Mengu giderse,ben varim
Arkadaşlar motorumun farlarını karartmayı düşünüyorum sizce gider mi siyah motora sizinde düşüncelerinizi alıyım istedim.
Ne Mutlu Türküm Diyene
Karartma derken, üzerine siyah çorap çekme işleminden bahsediyorsun herhalde
Bence pek şık durmuyor. Yinede zevkler tartışılmaz, beğeniyorsan neden olmasın?
Yok siyah çorap değil :D eskidenmiş onlar şimdi onlara özel filmler oluyor parazitlimi öyle bişiydi ışık geçiren çoğu arabalarda var hatta
ben öyle yapmayı düşünüyorum.
Ne Mutlu Türküm Diyene
Merhaba,
Dün itibari ile 100 MFH mavi renk cup motosikletime kavuştum. İlk izlenimlerim olumlu. Bir probleme rastlamadım.
Hayırlı olsun. Pek problem çıkmaz zaten o motosikletlerde.
Arkadaşlar 4 gün önce mondial 100 mfh aldım kırmızı.Çok Yakıyor.benzin yetiştiremiyorum.Karbiratörü hava alıyor ve sibop ayarı yapılacak ondan dolayı çok yakabilir mi?
Çok derken, 100 km'ye ne kadar yakıyor mesela?
beyler arkadaşa bugün zenon far takayım dedim onda 125mg vardı aküyü çok yiyor dedi nedenini bilen varmıdır ?
Basit mantıkla düşününce şu şekilde; çektiği akım ışığın gücüyle doğru orantılıdır.
Yani ne kadar ışık o kadar çok enerji kullanımı demek. Bu da normal bir fara göre aküyü daha çabuk bitirir demek oluyor.
Yinede normal farla arada ne kadar fark vardır bilemiyorum. Yani benimki düz mantık, o kadar çalışıyor
Tabi ki watları aynı değil. Aynı olursa asla daha fazla akım çekemez. Bilgili bir arkadaştan;
Alıntıdır:
Avometreyle ölçümlerimde, xenon ampül ilk çalıştığı anda 4.2 Amper ve 492 Watt lık bir güç tüketimi yapıyor,
6-9 saniye içinde 3.2 Amper ve 38.4 Watt lık bir değere düşüyor çektiği güç ve akım.
Şimdi bizim 7 Amperlik güç kaynaklarımız bu ampüle tam şarjlı olsa bile ne kadar dayanacak (yep yeni ve kaliteli bir akü olsa bile) diye düşünmeye başladım ki zaten orjinal ampülüde 35W lık bir ampül olduğundan aynı değerde Güç harcıyor ve motor çalıştığı ve yolda gittiğiniz sürece her hangi bir sorun çıkmayacağı belli yalnız;
arada bir durduğunuzda rolanti seviyesinde farlar kısılıyor normal olarak, ama xenonda bu mümkün değil, aynı şiddetle yanacak yada kesinti yapmaya başlayacak.(uzun süre rolantida kaldığında yada rolantiye her düştüğünde)
haklısın hocam ben bazen karanlık ortama girdiğimde motorun farını yakıyorum motoru çalıştırmadan bize hiç gelmez bilgilendirdiğin için saq ol
konumuz üste dursun zaten aldı başını gitti bence yeni bi konu açsak çok iyi olur ama onada moderatör izin vermiyor
Herkese merhaba
2 gun evvel Siyah Renk MFH sahibi oldum.
Suan 168 KM de.sag aynanin cizir-cizir titremesi goruntunun titremeden gozukmemesi haricinde sikayetim yok.
Gidisi-Cekisi guzel yalniz anlayamadim 1sey
3.Viteste 40-50-60-70 hatta 80 ne yaklasiyor ayni yol da
4.Vitese atiyorum 60-70-80 ni gecmiyor 3.vites bu kadar rhat 80 ni buluyorsa 4.vitesin 100km bulmasi/cikmasi gerekmezmi?
Varsa dikkat etmem gereken birsey lutfen paylasin.
Neyi Secersen Sec Aklın Hep Secemediginde Kalır !!!.Her Seçiş Bir şeyden Vazgeçiştir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)