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    methal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    rks new light 125
    Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    güzel kardeşim öncelikle hayırlı olsun iki kişi bin günde 60 km yap hiç sıkıntı olmaz iki kişi binme deyenlere kulak asma rampaya vur bana mısın demez korkma yani ben günde 100 km yaptım iki kişi motor daha 1 haftalıktı yanlız her zaman 80 yapma arada yapsan sıkıntı olmaz.. birde unutmada kaportayı tutan vidaları biraz gevşet yoksa çatlıyo benimkiler çatladı adamlar öyle sıkmışki vidayı kıracaktım sökmeye uğraşırken

EVET BENIMKILERIN HEPSİ CATLADI KOMPILE SERİSE GİTTİM TUTANAK TUTDURDUM PARCALAR CUMARTESİ GELEÇKMIS VİDALARI COK SIKMISLAR BEN ŞİMDİ SAGLAM OLANLARIDA GEVŞELTEÇEGIM ONLARDA KIRILMADAN
    Kask takmaya ihtiyacın olmadığını düşünüyorsan,muhtemelen
    Gece yol yapma ki; gün doğumunda uyumayasın
    Motosikletine binmek için acele et ama bindikten sonra etme

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    lifan 100 a(satılık)
    evet arkadaşım benimde yan kapağı sökerken elimde kaldı acaba garantiye girermi
    lifan 100

methal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    rks new light 125
    Alıntı tetikçi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet arkadaşım benimde yan kapağı sökerken elimde kaldı acaba garantiye girermi
    sen müdahale edip kırdıysan garanti dışı ama kendisinden kırıldıysa rüzgar vb garanti kapsamında geçmiş olsun 30 tl sıkışmış arasına d
    Kask takmaya ihtiyacın olmadığını düşünüyorsan,muhtemelen
    Gece yol yapma ki; gün doğumunda uyumayasın
    Motosikletine binmek için acele et ama bindikten sonra etme

Motosikleti
    lifan 100 a(satılık)
    Ben takarken oldu ama niye garanti ödemesin
    lifan 100

Thisfalse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Şuan Yok
    Alıntı tetikçi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben takarken oldu ama niye garanti ödemesin
    Garanti Kavramı Makine Kendinden Arıza Verirse Garanti Kapsamına Girer.
    Kendin Yaparsan Girmez
    Her Zaman Kötüyü Söyle. O Zaman Kahin Olma Şansın Artar.

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    herkes kaporta garanti dışı diyo fakat kendiliğinden çatlamış parça malzeme hatası olan şeyi fabrika garantili diyo servis hayır diyo bende tüketici haklarına başvuracağım eğer değişmesse insanı keriz yerine koyuyorlar mondial alacaklara tavsiye almamaları
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Motosikleti
    Mondial 100 mfh
    ARkdasLar siz ßu 100Mfh için kaç oktanlı benzin öenerioosunuz.
    ßen normelde Shell kursunsuz 95 kullanıodum gecen gün yolda kaldım yakında opet wardı OpEt deki Adam kursunsuz 97 .Kodu Acaba 1 problem olurmu.
    ßn 97 oktan da motor daha çoq titrio Gibi GelDi.

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Alıntı ßyCan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ARkdasLar siz ßu 100Mfh için kaç oktanlı benzin öenerioosunuz.
    ßen normelde Shell kursunsuz 95 kullanıodum gecen gün yolda kaldım yakında opet wardı OpEt deki Adam kursunsuz 97 .Kodu Acaba 1 problem olurmu.
    ßn 97 oktan da motor daha çoq titrio Gibi GelDi.
    ben shell den başka koymuyorum diğerlerini beğenmiyorum 95 oktan yterli

mrb arkadaslar ben yeni ehliyet aldım bu motorlardan almayı dsüünüyorum hız konusunda nsl acaba iyi kaçıyormu bide yokuslarada filan çekermi yani izmirde oturuorm şehir içnde kulalnıcam bide izmirde oturan warsa bilir yazın gümüldür filan gidermi 2 ksi yani

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Alıntı ramzey35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mrb arkadaslar ben yeni ehliyet aldım bu motorlardan almayı dsüünüyorum hız konusunda nsl acaba iyi kaçıyormu bide yokuslarada filan çekermi yani izmirde oturuorm şehir içnde kulalnıcam bide izmirde oturan warsa bilir yazın gümüldür filan gidermi 2 ksi yani
    hız konusu bu motora göre fazla bile ben iki kişi 110 çok rahat yapıyorum fakat forumu dikkatlice okuduysan bir kere daha düşün almadan çünkü kapartoda çatlamalar oluyor vida yerlerin o yüzden alma derim git düz vites plastik aksamı az olan bi motor bak tavsiyem böyledir

125 uag ala bilirrm fiyat olarak 100 tl gibi bi fark war hız konusuunda daha iyidir bnce ne dersiniz

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Alıntı ramzey35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    125 uag ala bilirrm fiyat olarak 100 tl gibi bi fark war hız konusuunda daha iyidir bnce ne dersiniz
    uag nin çelik cant olanını alırsan daha iii olur tipine fazla takılma

kanuni breton alıcam kanuni mondialden daha iyidir bnce tip olarak aynı hem kanuninin siyah olanıda war bir tek sorunu benzin göstergesi yok :(

100 MFM Otomatik

Evet arkadaşlar bende bu ürünün otamatik olanı aldım.Şehir içi kolaylık olsun diye çokda memnunum.Çekiş vb. gibi olaylarda şuana kadar hiç sorun yaşamadım.Baya dik rampalara ben 75 kılo arkmada da 75-80 kilo olan biriyle rahat rahat çıkabildim.Motor şuan 750 km civarında ve daha bi sorun yaşamadım ALLAH'a şükür.Bu iki ürün arasındaki tartışmalara son noktayıda koymak isterim eğer gençsenız kanınız deli akıyorsa yarı otamatık olanı alın çünkü o biraz daha seri.Ama iş icabı alıyorsanız şehir içi bi yerden bi yere gitmek için alıyorsanız yada şehirler arası farketmez otomatik alın çünkü sürüş açısından çok rahat vites düş vites yüksel boşa al vb sorunlar yok motor herşeyi devire göre kendi ayarlıyor.Mesela 40 km hızdasınız motor bağırmaya baslıyor bi ara gazı verıyorsunuz bi üst vites'e geçip ses normal'e ınıyor yani iş biraz daha zevkli bana göre vitesliye göre.Dediğim gibi ön kaldırmak seri hızlanmak vb. amaçlar güden arkadaşlarım yarı otomakik olan mfh modelini seçsin yok benım onlarla işim olmaz normal efendi gibi gidip gelicem diyorsanız mfm yani otamatık olanı alın derim.Motoru almadan önce bana soru sorabilirsiniz her konuda arkadaşlar elımızden geldiği kadar yardımcı olurum.Bu arada motorumu satıcağım ehliyet sorunum var malum bi durdularmı 1.000 Liradan aşşağı bırakmıyor polisler buradan linki veriyorum fotoğrafalara bakmanız içinde yardımcı olmak isterim. http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...34333528/detay

Motosikleti
    mondial mfh

mfh

arkadaşlar bende mfh var 110 rahat görüyorum motor güzel dış aksamı hariçinde motor üzerinde oynanmadı.egzoz taktım 110 ft nin gayet güzel yani

Motosikleti
    mondial mfh
    Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    birader sen ne marka yağ kullanıyorsun ben ilk yağ değişiminde sehll 15 50 yağ aldım motorcu arkadaş 10 40 tan fazlasına gerek yok dedi ne dersin
    bilader bndede mfh var ben 15 40 yag kullandım castrol gayet güzel motorum 110 rahat görüyo bnm

Motosikleti
    MONDİAL MFH-100 CUP
    Merhaba arkadaşlar.Yeni Mondial 100 mfh cup aldım ve bu siteye yeni üye oldum. Bu benim ilk kendi motosikletim, yaklaşık 25 yıl önce peugeot ve mobiylette binerdim. Motoru satın aldım fakat henüz teslim almadım. Pazartesi ruhsat ve plaka çıkacak, nasipse salı günü teslim alacağım. Şimdilik, mondial yarım kask aldım. İzmir'de kışların kısa, yazların uzun ve sıcak olduğunu düşünerek yarım kask aldım, inşallah kullanışlı olur. Burada daha önce bilgi paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim, motoru alma aşamasında faydalandım. Ben otomatik olanını (mondial 100 mfm cup) almaya karar vermişdim fakat satıcı arkadaş kesinlikle tavsiye etmedi, inşallah doğru karar vermişimdir. Park ettğim yerlerde çalınmaya karşı motoru bağlamak için kilit almayı ve arkaya kask ve çanta koymak için kutu/sepet almayı düşünüyorum. Motorla ilgili tavsiyeleri olanların tavsiyelerini bekliyorum. Sağlıcakla kalın.

_halil_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba XY100-E 2011
    selam arkadaşlar bende bu yaz bu motordan almayı düşünüyorum.. sizlere bir kaç sorum olacak :

- Titreşim durumu nedir ?
    - Bizim buranın yolları biraz bozuk ve bazı yollar yokuşlu.. Bir sorun olur mu ?
    - Koltuk altı bagajının boyu nasıl ?
    - Rodajı nasıl yapmam gerekir ?

_halil_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba XY100-E 2011
    Cevap vericek yok mu arkadaşlar ?

Motosikleti
    Mondial 100 mfh
    arkadasım motor güzel bnce de plastik kaplama odlugu için yol bozuksa tavsiye etmem çatlama yapar yavas yavas..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:11 ----------

Arkdaslar bnm bgn motorun 2000 ,Bakımını yaptırdım 35 Tl para aldı 1 yağ değistirdiler frene ve zincire baktılar bide hava filtresini yıkadı muslugun altında yerine taktı 35 Tl para istedi werdik adam dio bz yılardır hep aynı fiyatta çalısoz fln dedi.. sizce dogrumu?

6. sayfa BirinciBirinci ... 4567816 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)