vayy be kymcocuların sohbet mekanı yok mu artık, uzun zamandır bakmadım siteye baya değişiklikler olmuş ve city kullanıcıları çoğalmış ;)
beni az çok tanırlar 2009 mart çıkışlı city im var , 7500 km yi devirdim günü birlik bursa ya gittik 2 city olarak uzun yolda çok iyi, ama benim debriyaj problemim var ve silkar dan inanılmaz derecede şikayetçiyim !! ayrıca motorun orta ayağı hatalı üretildiği için yaklaşık 8 aydır yan ayakla kullanıyorum o parça bile hala gelmedi (bi gün geldi ama süper 8 in ayağıymış uymadı bi daha da ses çıkmadı) ... debriyaj için göztepe aydın motor garanti kapsamında başvuru yaptı 3 hafta oldu hala ses çıkmadı, en sonunda 2 gün önce aradım ve parçayı tayvandan beklediklerini söylediler ... yedek parça konusunda sıkıntılı bir firma malesef koskoca firmanın elinde debriyaj yok şaka gibi bişey ... 60 km den sonra 80 e kadar inanılmaz bir vızırtı çıkarıyo gören racing sanacak
kaskım bile varken rahatsız oluyorum, inşallah ramazandan sonra parça gelecekmiş (öyle dediler, sanki tayvanda da ramazan var da işler ağırlaşmış !!!)
ayrıca 2009 model city lerin selesi malesef çok sert ve rahatsız (uzun süre kullandıktan sonra kuyruk sokumum o kadar ağrıyoki ağlayasım geliyo
) ,amaa bi arkadaşım benden 10 ay sonra aldı ve selesi muhteşem rahat, şu anki modeller gerçekten iyi motor sesi bile farklı, her yeni seri de bazı şeyleri düzeltiyolar...
nese içimden bişeyler yazmak geldi, city ile ilgili sormak istedikleriniz olursa 7500 km lik city kullanıcısı olarak yardımcı olmaya çalışırım ...
he bir de 2009 mayıs ayında aç karına yola çıktığım için kaza yaptım köprücük kemiğimi kırdım, 8 saat şuur kaybı yaşadım ve 2 ay sahalardan uzak kaldım
city me çok şükür bişey olmadı
bir kaç gün sonra tekrar uğrarım ...