Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
19. sayfa BirinciBirinci ... 9171819202129 ... SonuncuSonuncu

Kymco Agility 125 / Agility City 125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    jesse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ''00 ZX-12R..00 cb1100,, "16 integra 750
    agility 200 ile 20 liraya 130- 150 km arası gidebiliyorum .. 2 kişi 13 ykr yakıyor
    bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
    Drift Religion

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    kymco agility city 200i
    Alıntı .ozgur. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    (acil) Arkadaslar tekrar merhaba (acil)

Motorum(agility cty 125) suan 1200 km de rodaj bitti sayılır ve sorun yaratmadı cok şükür

yalnız bi kaç kendisinden sorun > direksiyonda bosluk var yani ön fren sıktıgımda direksiyon öne gidip geliyor kendi bulundugum yerde bi tanıdıgım var motorcu ona sordum bosluk var bi an önce yaptır dedi ilk aldıgımdan beri böyledir motor fakat fazla umursamamıştım.
    bende aynı sorun vardı ustam ne atarsan dedi. 5 liraya bitti. cok buyk problem degıl ama sıktırmazsan buyuk problem olabılır
    Yapılırsa nasıl yapılır ve garanti kapsamına girermi yardımcı olabilen arkadaslara simdiden teşekkürler..
    bende aynı sorun vardı ustam ne atarsan dedi. 5 liraya bitti. cok buyk problem degıl ama sıktırmazsan buyuk problem olabılır
    probability:bounce:

D3VIL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 650F
    Arkadaşlar benim motorun bakımlarını yaptıktan sonra tekrar yakıtını ölçtüm benzin bittikten sonra tam 1 litre benzin koydum tek kişi 80 i geçmedim 30 32 km yol yaptı normal mi sizce ?

Motosikleti
    kymco agility city 125
    merhabalar benim motor yeni olduğundan bende yakıt konusunu soracağım. daha 138 km deyim. ve ilk başta 10,5 tl lik benzin aldım. daha sonda depoyu fulledim. toplam 28,5 tl lik benzin aldım. depo benzin bitti bitiyor. yani 28,5 tl / 140 km dersek 0,20 kr gibi bir değer çıkıyor. ilk sefer olduğu içinmidir, veya böyle bir deneyim yaşayan var mıdır? bana normal gelmedi neye baktırmalıyım. tavsiyelerinizi bekliyorum. herkese kazasız sıhhatli sürüşler.

Motosikleti
    CBR 650F
    Alıntı 35kyo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhabalar benim motor yeni olduğundan bende yakıt konusunu soracağım. daha 138 km deyim. ve ilk başta 10,5 tl lik benzin aldım. daha sonda depoyu fulledim. toplam 28,5 tl lik benzin aldım. depo benzin bitti bitiyor. yani 28,5 tl / 140 km dersek 0,20 kr gibi bir değer çıkıyor. ilk sefer olduğu içinmidir, veya böyle bir deneyim yaşayan var mıdır? bana normal gelmedi neye baktırmalıyım. tavsiyelerinizi bekliyorum. herkese kazasız sıhhatli sürüşler.
    0 motorlarda bu normaldir , benzin E ye geldiğindede rahat 20 30km daha yaparsınız.

Motosikleti
    kymco agility city 125
    merhaba arkadaşlar agility city 125 için benzin konusunda yanlış bilgi verdim. almayı düşünenlere yanlış bilgi olmasın. şöyleki toplamda 28,5 tl benzin aldım.
    (2 sefer halinde, ilki servise motoru almak için 10,5 tl, sonra depo fulleme 18,00 tl toplam =28,5 tl) bugün tam 140 km de iken tekrar benzin almaya gittim.
    ve toplam 20 liralık benzin aldım (4,5 litre ) aslında depo 18 tl de dolmuştu benzini katan arkadaş zorlaya zorlaya 20 tl ye denk getirdi. ben ortalamasını alacam 19 tl / 140 0,135 gibi bir rakam çıkıyor. bu rakamda 16" jantlı bir scooter için normal bence hemde rodajda. ilk baştaki yanlış bilgi için özür dilerim.

Motosikleti
    5000 km ye gelince yakıtın normale dönecektir...
    bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
    Drift Religion

Motosikleti
    kymco agility city 125
    MERHABALAR; kymco agility city 125 kullanıcıları lastiklerin havasını kaç yapıyorsunuz, öğrenebilir miyim?

Motosikleti
    orjinal lastikleri kullanıyorsan 36 olması lazım.. ama lastigin üzerindeki hava degerine bakmalısın .. en dogru bilgi orda yazıyor zaten
    Drift Religion

Motosikleti
    Kymco Agility City 125

koruyucu demir şerit ??

Agility CITY 'ler için koruyucu demir şerit yada alternatif başka bir güvenlik yöntemi var mıdır??
    2 tekerlekli bir alet bu sonuçta, elbet düşecektir. AGILITY CITY'mizi darbelere karşı korumak için neler yapabiliriz??

Motorunuzla ilgili ayrıntılı bilgileri (lastik basıncı gibi..) buradan öğrenebilirsiniz;
    http://www.kymco.com.tr/html/kilavuz...20Kilavuzu.zip

GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı angelus55 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Agility CITY 'ler için koruyucu demir şerit yada alternatif başka bir güvenlik yöntemi var mıdır??
    2 tekerlekli bir alet bu sonuçta, elbet düşecektir. AGILITY CITY'mizi darbelere karşı korumak için neler yapabiliriz??

Motorunuzla ilgili ayrıntılı bilgileri (lastik basıncı gibi..) buradan öğrenebilirsiniz;
    http://www.kymco.com.tr/html/kilavuz...20Kilavuzu.zip
    City tarzı olan bi makine. Bence çok gerekli değil kurye ve paket servis motoruna benzemezmi? Bide skuterdeki koruma demiri kazalarda sizi çok kötü yaralıyabilir allah korusun

Motosikleti
    Kymco Agility City 125
    Alıntı GP500-1st adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    City tarzı olan bi makine. Bence çok gerekli değil kurye ve paket servis motoruna benzemezmi? Bide skuterdeki koruma demiri kazalarda sizi çok kötü yaralıyabilir allah korusun
    Ya tabi görünüş olarak pek güzel durmaz ama hiç olmaması da kötü.. Devrilmelere karşı hiçbir koruyucu önlem alamaz mıyız??

Motosikleti
    Kymco Agility City 125
    Bu arada, şu dakika itibari ile AGILITY CITY 125'lere 240TL ZAM GELMİŞTİR!!!
    Herkese hayırlı olsun!!!

Motosikleti
    CBR 650F
    Merhaba arkadaşlar , Agility 125 imi satıyorum düşünen varsa sizede söylemiş olayım http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0697331/detay/ forumdan almak isteyen olursa ufak bir indirim daha yapabilirm kafanıza takılan birşey olursa sorabilirsiniz.

Motosikleti
    Kymco Agility City 125

BAYİ ÖNERİSİ ??

Sevgili Agility City 125 kullanıcıları,
    daha önce de yazdım bu mesajı ama sadece 1 kişi yorum yaptı..
    Satın almadan önce yer tavsiye edin, şuradan alın diye telkinde bulunun istiyoruz ama yardımcı olan çıkmıyor.
    Ama "Yahu keşke oradan almasaydın, orası şöyle kötüdür!!" diye başlayan yorumlar gani!
    Herkes motor'unu alıp forum'u bıraktı mı yahu?

Herkes; "motor'unu aldığı yeri-bayi'yi" (+) ve "memnun kalıp kalmadığını" (tavsiye edip etmediğini) söylerse burda çok faydalı olur diye düşünüyorum...

İstanbul'dan yada trakya'da herhangi bir yerden alışveriş yapabilirim.. Sadece tavsiyelerinizi öğrenmek istiyorum..
    Almak istediğim motor KYMCO AGILITY CITY 125.
    Yardımcı olan herkese teşekkürler...

Motosikleti
    kymco agility city 125
    ben muğla fethiye bayisinden aldım. bonus kartta peşin fiyatına 9 taksit olarak (4250 tl) plaka vs. herşey dahil aldım. yani 5 kuruş peşin para vermedim. aldığım bayi ye gelecek olursak sorulara adam gibi cevap yok. basit cevaplar ister al ister alma gibi davrandılar. başka motor bayilerinide gittim, burdaki honda bayide böyle adamlar doymuş. satmaya ihtiyaçları yok. ama sym ye gittim. adam telefonumu aldı, 3 gün akşam aradı. sym alacaktım sırf adamın ilgisinden. ama agility city yi sadece tekerleklerin büyüklüğü vede ön arka disk fren olduğu için tercih ettim.

125 city e gelecek olursak, kullanım rahat, diğer motorlara nazaran tek elle bile tutsan sanki 2 elle tutuyormuş gibi rahat kullanılabilir. 250 km yeni bitti. şehir içinde biraz fazla yaktığı gerçek. geriye baktığım zaman iyiki agility city 125 tercih etmişim diyorum tabiki kendi görüşüm. motorda beni rahatsız eden herhangi bir şey olmadı. tekerlerin büyük olmasının faydasını görüyor insan zamanla. ayrıca biraz fazla ağır. 125 kg sanırım. benim söyleyebileceklerim şimdilik bunlar. tamamen kendi görüşümdür. ileride daha detaylı bir inceleme yapmayı düşünüyorum. herkese iyi günler. kazasız belasız sürüşler.

Motosikleti
    Kymco Agility City 125
    Alıntı 35kyo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben muğla fethiye bayisinden aldım. bonus kartta peşin fiyatına 9 taksit olarak (4250 tl) plaka vs. herşey dahil aldım. yani 5 kuruş peşin para vermedim. aldığım bayi ye gelecek olursak sorulara adam gibi cevap yok. basit cevaplar ister al ister alma gibi davrandılar. başka motor bayilerinide gittim, burdaki honda bayide böyle adamlar doymuş. satmaya ihtiyaçları yok. ama sym ye gittim. adam telefonumu aldı, 3 gün akşam aradı. sym alacaktım sırf adamın ilgisinden. ama agility city yi sadece tekerleklerin büyüklüğü vede ön arka disk fren olduğu için tercih ettim.

125 city e gelecek olursak, kullanım rahat, diğer motorlara nazaran tek elle bile tutsan sanki 2 elle tutuyormuş gibi rahat kullanılabilir. 250 km yeni bitti. şehir içinde biraz fazla yaktığı gerçek. geriye baktığım zaman iyiki agility city 125 tercih etmişim diyorum tabiki kendi görüşüm. motorda beni rahatsız eden herhangi bir şey olmadı. tekerlerin büyük olmasının faydasını görüyor insan zamanla. ayrıca biraz fazla ağır. 125 kg sanırım. benim söyleyebileceklerim şimdilik bunlar. tamamen kendi görüşümdür. ileride daha detaylı bir inceleme yapmayı düşünüyorum. herkese iyi günler. kazasız belasız sürüşler.
    Cevabın için çok teşekkürler. güzel açıklamışsın durumu.
    ama bu yakıt tüketimi benim gözümü korkutmaya başladı...
    Sen depo'yu fulleyerek 100km yapıp sonra tekrar fulleme yöntemi ile 100km'de yakıt tüketimini ölçtün mü??
    Ben şu anda fazla fazla olsa 100km'de 4lt harcar diye hesaplıyorum, anca kabul edilebilir geliyor bu oran bana..
    Ama bu değerin üstünde bir tüketim varsa düz agility city 125'e geçmeyi düşüneceğim..
    O yüzden yakıt tüketimi fazla diyen arkadaşlar aletin 100km'de kaç lt yaktığını yazarlarsa çok faydalı olur..
    yakında ben satın almayı düşünüyorum, sonra pişman olmayalım!

Bir de hala TRAKYA sınırları içinde güvenilir bir KYMCO bayisi önerisi bekliyorum.
    KYMCO'cu bildiğim bir tek Aydın Usta var kadıköy'deki o da servismiş, bayii değil.. :S

Motosikleti
    200 U tavsiye ederim tork bakımından tatmin edici iki kisi hergün ise gidip geliyorum ve yakıtım depoyu doldurup 140-150km gidebiliyorum makinayı yormadan agrasif kullanımda 122-130 arası değişiyor
    Drift Religion

Motosikleti
    Kymco Agility City 125
    Yahu Agility City 125 kullanan herkes mi gitti arkadaş!? Kimse yok muuuuu???

senin mesajı görmemiştim jesse.. teşekkür ederim öneri için..
    ama 5.000tl bütçede deliği geç, kara delik oluşturur bende!!

Hâlâ Bayi tavsiyesi arıyorum ve de yakıt tüketimleri konusunda güncel bilgiler iyi olurdu.. ;)
    Yeni scooter ile ilgili nelere dikkat etmeliyiz?? Ustalar'dan tavsiyelere açığım..

sercan2667 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '''14 Crypton&''05 TDM 900''22 GSX-S 1000
    Ya Kymcoyu çok seviyorumda özellikle AGİLİTİY CİTY 200 Ü FAKAT 163 CC 6.MİLYAR KÜSÜR. .
    AGİLİTY CİTY 125 İSE 5 KÜSÜR FAKAT 125 CC BEN CBF Yİ SATARSAM KESİNLİKLE AGİLİTY ALACAM ÇOK KİBAR VE SADE..
    2020 'Tracer 900 İcon Blue

REKLAM ALANI
19. sayfa BirinciBirinci ... 9171819202129 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler