agility city arıyorum trakya çevresi istanbulda olabilir. satmayı düşünen varsa iletişime geçebilir.
agility city arıyorum trakya çevresi istanbulda olabilir. satmayı düşünen varsa iletişime geçebilir.
Merhaba Arkadaşlar,Benim agility city 125, 9000 km'de fakat 1-2 aydır hava filtresine yağ atıyor.Normalmidir sizce
Merhaba. Hava filtresine yağ gelip gelmediğinden çok, ne kadar yağ geldiği önemlidir. Az biraz damla şeklinde yağlanma oluyorsa, yağ soğuyup yoğunlaştıktan sonra orda o şekilde gözükebilir; normaldir. Eğer aşırı bir yağ birikmesi oluyorsa; ya yağı fazla koyuyorsunuz, ya valf ayarınız kaçmış, ya da piston üzerindeki segmanlar kaçırma yapıyor. Yağ seviyesi, yağ çubuğunda ortada olsun; sonuna kadar doldurmayın. O şekilde test edin. Ona rağmen yine fazla bir kaçırma varsa diğer dediğim unsurlara bakarsınız.
Arkadaşlar Uğur Motorlu, KYMCO sitesini açmış, harika olmuş. Bu adamların işi ciddiye aldıkları web sayfasına harcadıkları emekten belli. Ben çok beğendim, ödüllük çalışma resmen. http://www.kymco.com.tr/
arkadaşlar bende agility 125 var yeni aldım 2011 model.motor stop ediyordu yavaşlayınca.normal gidişi çekişi vs sorunsuzdu.yağını ve hava filtresini değiştirttim usta bir baktı rolanti ayarına.şimdi motor çok çok nadir stop ediyor fakat motorun frenine başmayınca motor gidiyor düz yolda.bu rolanti yüksek galiba.birde gaz vermediğimiz zaman pat pat gibi motordan ses geliyor yani tıkır tıkır çalışmıyor ama gidişi sorunsuz ramoada çıkışı ve çekişi acaba bana yardımcı olacak olan biri var mı?birde arka çanta demiri lazım çıkma uygun fiyatlı istanbuldan almak istiyorum elinde olan varsa mesaj atsın lütfen.
Herkeze merhaba uzun suredir yorumlari okuyorum fakat uyeligim aktif olmamisti ne hayet halledebildim
Benimde agility city 125 motorum var istanbul maltepede yasiyorum arkadaslar ben motoru alali 12 bin km yaptim bana anadolu yakasinda guvenilir bi usta tavsiye ederseniz cok sevinirim ayrica benim arka balatam 1.500 km de bir bitiyo acaba sorun bendemi yoksa balatalarim cin malimi takiliyo yardimci olursaniz sevinirim..
Selamlar arkadaşlar. Motor kitapçığının pdf hali elinde olan varmı acaba ?
2011'den beri kullandığım Agility City'mi satıyorum. İlan numarası: 212911883.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kymco-yetkili-servis-bakimli-orijinal-kymco-agility-city-125-212911883/detay/
Selam arkadaşlar.
Motorum için alt tabla arıyorum. Hani bu ayak koyduğumuz yer var ya, o kısmı alttan kapatan büyük parça? Elinde bulunan, bulabilecegim birisi var mı acaba? Acil lazım biraz. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
yağ seviyesini nasıl kontrol ediyorsunuz model 2007 bu arada 6 çizgiden 3 çizgiye kadar yağ var idare edermi degiştiriyem mi
KYMCO Agility City 125
01 BUG 66
Merhabalar obur yaz scooter alicam 2-3 motor arasinda kaldim . Fiddle 2 nin agility 2 ile arasindaki farklar nelerdir bilenler yardimci olursa sevinirim
Bende kararımı verirken zorlandım,motorun daha güçlü olması ve tasarımını daha çok beğendiğim için Agility 125 e karar verdim,gayet memnunum.
1 depoyla benzin bitesiye kadar tek kişi sakin kullanım 185km :D
5.7lt aldı boş depoya 26 tlye doldu.
Ama basınca 150kmye kadar düşüyor
Merhaba arkadaşlar, babama 2. el scooter bakıyorum, 2 tane buldum birisi 2007 agility 125 1700 istiyor, öbürü 2008 activa 100 2100 istiyor, babamın boyu 1.65 hangi motor uygundur napmalıyım sizce? 2 motor da 20.000 km altında.
Ybr 125'den bu motora geçmeyi düşünüyordum, yakıt sarfiyatlarını görünce çok şaşırdım! 1 litre ile 23-27 km. arası gidildiği yazılmış.Ybr 1 litre ile 40 km gidiyor Üstelik benim motor 130,000 km'de.Daha hiç tamir de görmedi, yolda da hiç kalmadım.Sırf dizler ayaklar rüzgardan yağmurdan korunsun diye geçecektim ama şu durumda pek mantıklı görünmüyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)