Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
5. sayfa BirinciBirinci ... 3456715 ... SonuncuSonuncu

Mondial 100 mfh (Cup) Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Alıntı D3V1L adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Büyük bir iddia attın ortaya, bunu kanıtlaman gerek. Dişli oranlarıyla oynanmadıkça 97 cc 6.6 hp bir motorun 4 ileri şanzuman ile 2.viteste 70 görmesi imaknsız gibi birşey ben en fazla 58-60 görmüştüm.
    evet bu motor 2. viteste 60 görse bende bikini giyer gezerim
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    celıl ybr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Ses Dylan (07)
    Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet bu motor 2. viteste 60 görse bende bikini giyer gezerim
    3. viteste rampa çıktığına inandırıyorsun ama milleti o ne olacak! Bende 2 de 70 yaptım
    İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Alıntı celıl ybr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok dik rapmada 2 ye düşmüyor mu? Hemde 2 kişi? Biraz daha inandırıcı olalım.

3le çıkması demek motorun çekmesi için hızının 50 olması demek. Bende ukh kullandım 75+75 2 kişi dik diye tabir edilen rampada 2 yi yemiyordu 1 e düşürüp 25 ile bağıra bağıra çıkıyordu.

Şöyle bir durum olabilir. Düz yolda 80-90 sürersin bir rampa çıkar önüne motor hızını aldığı için ivmesini yavaş düşürür sonra rampa biter sen 3 le çıktığını zannedersin.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:24 ----------

Ben ukh kullandım mfhyi bilmiyorum mfh nin beygiri yüksekmiş tam bilmiyorum bu mondial herşey beklenir
    sakaryayı bilen bilir beşköprü rampasını ve taşkısığı (çaltıcak rampası diye bilinir) oraları iki kişi ben 82 artçı 60 kilo birde balık malzemeleri yaklaşık 150 kg kedi gibi çıktı rampa çıkmada hiç sorun yok hatta bi kendini bilmezde senin gibi olamaz dedi bende bu motor o bayırı çıkmazsa benzin döker yakarım sen de arabanı yakarmısın dedim sustu kaldı yani

Motosikleti
    Honda Ses Dylan (07)
    Tamam çıkmasına çıkarsın ama 3. viteste çıktım diye palavraya gerek var mı ? Bizde kullandık..

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    3. viteste rampa çıktığına inandırıyorsun ama milleti o ne olacak! Bende 2 de 70 yaptım
    ben çıkar diyorum inanan inananır hem çıkar demiyorum iddaa ediyorum ezbere konuşmuyorum

Motosikleti
    Honda Ses Dylan (07)
    ben çıkar diyorum inanan inananır hem çıkar demiyorum iddaa ediyorum ezbere konuşmuyorum
    Aynısını bende yaptım benim ki 1. vitesi istedi senin mfh 100 ün çok mu güçlü ki rampayı 50 ile alacak?

Motosikleti
    Honda Ses Dylan (07)
    keşke sen sakaryda olsan da birlikte binip çıksak kendi gözünle görsen be kardeşim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:31 ----------

ben sana mondiali övmüyorum keşke durumum olsa da bunu almasaydım kimseyede almasını tavsiye etmem beş para etmez ama rampa çıkıyo yani
    Bak güzel kardeşim ukh ile bunun mooru aynı birbirimizi kandırmayalım ben 2. vites artçım ile rampa çıkıyorum hızım 40 düştü 30 a rampanın sonları biraz daha dikti ve yememeye başladı 1e düşürdüm 25 ile çıkmak zorunda kaldım

Motosikleti
    Honda Ses Dylan 150
    muyo sende ortamı germe
    Biz ne gerginlikler görmüşüz bu forumda, bunlar vız gelir tırıs gider... Hani senin motoru 250 cc bir motorla geçmek nasıl kolay oluyorsa bu ortamda öyle...
    :P

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Alıntı mustafa01 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Biz ne gerginlikler görmüşüz bu forumda, bunlar vız gelir tırıs gider... Hani senin motoru 250 cc bir motorla geçmek nasıl kolay oluyorsa bu ortamda öyle...
    benim motor 250 cc bi motora geçse bile şekli yetmediği için ben zevk almam ki bana böyle ninja olacak cub u geçmesede olur be

Motosikleti
    Yakında olacak
    ben 84 model murat la 3 kişi(başkada yük yok) 1.vitesde yüzde 40 lık bir rampayı çıktım,aslında 3.viteste hızlıca rampaya girdim rampa toplam 200 metre civarıydı ondan sonra düzlükdü ama araç öyle bi zorlandıki ara gaz verdiğim halde 1.vitese kadar düştüm, rampada fazla eğimli değildi en sonunda 1.vitesden boşa saldım bi ara gaz sonra taktım tekrar ar zor çıktım,ya hani o bu değil de birde benzin deydi allahtan lpg ye geçirmemişim o zaman hiç çıkmazdı...
    Göze Giren Şemsiye Açılmaz:cat:

Motosikleti
    Honda Ses Dylan (07)
    Alıntı adidas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben 84 model murat la 3 kişi(başkada yük yok) 1.vitesde yüzde 40 lık bir rampayı çıktım,aslında 3.viteste hızlıca rampaya girdim rampa toplam 200 metre civarıydı ondan sonra düzlükdü ama araç öyle bi zorlandıki ara gaz verdiğim halde 1.vitese kadar düştüm, rampada fazla eğimli değildi en sonunda 1.vitesden boşa saldım bi ara gaz sonra taktım tekrar ar zor çıktım,ya hani o bu değil de birde benzin deydi allahtan lpg ye geçirmemişim o zaman hiç çıkmazdı...
    Umarım konu anlaşılmıştır..

Motosikleti
    Yakında olacak
    Umarım konu anlaşılmıştır..
    evet anlaşılmıştır
    Göze Giren Şemsiye Açılmaz:cat:

ya ben de istiyorum bu motordan ama kanuni tigrinayla bu motorun arasinda kaldim karar veremiyorum arada 250-300 TL civari fark var ama sizce hangisini almaliyim bilgileriniz icin simdiden tesekkurler

methal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    rks new light 125
    bende 3 gün oluyor alalı şimdilik birşey yok ama vites küçültmerde egsoztdan pat pat ses gelıyor bide yavaşlayınca başka sorun yok onuda servisine gösterecem makına 80 km hızı geçmiyor okadar fena değil

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:30 ----------

eskılerınde 160 ibre var bunda 120 ibre var 0 aldıgımda dikkat etmedim sonradan fark ettım

Motosikleti
    Mondial 100 mfh
    Arkdaslar ßn bu mondial 100 mfh yi yeni aldım 100km oldu ilerde daha iyi bir performans için bu motoru nasıl kullanmamı(açmamı) önerirsiniz...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:35 ----------

Alıntı methal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende 3 gün oluyor alalı şimdilik birşey yok ama vites küçültmerde egsoztdan pat pat ses gelıyor bide yavaşlayınca başka sorun yok onuda servisine gösterecem makına 80 km hızı geçmiyor okadar fena değil

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:30 ----------

eskılerınde 160 ibre var bunda 120 ibre var 0 aldıgımda dikkat etmedim sonradan fark ettım
    O pat ses 3. vites te yavaslıyınca bndede yapıo. Hemde onunla beraber zırıltı gelio .

Motosikleti
    rks new light 125
    işte onun öyle yapmaması gerekıyor bide kac km bakıma götürüleçekti bunlar usta söyledi aklımda kalmadı

Motosikleti
    Mondial 100 mfh
    500km de.ßakım

Motosikleti
    rks new light 125
    Alıntı ßyCan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    500km de.ßakım

tşkler 500 bişi kalmdı zaten 1 gunde 128 km yol yaptım
    Kask takmaya ihtiyacın olmadığını düşünüyorsan,muhtemelen
    Gece yol yapma ki; gün doğumunda uyumayasın
    Motosikletine binmek için acele et ama bindikten sonra etme

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Alıntı ßyCan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkdaslar ßn bu mondial 100 mfh yi yeni aldım 100km oldu ilerde daha iyi bir performans için bu motoru nasıl kullanmamı(açmamı) önerirsiniz...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:35 ----------

O pat ses 3. vites te yavaslıyınca bndede yapıo. Hemde onunla beraber zırıltı gelio .
    güzel kardeşim öncelikle hayırlı olsun iki kişi bin günde 60 km yap hiç sıkıntı olmaz iki kişi binme deyenlere kulak asma rampaya vur bana mısın demez korkma yani ben günde 100 km yaptım iki kişi motor daha 1 haftalıktı yanlız her zaman 80 yapma arada yapsan sıkıntı olmaz.. birde unutmada kaportayı tutan vidaları biraz gevşet yoksa çatlıyo benimkiler çatladı adamlar öyle sıkmışki vidayı kıracaktım sökmeye uğraşırken

utkan35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift
    arkadaşlar bu 100lüklerin otomatiğinimi manuelınımı alayım bence kolaylık oalrak otomatik ama bozulur veyatta yokuşlarda sorun cıkarır die tereddütteim sizce hangisi benzin yakması filan onemlı deıl sorunum bozulurmu ve yokuşlarda sorun cıkarırmı

REKLAM ALANI
5. sayfa BirinciBirinci ... 3456715 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)